Mrocznie i z klasą, czyli tak, jak mi się podoba. Sylwetka jest taka szczupła i opływowa, fajnie wyglądają razem różne tekstury materiałów. Nie podoba mi się jedynie twarz. Oczy są za duże, a kapelusik jakiś dziwny. 8,5/10
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 64 65 66 67 68 ... 153
#1627 09-11-2015 o 19h27
Fajne kolorki, taka błotnista jesień XD, jedyne do czego mam zastrzezenie to ta spodnica na spodnicy która nie jest dopasowana, przez co wyglada jak jakis fartuszek? Ogolne wrazenie całkiem całkiem ;3 8/10
#1628 10-11-2015 o 14h06
Bardzo się dużo dzieje w twej stylizacji. I powinien być dzięki temu oszałamiający efekt. No właśnie - powinien, bo tak nie jest. Coś jest nie tak i do końca nie wiem co. U góry za dużo się dzieje, a na dole za mało. Jednakże najbardziej to mnie bolą oczy twej miss. Nie pasują one do kreacji. A bardzo rzucają się na pierwszy plan, pomimo tylu gałęzi i liści. 6/10
Zanim ocenisz zalukaj opis
#1629 10-11-2015 o 18h29
Wow! Nawet jak nie widziałam inspiracji w opisie to i tak mi się podobało, a teraz podoba mi się jeszcze bardziej! Jedyne do czego mogę się przyczepić, to uszy, bo mogłaś założyć te elfie w kolorze włosów, ale to tylko moje zdanie. 10/10
#1630 10-11-2015 o 19h09
Widziałam poprzednią wersję ze spódnicą z różami, i ta wersja jest duużo lepsza. Ogólnie cała stylizacja mi się podoba, lubię takie jesienne stylizacje z kolorami ziemi, chociaż nie jest jakoś wybitnie oryginalna, bo widziałam już kilka podobnych. Fryzura jest idealnie dobrana do tej ozdoby na głowie, podoba mi się też, jak kolor włosów gra z kolorem spódnicy. Jakoś nie do końca przemawia do mnie ten pasek z czaszką i ten złoty pod spodem, ten nóż też jakoś nie do końca, ale jest razem z jabłkiem, więc nie mogę się tego czepiać. Jeszcze może zmieniłabym makijaż na bardziej zgaszony, ten jest trochę zbyt intensywny i jaskrawy do tej stylizacji.
Ocena: 7,5/10
#1631 10-11-2015 o 19h16
W takim razie i ja spróbuję ocenić jakąś miss. Robie to po raz pierwszy więc błagam nie krzyczcie.
Pythia, twarz Twojej miss jest tak pieknie.. piękna że trudno oderwać od niej oczy. Ponadto róże, smok, ta zieleń, jak dla mnie, laika wszystko pasuje bez żadnych zastrzeżeń. Może tylko brak mężczyzny obok tak pięknej miss. 9/10 
Ostatnio zmieniony przez Ahri7 (10-11-2015 o 19h17)
"They’ll have to get through me."
#1632 10-11-2015 o 19h40
Widze ze dopiero początkujesz w grze, aczkowiek zdarzylo mi sie zobaczyc wiecej lepszych stylizacji skladajacych sie z podstawowych ciuchow. Nie chce byc nie mila xDD wiec nie wiem jak ocenic, niech bedzie 2/10
#1633 10-11-2015 o 21h13
9/10
Cóż za świetne połączenie kolorów
Wszystko doskonale się dopasowuje do innych elementów, twarzyczka miss też ma taki... magiczny, niezwykły wyraz i tylko te kruczoczarne włosy za bardzo odcinają się od całości i jakoś mi się z nią gryzą. Poza tym - cudnie!
...i przypominam tylko, że moja stylizacja to cosplay (zapraszam do zerknięcia w opis).
#1634 10-11-2015 o 21h47
Moje pierwsze wrażenie: Ale ładnie! Tylko trochę ta blizna i kokardka nie pasują.
Po chwili zaczęłam tak jakoś myśleć, że to może być cosplay, sprawdzam profilek i rzeczywiście! (Przepraszam, ale musiała mi umknąć informacja, żeby zajrzeć na profil, ale hej! Zajrzałam XD Zawsze zaglądam >u>)
Nie znam gościa, ale według mnie dobrze go odwzorowałaś. Masz duży plus za włosy, bo już na pierwszy rzut oka widać, że ciężko je było zrobić.
