Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 71 72 73 74 75 ... 153

#1801 12-12-2015 o 11h03

Miss'Sensei
SoJin
Does anyone know how it makes me feels Goodbye until the day we meet again

Stylizacja ładna, ale uboga. Opaska psuje mi cały efekt miss stojącej na scenie przed mnóstwem ludzi czekających, aż zacznie grać. Wydaje się ona zbyt dziecinna. Nie rozumiem też tego złotego czegoś na brzuchu. Według mnie nie wygląda ciekawie, a nawet jeśli mogłoby takie być, to jest zbyt błyszczące. Makijaż pasuje mi do całości.
Tylko, jak już mówiłam, ubogo. ;;;;
7/10

https://68.media.tumblr.com/9c1102adf5450d91c2c1cdac1c0fbf43/tumblr_ok3f2zQcsJ1r4cs5io9_500.gif

#1802 12-12-2015 o 23h04

Miss'całkiem całkiem
Christabel
...
Miejsce: Za ścianą powiek

Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. Spódniczka z sukienką tworzą spójną całość, tak samo, jak kokarda z tym ogonem z tyłu. Włosy i makijaż na plus. Tylko w ogóle nie rozumiem tej podciętej szyi. Dodałabym też coś z biżuterii lub nakrycie głowy. 8,5/10

#1803 12-12-2015 o 23h46

Miss'na całego
Pythia
...

Bardzo urokliwa stylizacja, pasująca klimatem do nadchodzącej Świątecznej Krainy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Dzięki temu futerku i rogom miss wygląda jak jakaś strażniczka lasu, sarenka jeszcze bardziej podbija to wrażenie. Trochę dziwnie wyglądają odkryte nogi w połączeniu z tym futrem pod szyją, ale nie kłóci się to tak bardzo wizualnie. Ogólnie jest ślicznie, ale jednak brakuje mi czegoś do efektu wow /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Ocena: 9/10

#1804 15-12-2015 o 01h01

Miss'Żółtodziób
...

Przepiękna stylizacja, jestem wręcz zachwycona tym pomysłem! Oryginalna i niebanalna! Ahh, gdybym tylko ja miała taką wyobraźnię (i trochę wiecej kasy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png) Powiem tak: nie ma tu nic o co mogłabym sie przyczepić. A najbardziej podoba mi się przystrojenie głowy :33
10/10!!!!!!

#1805 15-12-2015 o 10h58

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Będąc szczerą powiem, że gdy weszłam na twój profil pierwsze co pomyślałam to było "WTF?". Mój jeszcze śpiący umysł nie potrafił zdefiniować to co właśnie zobaczył i przez parę minut zastanawiałam się co chciałaś przedstawić. Dopiero gdy moje oczka zechciały dostrzec gitarę od razu zrozumiałam, że prawdopodobnie ma być to upiorna gitarzystka.
Ale wracając do stylizacji to na pierwszy rzut oka wszystko współgra, ale dopiero po chwili dostrzega się lekkie zgrzyty. Przyznam, że te buty jak i bluzka są wspaniałe ale stara kreska powoduje, że strasznie rzucają się w oczy i psują efekt. Drugie co mnie lekko przeraziło to fakt, że gitara sama się unosi. Jeśli o to chodziło to szkoda, że ta przerwa w futerale na dłoń Miss rzuca się w oczy.
Podsumowując daję 7/10 ponieważ jest to wspaniały pomysł, który trzeba lekko dopracować. :'D

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#1806 15-12-2015 o 12h37

Miss'Platynowa
Nerra
''Nie jestem szalona. Moja rzeczywistość jest tylko inna niż twoja''
Miejsce: Przystań Lotosów

Stylizacja jest śliczna. Świetnie wszystko ze sobą współgra, ta szarość, ta czerń . Jest po prostu tym co lubię. Debatowałabym nad kolorem włosów, ale myślę iż ładnie się wkomponował w stylizację. Makijaż również świetnie dobrany.Taki delikatny, po prostu świetny.
Jako, że nie mam do czego się przyczepić nawet jak bym chciała mogę dać z czystym sumieniem 10/10

https://i.pinimg.com/originals/aa/29/0f/aa290fea3c8bc9288430b505cf9d93c7.jpg

#1807 15-12-2015 o 14h01

Miss'wow
Ahri7
"If you'd like to play with me, you'd better be sure you know the game."

