Ban, bo lol, chłopak zabawny jest xD. Ale co do stardoll ma racje. 
We are in noir

Strony : 1 ... 148 149 150 151 152 ... 200
Ban, bo lol, chłopak zabawny jest xD. Ale co do stardoll ma racje. 

Ban, bo ja patrzyłam tylko mf. XD Warto zobaczyć o sd?

Ban, bo raczej nie warto tracić na niego czas :d.

Ban, bo okej. xD Wracam tworzyć nagłówek na blogaska. XD

Ban bo dżem dobry. Głowa mnie boli jakbym wczoraj się nieźle bawiłam, ale nie mogłam, bo zdaje się, że byłam kierowcą, więc głowo - o co ci chodzi?

Ban, bo pewnie upiłaś się samym zapachem. Twoja słaba główka... xD

Ban, bo dobrze wiesz, że moje główka nie jest słaba + nawet nie wąchałam x'D
Może jednak cola marki carfur ma magiczne właściwości, zważywszy na to, że potem tak fajnie się prowadziło i było się w stanie nawet ignorować to darcie mordy z prawej strony, że jadę za wolno, powinnam skręcić itp. Jak ja kocham wozić ludzi, którzy są ślepi i myślą, że jestem idiotką <3

Ban, bo wszystko marki carfur jest podejrzane. XD Zresztą, jak coś jest specjalnie do jednego marketu, to temu nie ufam. XD Chociaż owsianka kauflandu jest smaczna.

Ban bo plz. Wszystko spożywcze marki Kaufland jest smaczne T^T

Ban, bo w sumie nie kupuję tego. XD W Kaufie głównie bierzmy owoce, resztę mamy z biedry.
Tata przywiózł tonę słodyczy, a ja już przytyłam około kilograma przez święta, wrrr. ._.

Ban bo przeczytałam, że kupujecie w Kaufie owce <3
+ Kilogram przez święta to niedużo, lol, pozdro od Osy, nawet się nie przyznam.
EDIT Ła zostałabym 10tym, ale nie chce mi się statów szukać x'D

Ban, bo ja w tej sprawie to już płacze po arabsku.

Ban za 17 000 Mineło <3

Ban, bo pls, ważę tyle, co moja siostra. XD A w końcu ona ma te 5 cm wzrostu więcej. T^T
i trochę większe cycki

Ban, bo waaaoh, faktycznie :0! Myślałam, że mi się ranga zmieni xD

Ban bo ja swojej masy nie będę komentować, pewnie waga się zepsuła yolo, powinnam tyle ważyć w glanach a nie bez ubrań.

Ban, bo Mineo, po to ci przecierałam szlaki, żebyś mogła sprawdzić, kiedy ci się zmieni. XD
Moja piękna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ban Zioło, bo w tym momencie mam ochotę trzasnąć cię w twarz.

Ban, bo cogdziejak. ._. Nie mogę komplementować Mineo? xD i nikt nie widzi, że ona ma taką rangę, nikt
help
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (28-12-2015 o 10h56)

Ban, bo żałuję, że już nie mogę jeść, co chcę, ale zdecydowanie motywuje mnie to, że nie chce kolejnego lata uparcie ubierać długie spodnie by tylko nóg nie pokazać.

Ban, bo następne lato chociaż w kawałku musisz spędzić u mnie, a ja ci nie pozwolę chodzić w długich.

Ban bo zioło, zignoruj, to moje zacne przewrażliwione ego czy cuś.
A ty Ano, ogarnij dupę, jedz co chcesz, nóżki pokazuj i miej wywalone, Miłość bardzo i pozdrowienia z Osowego kąta.

Ban, bo może się uda. Tylko będę musiała w końcu prawo jazdy zrobić i pognić w jakiejś pracy.
Oso, ogarnę litery '_'
Ostatnio zmieniony przez Mineo (28-12-2015 o 11h02)

Ban, bo Ana, ale wiesz, że będziemy cię karmić za darmo? xD Możemy jeździć razem na wiśnie, jeśli wstawanie o 4 rano cię nie przeraża.
jeżu, włączył mi się mod opowieściowy, idę kończyć post
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (28-12-2015 o 11h03)

Ban bo w sumie się zbieram. Paa~