Ban, bo zabawa musiała być przednia xd
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 140 141 142 143 144 ... 200
Ban, bo zabawa musiała być przednia xd
Ban, bo w sumie tak xD Było zabawnie, tyle się uśmiałam.
Ban, bo to miło.
Ciao 
Ban, bo Bye, bye ^^
Ban, bo papa, Seciu. Branoc.
Secia poszła, to ja wypłynęłam z łazienki. xD
I odnośnie długich avków - jakaś dziewczyna* miała kiedyś tutaj mega długi avek. Na normalnej wielkości zajmował całą stronę, ale dla kogoś, kto gra na powiększeniu (ha, wada wzroku) jej posty byłyby niemalże karą boską, gdyby pisała częściej. xD Przewijanie tego było okrooopne. XD No dobra, nie tyle okropne, co irytujące. xD
*EDYTA: Przypomniałam sobie! Skleroza odwołana! ;D To była Sherlocked, robiłam jej kiedyś rysunek do SE. Wyszedł tak okropny wtedy, że aż się wstydzę, że musiałam dodawać drugą, prostszą wersję. >.>
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (25-12-2015 o 22h50)
Ban, bo myślałam, że posłucham sobie Romantically Apocalyptic, a tu niedostępny odcinek :"D
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (25-12-2015 o 22h49)
Ban, bo apka wariuje... wpadlam na chwilke.
Ostatnio zmieniony przez Setarah (25-12-2015 o 23h16)
Ban, bo ponowne cześć Seciu!
Sukces!
Udało mi się zapisać krew na explorerze! 
Ban, bo czy tylko mi zawsze tak... Chrupie szczęka, jak po dłuższym czasie niemówienia szeroko otworzę usta?

Ban, bo nie, ale słyszałem gdzieś, że to ponoć niedobrze.
Ile kilo przybraliście w święta? XD
Ban, bo kurczę, umrę. XD Mam tak odkąd pamiętam.
Nie ważyłam się i chyba wolę trwać w niepewności... XD A ty, Evvie? Odzyskujesz trochę ciała?
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (26-12-2015 o 09h52)

Ban, bo aż się boję wejść na wagę.

Ban, bo Mineo! Kupujemy Chanyeolowi modele samochodzików i LEGO dla Suho?

Ban, bo dobre sobie, to oni tutaj zarabiają pieniądze!

Ban, bo w takim razie niech oni kupią mi lego!

Ban, bo nie jesteście za starzy na lego? 

Ban, bo pls, Suho mówił, że lubi lego ze Star Wars. XD

Ban, bo się nie dziwię, w końcu taki wielki fan, że aż się z aktorami musiał widzieć xD.

Ban, bo jeżu, Minionki są dziwaczne.

Ban, bo wczoraj cały dzień mnie babcia atakowała.
Ban, bo w jakim sensie ?
Ban, bo pewnie jedzeniem. xD Mnie w ten sposób przez święta cała rodzinka atakuje. A babcia uważa, że jestem sucha jak patyk. XD Nie no, trzymanie ich rad w pewnym miejscu jest w końcu lekko wkurzające. xD
Fajny ten windows 10. Wczoraj przez noc sobie zainstalowałam. Tylko ten nowy paint jest jakiś dziwny... xD Aż posprawdzam, jak wyglądają inne aplikacje. xD
Ban, bo jak mi się chciał zainstałować windows 10, to miałam ochotę oblać laptopa wodą święconą xD Dobrze, że podczas aktualizacji całkiem się zawiesił i się nie zainstalowało. Tak jakoś nie chcę tej 10... xD
Ban, bo ja zaczęłam instalować wieczorem, i normalnie korzystając z komputera klikałam co jakiś czas dalej. A potem, gdy już nie można było normalnie korzystać z komputera, położyłam się spać. XD Tak jakoś bezboleśnie to się zainstalowało. Chociaż pewnie trochę trwało, ale nie wiem dokładnie - spałam! xD Jeśli jednak zdecydujesz się zainstalować toto, to polecam wieczór albo noc. xD
Ban, bo mi się w ogóle nie chce otworzyć okienko od aktualizacji. W ogóle wszystko co związane z systemem nie ma zamiaru działać, panel sterowania mi się pół godziny włącza, a sterowników dźwięku w ogóle nie da się włączyć. x"D