Bardzo podoba mi sie Twoja stylizacja. Fajnie, ze potrafisz odzwierciedlic swoją fascynację smokami w stylizacji. Podoba mi sie suknia, pasuje do calosci, do tego smok wyglada genialnie. Jedynie nie wiem o co chodzi z tym nakryciem glowy. Ale mimo wszystko świetna stylizacja. 8/10  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

"They’ll have to get through me."
https://45.media.tumblr.com/b265ba7fc62c9f935173eadd6a406bcc/tumblr_nbhlb5XCih1tvhfueo2_500.gif

#1808 15-12-2015 o 16h06

Miss'wtajemniczona
sandra88
...
Miejsce: Camelot

Stylizacja zwykła, całkiem ładna, zimowa /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Grzywka nie pasuje jednak do fryzury, więc się tak dziwnie odznacza... Makijaż całkiem całkiem, reszta jest ładna i spójna. Jest fajnie, ale jakoś mnie nie porywa... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png 6.5/10, przepraszam

https://68.media.tumblr.com/ea717e89625bf147da9be71223bff3c8/tumblr_ocxa88MzGe1rdhap4o1_500.jpg

#1809 15-12-2015 o 16h09

Miss'wow
Tayuri
...

Niestety bardzo uboga stylizacja. Nie podobają mi sie rajstopy, jakoś wyglądają bardzo nieestetycznie. A co najbardziej mnie razi w oczy to oczy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Są tak nie pasujące.. nie dość, że bardzo duże (jak na tak małe oko) to też cąła jej mimika i to spojrzenie jest takie.. złowieszcze, co niszczy słodki efekt stworzony przez ciuchy.
Moge dać jedynie 3/10

O sandra88, wyprzedziłaś mnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Bardzo ładna i słodka stylizacja! Przepiękne kolory, nie mogę sie na nie napatrzeć. Jest taka pogodna i troszkę zimowa. Różowe włosy idealnie pasują. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jedynie buty rzucają mi się w oczy, zmieniłabym je. No i wyrzuciła tę księgę, bo jakoś zupełnie odpływa od całej stylizacji.
8/10 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Tayuri (15-12-2015 o 16h12)

(>^.^)> ♥ 『何もいらないただ側にいて』

#1810 15-12-2015 o 17h26

Miss'OK
DarkCoffe
choose to heal, choose to bloom.

Bardzo lubię połączenie żółtego (względnie złotego xd) z białym - wygląda ślicznie <3 Stylizacja dobra, nawet bardzo dobra ;) Ładnie wszystko dobrałaś, nie ma tu się do czego przyczepić :p Jedyne co mi się zbytnio nie podoba, to twarz. Mi stylizacja skojarzyła się bardziej z czymś niewinnym i uroczym, niż z takim drapieżnym.. Mimo to całokształt jest bardzo ładny 9/10

Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (15-12-2015 o 17h29)

#1811 15-12-2015 o 18h36

Miss'Sensei
Sartani
Shadow of my life
Miejsce: Wygwizdów..

DarkCoffe stylizacja bardzo uboga jak na Twoje możliwości, nawet jeśli chodzi o cudowny naszyjnik, który chcialas wyeksponować. Biało, biało i nie bardzo rozumiem do czego przynależy ten diadem, który wygląda jak przyklejony kropelką do czoła. Pasek różni się odcieniem ale tu już pewnie się czepiam. Bardzo podoba mi się buzia. Jest zafascynowana swoją rzeczą. Duży plus za to
5
Zanim ocenisz przeczytaj opis.

https://photo.missfashion.pl/pl/1/103/gd/82208.jpg

#1812 15-12-2015 o 22h19

Miss'wtajemniczona
sandra88
...
Miejsce: Camelot

Sama nie wiem co o tej stylizacji myśleć, nawet po obejrzeniu opisu. Racja, taki perski, tkany ręcznie miesiącami dywan. Co tu dużo mówić, jest moc /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Prezentuje się to wszystko genialnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jedyne co bym zmieniła to ta twarz... Nie wiem, może jakaś inna maska czy coś, bo z tym czarnym to przypomina mi to częściowo wypaloną dziurę... 9/10 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

https://68.media.tumblr.com/ea717e89625bf147da9be71223bff3c8/tumblr_ocxa88MzGe1rdhap4o1_500.jpg

#1813 16-12-2015 o 15h44

Miss'ujdzie
Luna954
...
Miejsce: Gdańsk

Sandra88 Mi się podoba, wszystko ładnie ze sobą współgra, nawet włosy się z ubraniem nie gryzą, bo mają taki niby czerwony, ale dalej chłodny odzień, który ogólnie pasuje do tej kreacji. Nawet zwierzak pasuje kolorystycznie do pani /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. 10/10

"Czy wiesz, dlaczego śnieg jest biały? ... Ponieważ zapomniał, jakiego koloru był dawniej."-Code Geass C.C.

