Ban,bo nie mogę doczekać się 16:00 '_'
We are in noir

Strony : 1 ... 94 95 96 97 98 ... 200
Ban,bo nie mogę doczekać się 16:00 '_'

Ban, bo ja czekam na jutrzejszy live. XD Siedzę sb aktualnie na muzyce i słucham dziewczyn trenujących do jasełek. A mógłby mnie wcześniej do domu puścić...

Ban, bo go też nie mogę się doczekać xD. Oby tylko mieli lepszy telefon do nagrywania, bo ta jakość, a niby najnowszy iphone </3

ban, bo powinnam się uczyć do kolosa, a znowu siedzę na necie ;AAAA;
Ban, bo mam tego samego dnia kolosa i zerówkę z makroekonomii X"D Kolos o 15, a zerówka o 19 X"D Nie no, super, o tym marzyłam 
W ogóle śmiesznie, bo robiłam sobie angielski i praktycznie w połowie każdego zadania stwierdzałam, że jest tak głupie, że nie chce mi się go robić i przepiszę X"D
Idę się wykąpać i wziąć za niemiecki, tylko on się liczy, tylko z niego się nauczę czegoś sensownego ♥ No i jeśli chcę jechać na Erasmusa do Hamburga albo Berlina to się bardziej przyda niż jakiś pff, angielski X"D
Ban, bo Fro, nie miałabyś ochoty oddać mi trochę swoich zdolności matematycznych? Chociaż odrobinkę, no.. XD

Ban, bo hej, hej 
Ban, bo AGATKA. <3
Witam wszystkich. 
Ban, bo chyba pójdę na stosunki międzynarodowe, bo wymiany '_'

spsr napisał
Ban, bo Fro, nie miałabyś ochoty oddać mi trochę swoich zdolności matematycznych? Chociaż odrobinkę, no.. XD
Ostatnio zmieniony przez eufrozyma (09-12-2015 o 20h50)
Ban, bo poczytam o tym, w sumie gdzieś coś widziałam, dzięki, że mi przypomniałaś xD.

Ban, bo piszę jutro konek. ;p
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (09-12-2015 o 20h59)
Ban, bo w takim razie powodzenia.

Ban, bo przyda się. 
A ja idę spać. Dobranoc!
Ban, bo dobranoc.
EEEH, DOPIERO O 19 WRÓCIŁEM Z UCZELNI I Z NICZYM NIE UMIEM SIĘ OGARNĄĆ, jaja jak berety, chyba wypnę się na to wszystko i pojadę do domu już 17-stego, ale będę musiał... przyłożyć się teraz trochę bardziej, począwszy, cholera, od jutra.
Coraz mniej radzę sobie ze studiami, sobą i wszystkim.
Pora się naprawić, drogi grudniu!!!
Zazdroszczę Ci, Fro, luzackiego podejścia, eh~.
Ban, bo dziękuję Fro, jestem wdzięczna XD
Rozumiem twój ból, Evvers ;p
Trzeba się wziąć w garść! Łatwo powiedzieć..

Ban dla mnie mocno, bo nie umiem w ogóle zaplanować zakupów do porządku, eh. /':
Evvers napisał
Zazdroszczę Ci, Fro, luzackiego podejścia, eh~.
Ban, bo witam wieczorkiem.
ŚREDNIA 4,03 I JESZCZE NARZEKA, TOTALNY BAN. D:
Eh, ja zaś na razie... no nie wiem, ciężko w sumie ocenić, ale nie wskazuje na to, żeby udało mi się wyjść na tym co robię jakoś szczególnie dobrze, od jutra muszę się zdecydowanie porządniej zmotywować, jeśli chodzi o naukę~.
I w sumie nie mam AŻ TAKICH zakupowych braków, serio, przydałyby mi się bakalie, typowe, rosołowe warzywa i trochę nabiału, nie ma najgorzej, dramatyzowałem. :'o
Ban, bo narzekam, skoro wiem, że dając z siebie minimalnie więcej mogłabym mieć lepszą. Znaczy, w sumie niespecjalnie narzekam, a stwierdzam fakty. 4.03 jest dobre, ale w dolnym pułapie możliwości, więc niewykorzystany potencjał się marnuje i jestem po prostu tego świadoma, ale nie planuję zmian. Lenistwo górą x"D
Ban, bo wyglądam jak nastoletnia ćpunka.. ;_;
Chciałabym mieć takie problemy jak ty, Fro XD

Ban, bo w sumie chyba mam podobnie lub miałam. Wychodzę z założenia, że te oceny "przeminą". Banalne, ale warto robić rzeczywiście to, co uszczęśliwia i będzie olejem napędowym, zamiast powodem do kolejnych wyrzutów.
Zawsze tak było, zajęłam trzecie miejsce - mogło być drugie, 90% - mogło być 100, nic nie przynosiło satysfakcji, więc znowu deprecha. Sens ma dopiero, gdy samo wykonywanie daje spełnienie.
Może jestem w błędzie, ale nie chcę się martwić życiem. Po prostu >ciach<.
Jestem zmęczona i to widać, ale trudno. xD Może kiedyś tam wyjaśnię powiązania.
Dzisiaj uśmiech wywołała chwila po kąpieli, gdy bardziej przyjrzałam się (oczywiście +) mojej figurze (-y). Spsr, uwierz, że wyglądam młodziej, do tego anemia. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo zgadzam się z tobą Skye,
ja jedynie boję się że zbyt niskie wyniki uniemożliwią mi rozwijanie się w tym co mnie satysfakcjonuje.
Dlatego chciałabym mieć takie problemy jak Fro xD

Ban, bo co byś chciała robić? I tak obstawiam, że się uda. XD
Ta chwila, gdy jeszcze 5 minut temu myślałam o jednym, a teraz chcę drugiego, zupełnie przeciwstawnego zasadom pierwszego.
Napisałam tak ogólnie z myślą, że kolejny ban będzie rano, ale nie każdy pada jak ja. I high five. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (10-12-2015 o 00h30)
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.g