Jak dla mnie świetny cosplay!
10/10
Przed ocenką proszę zajrzeć do opisu ^.^
Ostatnio zmieniony przez Sadist (10-11-2015 o 21h48)

#1635 10-11-2015 o 21h50
Więc zajrzałam do opisu i patrząc jak ma wygląda cosplay, to identyczny. A oprócz tego to mi też zawsze podobały się garnitury, więc nawet jakby to nie był cosplay, to i tak by mi się podobało (nie licząc butów ;w; ) tak więc 10/10
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦

Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
#1636 10-11-2015 o 22h52
RobinRedem , powiem Ci że świetny cosplay mojej ulubionej serii gry ^^ Udany baaaardzo (chociaż wolę Ezio
) Kolorki się zgadzają, fryzurka a nawet okularki ^^ Steampunk rządzi 
10
#1637 10-11-2015 o 22h56
10 :>
Kojarzysz mi się z upadłym archaniołem (podwójne skrzydła, takie tam sprawy
), a jednocześnie z moim ulubionym ptaszyskiem, jakim jest kruk. Nie mogę się zdecydować, które skojarzenie przeważa, więc powiem tylko, że podoba mi się szalenie, bo kocham czerń, czarne skrzydła i maski 
...i uprzejmie przypominam, żeby zajrzeć do opisu - moja stylizacja to cosplay.
#1638 10-11-2015 o 23h03
Mikacz, wow wow wow. świetny cosplay (chociaż uroczego Pana nie znam ;]), wszystko ładnie odwzorowane - blizna, kokardka idealnie wpasowana, ręce w kieszeni hehe, tylko włosy mi nie pasują. Kolorystycznie bym je odwróciła, tak jak jest na obrazku, który wstawiłaś ehehehe, chociaż wyobrażam sobie, że może być problem z białym, bo nie będzie go widać z tej drugiej strony
(nie wiem co o tym myśleć)
9.75
#1639 10-11-2015 o 23h27
Nie wiem, co to jest, ale wygląda fajnie.
Na plus dwie pary skrzydeł. Uwielbiam, gdy są dwie pary skrzydeł! ^^
Acz ramię dziwnie wygląda. Jak na mój gust zbyt jasne, dałabym tam jakiś rękawek. Ogólna pustka w tej stylizacji, jednak całkiem przyjemna. Fajna ozdoba na głowie, i idealna twarz! ♥ Na dole wystają nogi wodnika, usunęłabym je. Taki malutki kawałeczek stópki nie daje efektu, a tylko przeszkadza.
Moja ocena to 8,5/10!
#1640 11-11-2015 o 11h57
Jak dla mnie jest zbyt ciemno i jednolicie. Za dużo tu wszystkiego, chociaż podoba mi się ręka i efekt z zegarkiem. Z tego wszystkiego twarz jest chyba najlepsza. xD
Ta stylizacja na tle Twoich poprzednich nie wygląda najlepiej. 6,5/10
#1641 11-11-2015 o 12h18
Ym... Nie wiem od czego zacząć. Szału nie widzę, po prostu. Nie podoba mi się.
Mało co tu do siebie pasuje, na przykład taka fryzura. Cięcie jeszcze mogłoby być, ale kolorydo niczego nie pasują. Nie mam pojęcia po co było te pasemko, tak samo i pierścionek. Kolejną rzeczą jest bluzka wraz z naszyjnikiem. Naszyjnik na upartego pasowałby do bluzki, ale właśnie bluzka nie pasuje do całości. Welon także mi się nie podoba, ale nie jest najgorszy. Buty ujdą, chociaż ta stara kreska się wyraźnie odznacza. Może krócej: jedyną rzeczą, która mi się w stylizacji podoba to: spodenki, pasek(?), mikrofon i bransoletki(?). Pasują do siebie kolorystycznie.
Wybacz, za moją ocenę, ale jest to 3/10
Te elementy wymienione powyżej ratują sytuację.
