Zima. Skojarzyło mi się z zimą chyba przez te czarne, nieprzeźroczyste rękawiczki na rękach 
.
Strony : 1 ... 57 58 59 60 61 ... 69
Zima. Skojarzyło mi się z zimą chyba przez te czarne, nieprzeźroczyste rękawiczki na rękach 
Lato, ze względu na krótką sukienka bez rękawów.
Zima - przez narzutę i chłodne spojrzenie Twojej Miss, aż mnie ciarki przeszły xD
Wiosna- twoja miss przez włosy i suknię przypomina mi błękitne delikatne niebo 
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (21-08-2014 o 18h55)
Jesień - szalik pokazuje że jest chłodno a kolory przypominają kolorowe liście 
Jesień - twoja miss przypomina mi smoka, a smoki kojarzą mi się właśnie z tą porą roku.

Kojarzy mi się z karnawałem weneckim, a rozpoczyna się w święto 3 króli, a więc zima.
Kojarzy mi się z ciemnymi zimowymi wieczorami,więc zima
Jesień, parasolka i pies przebrany na Halloween. Poza tym czerwień - spadające liście, czarny - mój nastrój jesienią. 
[img]https://i.imgur.com/1dzp4zx.gWiosma - pierwsze co to wpadły mi w oko te kwiaty i lekkość stroju 
Lato - tak mi się skojarzyły motyle skrzydła i radosne kolory 
Zima - mroczno i zimne barwy 
Wiosna - dzięki motylim skrzydłom.

Jesień- długa spódnica, wysokie rękawiczki zasłaniające całe ręce i ciemny, jesienny kolor, a równocześnie przejrzysty przód sukni, przez co na pewno nie nadawałaby się na zimową porę
(ślicznie! ♥)

Miss Pani powyżej kojarzy mi się z jesienią, bo jest Halloween, a lala mogłaby się już wybrać.
wiosna, gdyż kojarzy mi się z jednym z pierwszych kwiatów, które po zimie rozkwitają i są zapowiedzią nadchodzącej wiosny.
zalukać opis nie zaszkodzi
Oczywiście jesień, przez kolorystykę stroju i czerwone włosy.
Także jesień, poza tym coś widzę, że nasze miss chyba są sąsiadkami, bo podobnie ubrane
Wiosna. Twoja miss ma strój ziemistych kolorach, a mi wiosna kojarzy się z przekopywaniem ogródka i ubrudzeniem się ziemią 
Lato - pierwsze skojarzenia miałam z obchodami pogańskiej Sobótki (wywodzącej się z wierzeń słowiańskich, a przypada ok. 21-22 czerwca) ;P heheh
Wiosna. Pewnie przez te skrzydła i kolory. 
Jesień, ponieważ twoja Miss ma sukienkę w takim odcieniu który kojarzy mi się właśnie z tą porą roku. No i oczywiście parasolka 
O właśnie taka jesień :
Skojarzenie przez stylizacje - barwy i tematyka 
zima, przez fiolet, śnieżynki gdzieniegdzie i przez stylizację chłopaka
do tego tatuaż w nietoperze nakierowuje na po halloween 
Jesień- te gałęzie z liśćmi brrązowymi w ogóle brąz kojarzy sięz jesienią, a u ciebie jest go dużo.