Ban, bo do północy muszę się wyrobić i chyba się uda :'D (Bo ta seria questów trwa tydzień i od nowa trzeba je przechodzić
)
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Strony : 1 ... 89 90 91 92 93 ... 200
Ban, bo do północy muszę się wyrobić i chyba się uda :'D (Bo ta seria questów trwa tydzień i od nowa trzeba je przechodzić
)
Ban, bo mi się nie chce nigdy bawić w żadne warstwy bo z moimi zdolnościami pewnie narobiłbym sobie więcej szkody niż pożytku, w sumie chętnie korzystałbym z gotowców w pozmienianych kolorach i z niewielkim wkładem własnym, ale bardzo źle tu na to patrzycie.
I co mam zrobić, poza spaniem, na dziwne osłabienie? :;<
Ban, bo pewnie powinieneś więcej jeść, Ev. ;_;

Ban, bo rozumiem Asuu
chyba ogarniesz ;D
Ban, bo Evvers, Zioło ma rację akurat.
Ban, bo jem tak samo (a często gorzej, jestem po porządnym śniadaniu) już pół roku, a taki problem mam dopiero dzisiaj, więc nie sądzę, by to było przyczyną.
Ban, bo zostało 40 więc się rozkręcam x3
Ban, bo w takim razie nie wiem, może brakuje Ci jakichś witamin, makroelementów albo coś? Poobserwuj, może to jakieś przesilenie dzisiaj takie masz.
Asuu, no to nieźle xd
Ban, bo może kwestia pogody, braku świeżego powietrza, ruchu? Ja jestem wiecznie osłabionym leniem. x"D

Ban, bo może też to wina ciśnienia o: (jestem zatokowcem więc odczuwam podobnie zmiany ciśnienia)
Ha! Dobra passa, na razie nie każą mi walczyć więc lecę jak burza i zostało 30 :'D
Ban, bo uciekam, ciao ; - )
Ban, bo może anemia, ale dziwnie, że tak nagle, no i może będą jakieś zmiany pogodowe, bo zawsze byłem meteopatą i tak nijak na nie reagowałem :<. A witaminy raczej wszystkie mam, dzisiaj mam dzień diety wegańskiej, więc wyjątkowo suplementowałem więcej D. Eeeeeeeeeeeeeh.
Ban, bo najpierw lekcje, a potem włączę simsy... Oby nam nie zrobiła kartkówki z polaka. ;_;

Ban, bo myślałem, żeby założyć w miss zamówieniach kącik pomocy z zadaniami z polaka XDDDDDDDDDDDD, myślicie, że mogę tak?
Ban, bo ten przedmiot jest łatwy gorzej ze ścisłymi :'D (odezwała się ta, która zdawała rozszerzoną historię i polaka).
W ogóle przeszłam questy x3
Ban, bo heh, zdaję to samo.

Ban, bo to nie zmienia faktu, że czasem nie chce się komuś pisać wypracowania, a ja lubię to robić, a poza tym studiuję logopedię z filologią polską, więc pomyślałem, że mógłbym. A ze ścisłych jestem słaby, więc nie pomogę.
Ban, boooo powinnam się zająć matmą, a szukałam zdjęć Renatki. ;_;

Ban, bo Minki jest ciekawszy od matmy :>.

Ban, bo nie powinno mi się dawać programów graficznych. XD Junghan, biedaku.

Ban, bo co Ty mu robisz xD?

Ban, bo już nic, chodzi mi tylko o L'Oreal. xD

Ban, bo jestem tak zdesperowana, żeby zrobić nową styli, że instaluję Operę, bo na Chromie przestała działać zabawa na warstwach ;-;
A ja uwielbiam mojego kochanego Google Chrome ;-;
Ban, bo ja też kocham Chrome ; ; Ale u mnie warstwy działają o:
Ban, bo ja nie próbowałam, przerzuciłam się na Mozillę.
Ban, bo OMG na Operze funkcja "zbadaj element" wygląda dokładnie tak samo jak na Chromie, ale działa! ♥♥♥ I tak będę korzystać z Chrome, ale na czas tworzenia styli będę się przerzucać na Operę :"D