Ban, bo babcia torby zapomniała i minutka zamieniła się w godzinę rozmowy. Nic tylko kochać święta. 
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Strony : 1 ... 141 142 143 144 145 ... 200
Ban, bo babcia torby zapomniała i minutka zamieniła się w godzinę rozmowy. Nic tylko kochać święta. 
Ban, bo dobry
Ciasteczkaa <3
Ban, bo ciasteczka i ciasta to jeden z fajniejszych elementów świąt. <3 Ino dobry, Seciu! ^^
Ban, bo dobry Pine
Znalazłam nowy sposób na ukrycie nóżek miss przy zestawie Popina! <3
Ban, bo to fajnie, Seciu! ^^ A ja teraz się raduję niesamowicie, bo udało mi się dołączyć jeszcze kilka elementów do mojej styli. xD
Ban, bo jak nie lubię przeładowanych styli, tak ta jest genialna! 
Ban, bo ja tam ogólnie lubię przeładowane stylizacje <3 Boru, od razu mi się przypomina, jak się wczoraj ze swoją męczyłam, wszystkie warstwy zapełnione x')

Ban, bo nie chce mi się już na warstwach bawić xd Ślicznie też to skomponowałaś Ygriś ♥
Ban, bo dziękuję ♥
Mnie też już to czasem wkurza, ale styli pewnie do konkursu wrzucę to się bawiłam c;

Ban, bo kocham przeładowane stylizacje! <3 Dziękuję, Seciu. Ygriś, Twoja styli też wygląda ślicznie. Zimowo, zimowo! ♥
Ban, bo dziękuję Ananasie ♥ Twoja też super ^^ *wielka fanka tego liska*

Ban, bo cisza, cisza, cisza..
Ban, bo fakt, coś cicho dzisiaj jest. Ino cześć Seciu! ^^
Ban, bo hejka Pine
co powiesz ciekawego?
Ban, bo właśnie wróciłam z góry. Zabrakło dla mnie foteli, więc na razie olewam rodzinkę. xD
...Bo niby co innego ciekawego może być? xD
Ban, bo ja tam bym sobie dołożyła stołek i cześć xD
Ban, bo ciekawa jestem, jak bardzo ten kolor boli w oczy.

Ban, bo fff, mam sobie odgnieść tyłek? xD Gdyby chociaż tylko coś ciekawego było w telewizji... Ale jak nie ma, to tylko wzięłam ciasta, i sobie podżeram teraz. xD Nie mam zamiaru słuchać ich gadaniny, siedząc w dodatku na czymś niewygodnym. XD
*logika! XD*
Majeranku, trochę boli. Ale jest PIĘKNY! XDDD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (26-12-2015 o 20h20)
Ban, bo mnie akurat nie boli ;D
Leciała Kraina Lodu <3
Ban, bo ja zgarnęłam trochę ciasta co zostało i je zjadam. Makowca to się przejem xD
No i przy okazji cześć ;3
Ostatnio zmieniony przez RobinRedem (26-12-2015 o 20h25)

Link do zewnętrznego obrazka
Ban, bo pls, zatkajcie mojego tatę... Próbuję obejrzeć CSI, a on masakrycznie chrapie.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (26-12-2015 o 20h27)

Ban, bo cóż... Możesz go nagrać na coś, a potem puścić to na całą głośność. xD
Ban, bo Pine ma ciekawą liczbę postów xd
Ban, bo fakt, ciekawa. ;D Chociaż i tak ją teraz zepsułam. xD
Ban, bo cóż poradzić xd