ban, bo ja jeszcze jutro i będę mieć spokój xd Choć i tak wcześniej z siostrą wróciłyśmy do domu xd Niech żyje mieszkanie w tym samym mieście co rodzice, tylko że osobno xd
A poza tym jak bym miała wybór, to bym nawet nie obchodziła świąt xd

Strony : 1 ... 137 138 139 140 141 ... 200
ban, bo ja jeszcze jutro i będę mieć spokój xd Choć i tak wcześniej z siostrą wróciłyśmy do domu xd Niech żyje mieszkanie w tym samym mieście co rodzice, tylko że osobno xd
A poza tym jak bym miała wybór, to bym nawet nie obchodziła świąt xd

Ban, bo gdybym ja tam miała wybór, to obchodziłabym je dwa razy w roku - dla kolęd! <3 Uwielbiam je śpiewać! ^^ Zaraz odpłynę na Kevina (siedzę na drugim końcu domu). W imię tradycji! XD
Ban, bo H5, Ananasie. Niedawno wróciłam do domu i też włączyłam Kevina. W imię tradycji, a co! xD

Ban, bo ja tam Kevina nie oglądam już z kilka lat.. Cóż skoro po n-tym razie przestało śmieszyć, to nie widzę sensu oglądania xd

Ban, bo mnie śmieszy wciąż i zawsze. x'D Ino jednak się spóźniłam na Kevina. Smuteczek. </3 Tak to jest, gdy nie patrzy się na zegar. :'D
Ban, bo ja raz obejrzałam część Kevina i jakoś mnie nie śmieszyło .-. Już wolałam obejrzeć dzisiaj Nędzników, chociaż napisy mnie dobijały. Tłumaczenie tak bardzo na nie ;u;
ban, bo można zawsze na zalukaj, czy gdzieś obejrzeć - Bez reklam xd

Ban, bo mi jest bardzo miło po Wigilii, naprawdę się nie spodziewałam, że będzie aż tak dobrze. I już po pierwszych próbach przy lokówce. Ygriś z neluś pewnie, czy chcą, czy nie, dostaną fotkę. Na szybkiego, bo przyszli znajomi do brata. xD
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gBan, bo jaką fotkę? Skaju fotkę? Lubię fotki Skaju ja chcę ej
Ban, bo annyeong, internet mi wrócił. :')
Wrrr, gardło mi zdycha, wrrrr.

Ban, bo annyeong Zioło!
Brr znam ten ból.. ja jeszcze mam katar. :') [*]
Ban, bo do kataru to ja już jestem przyzwyczajona i go nie zauważam. X)

Ban, bo nahhh, strasznie mi się nudzi..
Ban, bo argh, nie mogę z tym gardłem, takie irytujące uczucie...

Ban, bo cicho tutaj...
Ban, bo czuję się jak w żałobie, chociaż to nie mi ktoś odszedł...

Ban, bo lubię siedzieć na podłodze, ale dywan u babci śmierdzi...
A kabel od ładowarki fona dalej nie sięga... hylp

Ban, bo smutno Mineo ;<
Ban, bo radość mocno! <3 Pierwszy raz od dłuższego czasu mogę sobie puścić kilka moich ulubionych piosenek - mam komputer! <3
*Tja, nikt się nie odzywa, to uznałam, że nawet nie odniosę się do poprzednich wiadomości, tylko będę się cieszyć. XD*
Ban, bo jak zauważyłam, że napisałaś, to już jesteś off!
Ban, bo chyba łyknę polopirynę i zakopę się w kołdrę.

Ban, bo przeziębienie Cię dopadło Zioło?
Ban, bo yup. Katar mam wiecznie, ale teraz gardło mnie pejni.

Ban, bo smutno ;< na gardło masz jakieś tabletki? Jak mocno boli to polecam Gardimax Medica. Znieczuli dodatkowo.
Ban, bo mocno to nie, ale tak irytująco. Jakby suche cały czas było, chociaż dużo piję.