#1814 16-12-2015 o 18h28

Miss'wtajemniczona
Asuu

A więc zacznę od tego, że przez chwilę szukałam w opisie informacji czy to jest jakiś cosplay. Nie wiem skąd mi to przyszło do głowy, ale nie widząc takiego uprzedzenia uznaję, że jednak nim nie jest.
Nie wiem co stylizacja ma przedstawić ale wezmę ją pod kategorię zwyczajnego ubierania.To co mi najbardziej nie pasuje to są spodnie. Odcinają się fasonem od reszty jak i starą kreską od paska co daje paskudny efekt. Tatuaże są tak rozmieszczone, że dość płasko wyglądają a ptak nie wiem po co tam jest. Generalnie by nie było, że hejtuję daję 5/10 ponieważ gdyby się postarać to stylizacja mogłaby lepiej wyglądać.

//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#1815 16-12-2015 o 18h51

Miss'Fuzja
Lajna
Nie być raniony to wspaniałe uczucie tylko kiedy ostatni raz go doznałam?
Miejsce: Każdy kwiat musi w końcu zakwitnąć

Tak się patrzę na twoją stylizację i powiedzieć tylko mogę tyle : Fantastyczna.
Wszystko pięknie ze sobą gra nie wspomnę o tym że delikatny makijaż wygląda cudownie.Nie mam żadnych zastrzeżeń do tej stylizacji po prostu cud miód malinka dla oczu 10/10

"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"                                                       
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/ee/08/4f/ee084f654ac406d362ee0db97aa92665.jpg

#1816 16-12-2015 o 19h39

Miss'ujdzie
Luna954
...
Miejsce: Gdańsk

Opiekunka zwierząt hmmm, zwierzaki są spoko, ale jeśli mam być Twoja miss przypomina bardziej jakąś czarodziejkę, która jest w zgodzie ze zwierzętami aniżeli opiekunkę.
7/10 Włosy, makijaż, zwierzaki spoko, dodatki też. Ale ta sukienka jakoś mi tu nie pasuje.
< o przypomina taką śnieżkę tylko ubraną na czarno ;D>

"Czy wiesz, dlaczego śnieg jest biały? ... Ponieważ zapomniał, jakiego koloru był dawniej."-Code Geass C.C.

#1817 16-12-2015 o 19h49

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Hm. No nie wiem. Pierwsza myśl - nie podoba mi się. W sumie nawet trudno mi powiedzieć, dlaczego, albo wskazać, co bym zmieniła. Jak tak dłużej popatrzeć, to chyba głównie chodzi o spódnicę i bluzkę - jakoś mi się nie kleją. Spódnica jest wzorzysta, bluzka zaś ma tę czarną koronkę i kołnierz - za dużo tego. Usunęłabym ten tatuaż, bo jest tutaj trochę od czapy. Fryzura też wydaje mi się zbyt przyklapnięta, co psuje stylizację. Za to podoba mi się makijaż - jest fajny, wyraźny, nieprzesadzony... ale znowu wydaje mi się, że niezbyt pasuje do całej stylizacji.
4/10

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#1818 16-12-2015 o 19h51

Miss'wtajemniczona
Asuu

O jejku jaki uroczy aniołek! <3 Mimo, że jest to bardzo skromna stylizacja to tak bardzo chwyta za serduszko, że ciągle mogę się w nią wpatrywać <3 Idealnie dobrane kolory ( w sumie to białego to wszystko pasuje, ale ciii xD ) i ten makijaż. No nie ma co więcej lać wody 10/10.

#1819 16-12-2015 o 21h46

Miss'Sensei
SoJin
Does anyone know how it makes me feels Goodbye until the day we meet again

Stylizacja jest świetna! Przypomina mi ten moment, w którym jest moment rozdawania prezentów, a do tego pada śnieg. Renifery - w tym przypadku wilk - zaczynają pędzić przed siebie zahaczając o każdy dom, a główna postać, śnieżynka, żona mikołaja, pani mikołajkowa, ktokolwiek, zaczyna czarować i tworzyć magiczną atmosferę. I zjadać ciastka i wypijać mleko.
Tylko makijaż wygląda według mnie źle. To tak, jakby miss mówiła, że ma dość corocznego tworzenia magicznej atmosfery i tylko czeka na jej koniec.
7,5/10

https://68.media.tumblr.com/9c1102adf5450d91c2c1cdac1c0fbf43/tumblr_ok3f2zQcsJ1r4cs5io9_500.gif

#1820 16-12-2015 o 22h33

Miss'Żółtodziób
...

