Wow, twoja stylizacja jest straszna... Skupmy się na plusach, może jest (bardzo) straszna, ale chociaż jest bogata, nie jest nudna, myślę, że wykorzystałaś po jednym ubraniu z każdej kategorii :) Cóż, bardzo lubię połączenie różowego z czarnym :) Biel w twojej stylizacji również nie jest taka zła. A teraz minusy.. Dobrze, że stylizacja jest bogata, ale bez przesady :/ Moim zdaniem jest wszystko, co tylko znalazłaś w szafie - przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie.
Niektóre rzeczy są naprawdę od czapy. Jeśli chcesz tworzyć bogate stylizacje musisz pamiętać o tym, żeby ubrania choć trochę pasowały do dodatków, inaczej stylizacja nie będzie dobrze wyglądała. Te elfiaste uszy śmiesznie tu wyglądają, a oczy są zbyt duże :/ Wiem, że się starałaś i jak się dłużej jej przypatruję, to nie jest taka zła :) Jak już mówiłam, nie jest nudna i dlatego daję mocne 6/10
Kurde, tyle się napisałam a ktoś mnie wyprzedził.. Znowu D:
Edit. Serowakanapko, bardzo podoba mi się twoja stylizacja ^^ Jest taka wiosenna :) Wszystko do siebie pasuję, twarz miss jest śliczna :) Kocham ten wianek, sama go często używam w stylizacjach :) 10/10
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (22-11-2015 o 22h54)