Ban, bo huu, sporo! I fajne prezenty 
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 139 140 141 142 143 ... 200
Ban, bo huu, sporo! I fajne prezenty 
Ban bo wciąż mnie zastanawia, dlaczego Ziołu mogłam "wysłać" 1000MM, a Seci tylko 190MM :'<
Ban, bo Set ma tylko 190 MM "na koncie", więc jakby przegrała, to nie może mieć na minusie...

Ban, bo qrde, ależ mnie ten Windows 8 wkurza. x'D Muszę wyzolić od szwagra, by mi wgrał dziesiątkę. :''D
Wróciłam z uczty. Gołąbki mniam! 
Szarlotko, jak dużo! Całkiem fajne prezenty dostałaś, nie ma co. ^^
Ban bo aaaaa, no tak, nie zauważyłam, że Secia ma aż tak mało kasy XD Nie sądziłam, że można mieć tyle :')
Ban, bo mój kot poluje na choinkę.
Ban, bo Luśka, ja to mniej od Seci mam, więc wiesz...
Jelony mogą wszystko.
Ban, bo niestety, nie wesprzesz mnie zatrważającą kwotą aż do jutrzejszego doładowania 
Ban, bo matko, pękam. Tyle jedzenia, że hoł hoł hoł xD
Ban, bo skąd ja to znam Alice xd Słodkości mnóstwo.
Ban bo czuję się nietrzeźwym człowiekiem. Chyba idę spać.
Ban, bo jeżu... Cały zamysł stylizacji diabli wzięli z powodu takiego, że nie chciała mi się kreff zapisać na odpowiedniej warstwie. :'''D
Tak baj de łej, to myślicie, że mogłabym z takim tworem wystartować w wyborach świątecznej miss? XD
Seciu, wysłałam ci wyzwanie ze stawką, wspomogę Cię groszami. x'D
Ban, bo dobrej nocy tak na zapas 
Ban, bo prawda. Tyle tego, że nie wiadomo za co się wziąć x'D A jeszcze podsuwają pod nos i głupio odmówić, a później to tylko zielona herbatka xd
Ban, bo h5! Właśnie ją popijam 
Ban, bo smaczego! A może raczej pitnego xd (:
Ban, bo a ja nie lubię zielonej herbatki. I dobranoc zawczasu, bo ja spływam do wanny. Oww, zaraz sobie napuszczę cieplutkiej wody. <3
Ban, bo dzięki
Dobranoc Pine 
Ban, bo miłej kąpieli życzę ^^
Ban, bo nie jestem przyzwyczajona do avków o rozmiarze jak twój 
Ban, bo ja w sumie też xd
Ban, bo spoko xd ale jest ładny ;D
Ban, bo dziękuje 
Ah, łeb mi pęka, wymiękam ;-;
Ban, bo oj, to kiepsko ;<
Ban, bo no. Cóż z czasem powinno mnie przestać boleć. Jeszcze zasnęłam na zjeździe rodzinnym, to powinno mi być trochu lepiej. Ale zabalowałam, aż usnęłam xd