O mój boże! SoJin to jest mistrzostwo! Uwielbiam takie połączenie kolorów <33 Przebiłaś wszystko! Twoja miss wygląda tak niewinnie i przepięknie, aż nie chce sie od niej odrywać wzroku! Jestem wręcz zachwycona. Ewentualnie mogłabym zmienić te nogi na normalne, bo dziwnie wygląda (jakby chodziła sobie po spónicy) ale poza tym to wszystko jest jak najbardziej good! 10/10!

#1821 17-12-2015 o 01h08

Miss'na całego
Madelleinee
Not killing people is hard
Miejsce: Underground

Mmmm, jestem w rozterce. Podoba mi się bardzo twarz misski. Ładnie wykreowana, wygląda jakby nie jedna walkę miała za sobą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jeśli chodzi o stój - nie lubię tylu firanek w jednym miejscu. Kolor - czerń, ok. Ale troszeczkę nieprzyjemnie to wygląda. No i fryzura, która może byłaby w porządku, ale jakoś ten blond się moim zdaniem w ogóle nie wpasował. Niestety, ocenię jedynie na 4/10 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png Najzwyczajniej w świecie nie moje gusta, zbyt wiele "firanek" na sobie :c

•    d e v i a n t a r t    •     y o u t u b e    •    t u m b l r    •   
Link do zewnętrznego obrazka

#1822 17-12-2015 o 08h31

Miss'na poziomie
Solomona
...
Miejsce: Wonderland

No tak - Star Wars. Od razu poznałam motyw przewodni, jednakże nie za bardzo stylizacja zgadza się z tym gifem. I nie wiem czy to cosplay czy inspiracja. A nie oglądałam filmów, więc nie wiem czy to nie jest cosplay  innej stylówki. Także za samą kreację daje 7/10.

(Świetna sygna).

https://78.media.tumblr.com/tumblr_mdmrytUnPJ1qimfrko1_500.gif

#1823 17-12-2015 o 10h48

Miss'wtajemniczona
Asuu

Jak ja kocham czerń i biel! Po prostu wchodząc na twój profil zatkało mnie na słowie "wow". Genialnie wkomponowałaś ta rączkę z sówką i brawa za pomysł jak wykorzystać tą bluzkę. Kupiłam ją w każdym odcieniu ale nie potrafię jej użyć xD
Jedyny minus to fakt, że spódnica zasłania drugą rękę i wygląda jakby twoja miss jej nie posiadała. D:
A więc daję 9.5/10 za tą rączkę.

#1824 17-12-2015 o 15h37

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Świetna stylizacja, kojarzy mi się z taką łagodną i delikatną zimą (czyli bardzo miło c;). Kolorystycznie super, srebrne elementy dobrze przełamują wszechobecną biel, a spódniczki fajnie się uzupełniają. Plus ten wilczek (lisek czy co to dokładnie jest..) wspaniale się wpasował, tak mi się skojarzyło jakby twoja miss - zima, dopiero go tworzyła i wychodzi on z tej magicznej kuli, którą miss trzyma w dłoniach, cudny efekt. Fryzurka też na plus. Jedynie trochę zgrzyta mi makijaż, no nie wiem, ogólny wyraz twarzy trochę nie pasuje, osobiście pokombinowałabym coś z oczami. Ale to tylko mały minusik, całość cudna - 9,5/10

Ostatnio zmieniony przez Ygritte (17-12-2015 o 15h37)

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#1825 17-12-2015 o 15h54

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Bardzo udana stylizacja w ciepłym, uroczym, świątecznym klimacie. Podoba mi się, że użyłaś też elementów spoza eventu - to takie nudne, kiedy absolutnie wszystkie stylizacje ograniczają się tylko do tego, co można znaleźć w eventowym butiku. A tu widzę mały eklektyzm! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Słodki wyraz twarzy, ładne dodatki, co tu się dużo rozpisywać:
10/10

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

Strony : 1 ... 71 72 73 74 75 ... 153