Ban, bo wyznaniowa tchórzofretka brzmi bosko, a gra wydaje się w tej formie ciekawsza 

Strony : 1 ... 146 147 148 149 150 ... 200
Ban, bo wyznaniowa tchórzofretka brzmi bosko, a gra wydaje się w tej formie ciekawsza 

Ban, bo wszyscy kochajo wyznaniową tchórzofretkęSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
No i w tej wersji nie wiadomo na kogo padnie wyzwanie.
Jest ryzyko, jest zabawa.
Ed: Bibcod na tablecie to tortura ;-;
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (27-12-2015 o 20h28)
Ban, bo zgadzam się z Jelonkowym zdaniem.

Ban, bo sama bym ją przygarnęła w razie czego na sygnę xD
Ban, bo aaaka piękna! xD Nie no, tamta forma wyzwań wydaje się dużo ciekawsza. xD
Ban, bo w takim razie powinien być jeszcze jeden dział na forum, odnośnie dyskusji nad nowymi wątkami, haha xD
Ban, bo tjaaa... Możeby i nawet działał, haha. xD
Wooo, jak mi się spodobały piosenki z jednego albumu pewnego polskiego zespołu, na który wpadłam przed chwilą. Mhrok. ♥ Szkoda tylko, że nazwa tego zespołu brzmi jak nazwa choroby kości lub stawów. xD
Ban, bo cóż to za zespół Pine? xD
Ban, bo ta tchórzofretka jest cudna XDD
Ban, bo widać, że lubimy zwierzątka xD
Ban, bo tak btw, to do tchórzofretki jest jeszcze zakaz pisana na dwie rundy wyzwaniach.
Tak dobrze to nie będzie. W sumie to i tak niewielka kara ;v
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (27-12-2015 o 20h54)
Ban, bo Artrosis. O dziwo, wszystkie z tych kilkunastu piosenek, które zdążyłam przesłuchać, nagrali po polsku! O.o Szkoda tylko, że tylko te ich starsze piosenki idealnie wpasowują się w moje gusta. Te trzy nowsze ich piosenki, które zdążyłam przesłuchać, są jak na mój gust dużo gorsze. Inny już gatunek. xD
E, pikuś, Jylonie. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (27-12-2015 o 20h54)
Ban, bo zaraz posłucham xD
Ban, bo nie kojarzę wgl żeby autorka wyzwań pojawiała się na forum potem, więc zawsze można zamknąć te wyzwania i założyć takie, jak na sf.

Ban, bo mnie bez różnicy, nie mnie o tym decydować.
Ban, bo Seciu, raczej nie wpasuje się w twoje gusta. Ja tam kocham mHrok, to dla mnie jest cudowne, xD Na przykład piosenki z albumu W imię nocy są naprawdę fajne jak dla mnie. Ale no. Jak dla mnie. Mamy troszkę inne gusta muzyczne. xD
Ja jestem za wersją z SyFa! ;D
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (27-12-2015 o 21h02)
Ban, bo ta Szmaragdowa noc nie jest taka zła, ale fakt, wolę jednak inne piosenki... 
Ostatnio zmieniony przez Setarah (27-12-2015 o 21h03)
Ban, bo powinnam robić sygnę, a oglądam jakiś teledysk .-.
Walić to, ta animacja w nim jest cudna.
Zioło ma rację, autorka czelendżów w ogóle nie pojawia się teraz na forum ._.
Ban, bo spytać Osę? Jej to pewnie obojętne, także ten.

Ban, bo w takim razie po pierwszej edycji spróbujcie się z nią skontaktować, a jak nie będzie odzewu to róbcie SyFową wersję, takie moje zdanie.
By the way, ktoś to zna? ;D
Ban, bo zgadłam, Seciu! ;D I ja chyba coś to kojarzę, ale jakoś nie moje klimaty, więc no. xD
Ban, bo wszyscy się zasłuchali. Ja zupełnie tego nie znałam.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Pine, Ty masz nosa ;D Łzy ♥ Lubiłam ich słuchać mocno!
Skye, dobry na wieczór! 
Ban, bo ja również tego nie znałam.
Według mnie lepiej teraz by było jakoś się skontaktować z autorką czelendżów czy co. Czekanie do końca pierwej edycji jakoś mi się nie widzi ;v
Ban, bo można i tak