Twoja miss kojarzy mi się z latem przez kolorystykę stroju 

Strony : 1 ... 60 61 62 63 64 ... 69
Twoja miss kojarzy mi się z latem przez kolorystykę stroju 

Twoja miss kojarzy mi się z Jesienią, bo taka błotnista karnacja xD
Lato. Słoneczny kolor włosów i ozdób. Niebieska powłoka chmury daje wrażenie chlapiącej na ciało chłodnej wody. Takie orzeźwienie w gorący dzień. Tak gorący, że aż miss paruje! Białym kolorem na ubraniach. 

Twoja miss kojarzy mi się z latem bo moje ulubione kwiatki które rosną latem są w podobnej kolorystyce co twoja stylizacja 

Twoja miss kojarzy mi sie z przedwiośniem, poniewaz byla taka lektura ktorej nie przeczytalam, zreszta twojej miss tez nie czytalam. Dlatego tak mi sie skojarzylo xD
Twoja miss kojarzy mi się z wiosną, ponieważ ma kwiaty we włosach.

Twoja Miss kojarzy mi się z zimą i balem bożonarodzeniowym. Ma elegancką suknię i całą stylizację jednocześnie ciepłą dzięki futerku na ramionach.
Początek Wiosny. Więcej odkrytego ciała. Spod śniegu wychodzą pierwsze kwiatki, a zwierzęta budzą się do życia.

Zdecydowanie kolory kwitnących wisienek i śliwek <3... ale ta biel może zmylić, niech będzie przełom zimy i wiosny
Co tu dużo wypisywać, samą kolorystyką stylizacji wprowadzasz tutaj jesień.
Powiedziałabym, że jesień, ponieważ jest ponuro oraz są ciepłe, złote i brązowe elementy.
Twoja miss to wiosna, ponieważ jest bardzo kolorowo i na stylizacji jest troche kwiatów. xD

Zdecydowane Lato! Miss białych obłoczków na niebie w południe przesilenia letniego!
Myślę, że twoja miss to jesień, bo trzyma kiście winogron zbierane w tej porze roku. XD

Wszech obecna biel i delikatny wygląd miss wskazuję na zimę 

Twoja miss to także zima, bo jej stylizacja jest biała, a peleryna przypomina mi padający śnieg.

Twoja miss to zima, bo biały kolor, a twarz miss jest bez wyrazu. Jakby zamarznięta.

Wszechobecna czerń w stylizacji kojarzy mi się z burzą, a najbardziej burzliwą porą roku jest lato 

Łezka na twarzy Twojej miss kojarzy mi się z deszczem, czyli z jesienią ^^

Twoja miss jest cała w bieli, a biel kojarzy mi się ze śniegiem, a więc zimą c:
Jesień. Rzucająca się w oczy czerwień przypomina mi jesienne liście
Twoja Miss najbardziej skojarzyła mi się z jesienią, przez szare, czerwona i złote barwy ^^

Twoja miss to przedwiośnie, bo jej stylizacja jest biała jak śnieg w tym okresie roku, a łezka na jej twarzy to ślad po płaczu przez przemijającą zimę. XDDDD

Zima przez biel w stylizacji i malutkiego kotka, który przytulił się do karku miss jak gdyby chciał się schronić przed zimnem ^^

Lato ponieważ twoja miss ma kolory letniej burzy.