Zdecydowanie z jesienią przez kolory ubrań twojej miss 

Strony : 1 ... 59 60 61 62 63 ... 69
Zdecydowanie z jesienią przez kolory ubrań twojej miss 

Wiosna- zielony kolor ubrań kojarzy mi się z zielenią trawy i budzącą się do życia naturą 
Z zimą ponieważ twoja stylizacja jest cała biała

Z wiosną przez zielone kolory, które kojarzą mi się z tą porą roku i kwiaty we włosach.

Link do zewnętrznego obrazka
Twoja miss kojarzy mi się z zimą przez nadmiar koloru niebieskiego 

zima- ta kolorystyka nie daje mi innego wyboru, szarość kojarzy mi się z taki brudnym śniegiem
Wiosna, różowa suknia i wianek kojarzą mi sié z wiosną 
Lato, bo spora powierzchnia ciała twojej miss jest odsłonięta, co oznacza, że jest gorąco.

Kolory stylizacji twojej miss kojarzą mi się z wiosną.

Ten strój kojarzy mi się z Halloween, no i ma kolor podobny do opadających liści, więc jesień~
Jesień. Chłodne listopadowe noce spędzone w operze w towarzystwie wybranka. Tak właśnie kojarzy mi się Twój strój~
Zdecydowanie zima. Ta mgła przypomina mi zimowe noce.

Hm.. Jak dla mnie wczesna wiosna. Marzec bym powiedziała. To przez kolor włosów miss.

Zdecydowanie zima ! Ponieważ jest dużo białego :3
Zdecydowanie z zimą ponieważ twoja miss ubrana jest w przygnębiające odcienie które pasują do zimy

Jesien, poniewaz na twojej miss widac pozostałosci opalenizny, ale stroj juz nie letni xD
Jesień przechodząca w zimę definitywnie ta kolorystka połączona z więdnącymi kwiatami.

Wczesna jesień - wtedy idzie się do szkoły .
Wiosna, wtedy zima (czarny) ustępuje roślinom (zielona sukienka)
Hmmm....twoja miss kojarzy mi się z zimą a dokładniej to z jej początkiem bo kolory twojej stylizacji są takie ( wybacz,ale inaczej nie umiem tego uzasadnić ) no ponure trochę i może dlatego.
Twoja mis kojarzy mi sie z jesienią. Czerń, czerwień, brąz, to są zdecydowanie ponure kolory kojarzace sie ze spadającymi liściami. 
Twoja miss ma takie śliczne kolorki do tego ten strój definitywnie pasuje do lata lub jesieni ^^

Twoja miss pasuje do jesieni. Kolory czerni i czerwieni pasują do tej pory roku idealnie, do tego stroj wiedzmy = Halloween! 
Ta stylizacja kojarzy mi się z ogniem, a ogień z kolei z jesienią. Pewnie przez wszechobecne czerwone i pomarańczowe liście.
Ta stylizacja kojarzy mi sie z zimą. Przeważa biel, dlatego tez ta chlodna pora .