Ban, bo jestem z siebie dumna, w godzinę wyszorowałam zlew, umywalkę, wannę i toaletę <3 XD
Teraz się biorę za porządek w szafie ;3
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
Strony : 1 ... 133 134 135 136 137 ... 200
Ban, bo jestem z siebie dumna, w godzinę wyszorowałam zlew, umywalkę, wannę i toaletę <3 XD
Teraz się biorę za porządek w szafie ;3
ban bo coś tak cicho tutaj.
Ban, bo mi smutno 
ban bo dlaczego jesteś smutna. Nie bądź smutna bo ja też zacznę być smutna. 
Ban, bo dziękuje za wsparcie
jestem smutna bo tata przyjechał a miał być do 13;00 i się denerwował od rana i pojechał i prosił bym się nie obraziła ale będę obrażona i smutna bo sobie poszedł 
ban bo mój kot uczy się latać. skacze z szafy na łóżko, z łóżka na kodę z kody na szafę i tak w kółko już od około 6 minut.
Ban, bo jestem od razu weselsza XD Kotku trzymaj się pamiętaj że zawsze spadasz na cztery łapy ...XD
ban bo ja to się dziwie że ten kot jeszcze żyje. Rozumiem że koty mają 7 żyć, ale on to już chyba z 48 razy powinien opuścić ten świat.
Ban , bo ciekawa jestem dlaczego mój pies nie jest u weterynarza gdyż kiedy pod wieczór wariuje to czasem skacze tak że zrobi salto do tyłu byle by tylko wrzucić zabawke do mamy rąk (lub do kawy którą trzyma XDD )
ban bo dzięki zwierzętom naprawdę uśmiech pojawia się na twarzy.
Ban, bo moja siostra mnie gniecie i w nocy się rozpycha !!
ban bo mam ten sam problem ale z moim dobermanem, który chyba myśli że jest yorkiem.
ban , bo Moja siostra taka mała czarna trochę większa od yorka jest taka jak ja więc mnie męczy XD mamy głupie psiowate pomysły XDD
ban bo właśnie dowiedziałam się że chyba dostanę czwartego psa na święta.
Ban , bo napisz jak coś się ciekawego wydarzy czyli nie będziesz wiedzieć jak go uspokoić to się polecam XDDD Życzę wspaniałego psiaka

ban bo Nie martw się jestem już doświadczona odnośnie nieznośnych pupili, w swoim krótkim życiu miałam już wiele zwierząt.
Ostatnio zmieniony przez rozali10 (23-12-2015 o 12h20)
Ban , bo powiesz ile bo ja 2 szczurek mi umarł 
ban bo tego się nie da zliczyć. Czasem zdarza mi się brać że schroniska takie starsze żeby miały ten dom chociaż na koniec. pamiętam jak raz miałam kupić dwa chomiki, które miały być siostrami, a okazało się że kupiłam dziewczynkę i chłopca. miałam około 17 małych chomików.
Ban, bo wowowow sporo ach musze kończyć i sprzątać a to peszek krzyknął leszek XD
ban bo bywaj. 
Ban, bo jeszcze tu wrócę haahahhaha 
Ban, bo mam nadzieję, że pod choinkę dostanę komórkę z internetem. W mojej kochanej poszła karta główna. A coś mi się nie widzi kolejny miesiąc bez internetu. :'''D
Tak w ogóle to cześć. Mówiłam wam kiedyś, że moje oczy krwawią na widok małej litery na początku zdania oraz braku kropek bądź jakichkolwiek znaków interpunkcyjnych kończących zdanie?
Ban bo witaj i odnośnie krwawienia twych oczu u mnie zależy to od tego czy pisze na tablecie czy na komputerze. W tym pierwszym mam automatycznie dużą literę po kropce, a w tym drugim przypadku wszystko piszę automatycznie jak na tablecie. Mam nadzieję iż twe oczy mi wybaczą.
Ban, bo shift nie gryzie, polecam wypróbować :V
Ja też muszę załatwić sobie nowy telefon, w tym już powoli wszystko zaczyna padać. Najgorzej jest z dzwonieniem do kogoś :"D Długo tak nie wytrzymam (telefon właściwie też) x')
Ban bo co jeżeli shifty postanowią zwrócić się przeciwko nam i zaczną nas gryźć?
( co tam że to co teraz napisałam niem sensu )