~~~~~~~~~~~~
Przed ocenką prosze zaglądnąć w opis (;

#1642 11-11-2015 o 13h30
Sadist, nie obraziłabym o bluzkę zasłaniającą jego brzuchol, cosplay udany owszem, ale pokombinowałabym z włosami (chociaż nie wiem, czy byłoby tak łatwo, więc aż tak strasznie czepiać się nie będę). z drugiej strony brakuje mu łezek i ździebko innych włosów żeby wyglądał jak Ulquiorra (ach!<3). Dobrze odwzorowany, niezbyt wymagający.
10
#1643 11-11-2015 o 17h31
Podziwiam pomysł, chociaż ja jestem zwolennikiem codziennych stylizacji to podoba mi się jak polączyłaś swoją miss ze swoim partnerem
10/10
#1644 12-11-2015 o 14h54
Dawno nie widziałam tu kogos w codziennej stylizacji xD.Odrazu mowie ze strój nie jest w moim guście. Przez to jestem zmuszona ocenic cię obiektywnie. Moim zdaniem w twojej stylizacji występuje za dużo brązu, brakuje mi jakiegos jeansu lub drugiego koloru. Nie podobaja mi sie równiez okulary które załozone są na grzywke, zamiast pod nią. Pomimo wszystko dostaniesz subiektywne punkty za połączenie rajstopy + szorty, moje ulubione : D 5/10
#1645 12-11-2015 o 15h00
Jeden wielki zaciesz na mojej twarzy jak zobaczyłam twoja stylizacje, może dlatego że lubię mroczne stylizacje ale wszystko w niej jest prawie perfekcyjne, ponieważ niezbyt mi się podoba góra troszkę moim zdaniem gryzie się ze spódniczką to daje 9/10
#1646 12-11-2015 o 16h02
Trochę słaba stylizacja, zwyczajna i lekko nudnawa, ale poziom w tym wypadku wiele tłumaczy. Niewiele elementów, które tak średnio ze sobą współgrają, ale za to kolory fajne. Fryzura ok, makijaż średnio zrobiony, można by to jakoś lepiej dopasować. Trochę naciąganie, ale ujdzie, 4/10
Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...

#1647 12-11-2015 o 17h40
Podoba mi się Twoja stylizacja, mimo że jest cała w czerni, to zdecydowanie przykuwa uwagę, a to już wyczyn, bo zazwyczaj stylizacje w samej czerni są nudne
Podoba mi się połączenie tego rękawa i tej spódnicy, ładnie i spójnie to wygląda. Te 'świecące' oczy na tle kaptura zdecydowanie robią wrażenie. Natomiast uważam, że z tyłu miss za dużo się dzieje: księżyc, duch, i błyskawice. Jedno z nich bym wywaliła, chyba najlepiej ducha. Nie jestem też do końca pewna tego wianka, jakoś mi nie do końca kwiatki pasują mi do koncepcji tej stylizacji.
Ocena: 8,5/10 
#1648 12-11-2015 o 18h17
Pierwsze co powiem, to to, że twoja miss wygląda bardzo ładnie i nie jest u niej jakoś napchane różnymi niepotrzebnymi rzeczami, co lubię, a druga rzecz to to, że u dużej ilości osób widziałam tego smoka, ale jesteś pierwszą, u której ten smok pasuje i nie jest dodany na siłę ;D Do tego jeszcze twoje miss ma piękny makijaż. 10/10
♦
♦ W e l c o m e h o m e ♦

Link do zewnętrznego obrazka
[img]https://4.bp.blogspot.com/-h-jDafgx1NY/VyZcIkMotYI/AAAAAAAADAE/e2Ze9woefAQrWf2naIdqzXzrUaT8IjsrACL
#1649 13-11-2015 o 16h13
RobinRedem stwierdzam gwałt oczu. Twoja stylizacja jest strasznie niewystylizowana, kolory, połączenia poszczególnych ubrań, po prostu bolą. Straszne bo nawet makijaż nie pasuje
0
#1650 13-11-2015 o 18h00
Ała, jak tak, 0 dawać! ;-;
Natomiast twoja sylizacja mi się podoba, fajnie by było, gdyby była w kolorze, a nawet kilku. Jedyne do czego mam zastrzeżenia to ta maska oraz kwiatek we włosach... serio kwiatek XD 8/10