Ban, bo aż mi się przypomniała taka lasia, która stwierdziła, że nie może uwierzyć, że ze mną pisze i w skrócie - jestem jej senpaiem... XDD
Hej, Osu. <3

Strony : 1 ... 144 145 146 147 148 ... 200
Ban, bo aż mi się przypomniała taka lasia, która stwierdziła, że nie może uwierzyć, że ze mną pisze i w skrócie - jestem jej senpaiem... XDD
Hej, Osu. <3

Ban, bo jak życie? ♥
I Ziółko wysłałam ;^:
Ban, bo wchodząc na forum i patrząc kto akurat pisze zrobiło mi się ciepło. Jesteście lepszym kaloryferem niż atmosfera świąteczna.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo Skaju kicia ♥♥ Jak ja dawno nie trafiłam na forum o czasie, kiedy jesteście jednocześnie Dx
Ban bo, hej Skaju, Zioło, Nelumiś, Ygriś i boru mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
+ kogo atmosfera świąteczna grzeje, tego grzeje C;

Ban, bo pograłabym w simsy, ale już mi się zaczęły zacinać na moim wariatkowie i nie wiem, czy to wina tego, że mam 8 simów, czy komp się przegrzał.

Ban, bo ja o dziwo zabrałam się za dalsze pisanie opka. Ostatnio dostałam dodatkowy przypływ weny/bólu i muszę się jej pozbyć zanim zapomnę. Znów x'D

Ban, bo ja tak mam z rysowaniem, tylko co chwilę jak już coś wymyślę, nie potrafię narysować i jest takie "aaaa paszoł w piździel" *zamknięcie zeszytu i tyle z rysowania* xD
Ban, bo hej wszystkim i bye od razu, bo już muszę uciekać. Meh, akurat teraz, jak was widzę ;< ♥

Ban, bo ja mam do rysowania sporo koncepcji. Problemem jest to, że nawet boję się spróbować, bo wiem, że nie mam szans przedstawić tego tak, jak to wygląda w mojej głowie. Bo nie umiem. A w głowie jest takie piękne. Czasem żałuję, że nie mogę telepatycznie przesyłać innym niektórych z tych obrazów. I podzielić się pięknem, które wyśniłam T^T
Pa Ygriś T^T

Ban, bo tego też zdecydowanie żałuję </3
Trzymaj się ciepło Ygriś ♥
Ban, bo Hey. ♥ I do później Ygriś. :<
Jestem padnięta po świętach i miło mi zbierać ciepło z Waszych literek. ♥
Szkoda, że komp ledwo chodzi.
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo heedsfbgc, znów zapomniałam o kolorze w ctttjj. Bądź przeklęta Pine z tym swoim wyzwaniem... Gdyby nie to, że spam był, to bym nie akceptowała. >.<

Ban, bo miałam rozkminę, dlaczego wszystko piszesz na różowo, teraz nabrało to sensu XD
Ban, bo po prostu koffam ruszofy, co zrobisz, nic nie zrobisz. :<<<<
Ok, już tylko półtorej godziny. XD

Ban, bo leci do Zioła emocjonalne wsparcie 
Dasz radę :>

Ban, bo znając życie pewnie zaakceptowałabym to wyzwanie, a na forum weszła dopiero po 24 godzinach XDD
Ban bo to faktycznie wiele wyjaśnia. To ja może wrócę za pół godziny i nie będę musiała zaznaczać każdej twojej wiadomości, żeby ją przeczytać...
Pine, jaśniejszego się nie dało? Trzeba było jej na biało kazać pisać...

Ban, bo łączę się z Tobą w bólu Osa </3 też >ciach< widzę bez zaznaczania </3
Ban, bo odcień po prostu jest pod "pink" na mf, Pine nie mówiła, jakim konkretnie mam pisać... XD
Ps. Oso, półtorej, nie pół xD

Ban, bo moje sokole oczka widzą róż bez problemu hihi
Ale nie przepadam za tym kolorem, a pomimo, że prawie wszystko jest tu w tym kolorze to jeszcze posty :<<<<
Ostatnio zmieniony przez Likoris (27-12-2015 o 17h39)

Ban bo ja tysz widzę, ale jak zaznaczam mniej boli. Mam mocno przyciemniony ekran, może to dlatego.
Ja lecę. Do zobaczenia później. Może.

Ban, bo Ojsa sobie poszła
Mam nadzieje, że wrócisz 

Ban, bo wpadłam jeszcze na jednego posta.
A tak do wyzwań wracając, to gra już dawno przestała być według zasad, bo pisze w pierwszym poście, że rzucamy wyzwania związane jedynie z grą MF, a tam każą rysować siebie, robić grafiki czy wrzucać piosenki..
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (27-12-2015 o 17h59)

Ban, bo z tego co kojarzę, to miało być związane z forum, a w końcu na forum mamy warsztaty rysunkowe i graficzne...
A nie, faktycznie, z grą.
Ale w końcu jako przykład było coś związanego z forum, soł.
Zresztą mnie niemiłosiernie wkurzają same zadania w stylu "przebierz miss". Ew.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (27-12-2015 o 18h08)