Smok strasznie zlewa się z resztą stylizacji i nie wygląda to ciekawie. Ten srebrny pasek nie pasuje mi też do wszystkiego. Wygląda jakby był wyjęty z innego stroju i wstawiony tutaj, by zapełnić pustkę na siłę. Reszta jest naprawdę super
8,5/10

Strony : 1 ... 68 69 70 71 72 ... 153
Smok strasznie zlewa się z resztą stylizacji i nie wygląda to ciekawie. Ten srebrny pasek nie pasuje mi też do wszystkiego. Wygląda jakby był wyjęty z innego stroju i wstawiony tutaj, by zapełnić pustkę na siłę. Reszta jest naprawdę super
8,5/10

Stylizacja taka zwykła. Nie ma tu żadnej zimowej fantazji, chociaż jest ładna w swej prostocie. Jednak bez szału. 6/10
Na pierwszy rzut oka stylizacja taka sobie - dość prosta i troszkę schematyczna. Dopiero gdy bliżej się jej przyjrzeć, widać ciekawe wykorzystanie niektórych elementów, na przykład bluzki, która jest bardzo fajna, ale niełatwo ja gdzieś dobrze wpleść, i paska, który bardzo ładnie się tutaj komponuje. Mimo to mam mały niedosyt, choć trudno mi powiedzieć, co dokładnie bym zmieniła... Może makijaż? Jest ładny, ale trochę zbyt "lalkowy" do tej stylizacji.
9/10

Postać wygląda idealnie jak na jakiegoś członka czy kapłana sekty biorącym udział w jakimś rytuale. Boska twarz. Te złote oczy takie dziwne z tym czarnym cieniem. Tylko chyba większość ciuchów z jednego kompletu pochodzi. Stąd 7/10.
Moja postać to psychopatyczny seryjny morderca.
Twoja stylizacja przypomina mi psychopatycznego rzeźnika
Prawie wszystko się zgadza i pasuje do koncepcji stylizacji: poszarpane ubrania, pełno krwi wszędzie i zakrwawiony hak. Nie wiem tylko po co ten drut kolczasty na głowie, chyba że ma jakieś symboliczne znaczenie. Ogólnie stylizacja jest bardzo spójna, od razu widać, co chciałaś przedstawić. Jednak widziałam już sporo podobnych stylizacji, i Twoja się spośród nich nie wyróżnia, brakuje mi w niej jakiegoś mocnego, oryginalnego akcentu. Ocena: 8,5/10
Ostatnio zmieniony przez Pythia (28-11-2015 o 16h18)
Prześwietna stylizacja! Mroczny Czerwony Kapturek to strzał w dziesiątkę, a ten wilk ewidentnie pocięty nożem jest genialny, chyba bym na to nie wpadła
Jak dla mnie 10/10, niczego nie brakuje a elementy są spójne.
Najlepsza pani Mikołajowa jaką kiedykolwiek widziałam! Świetny makijaż (taki delikatny, nienachalny, bardzo pasuje do starszej osoby), sama stylizacja prosta, elegancka, przemyślana i na dodatek w bardzo świątecznym klimacie. Miodzio!
10/10

Stylizacja świetna. Skojarzyła mi się z takim małym elfem, który podkrada prezenty Mikołajowi
Bardzo klimatycznie 10/10 

Na pierwszy rzut oka, to stylizacja wydaje się okej, taka elegancka, ale po dłuższym przyglądaniu się widzę, że do eleganckiej stylizacji, nie pasuje mi bluzka odkrywająca brzuch i jeszcze po co jest tu ten kameleon?
Po dłuższym przyglądaniu, nie pasuje mi jeszcze to coś na szyi, lepszy byłby zwykły naszyjnik. Do tego jeszcze lepszy byłby delikatniejszy makijaż 6/10

Link do zewnętrznego obrazka
Nadal nie mogę zrozumieć, jak to możliwe, że jeszcze nie zdobyłaś podium tą stylizacją - jest naprawdę świetna.
Moje serce, rzecz jasna, podbił makijaż, bo uwielbiam takie krwawe potworki. Cała reszta ubioru również mnie kupiła, chociaż nie tak bardzo jak mejkap, przez jeden mankament, którego wyłapanie umożliwiła moja czepialska natura. Pomyślałabym nad zmianą korony. Nie wiem, czy zauważyłaś, ale ta posiada takie małe, złote ornamenty, kłócące się ze srebrnymi zdobieniami gorsetu i zaczepki od łańcucha. Pomijając ten szczegół, całość wygląda zjawiskowo. 9,5/10

Stylizacja w stylu Roccoco zawsze napawa mnie entuzjazmem, wyrafinowaniem i pewnego rodzaju dystansem. Lekka i puszysta a zarazem ma w sobie to jajko, którego brakuje mi w wielu wystawianych tutaj stylówkach. Brakuje mi tylko czegoś na dłonie (broń bożątko w dłoniach). Uwielbiam Twoją niezmienną, ponurą twarz, która udaje chorą. Uwielbiam
9.8
Świetna. Taka mroczna i niepokojąca. Połączenie obu masek wygląda rewelacyjnie, mgiełka ślicznie zgrywa się z dołem sukni, i jeszcze te nakrycia głowy i skrzydła... Uwielbiam takie proste (w sensie: nieprzeładowane), ale bardzo przemyślane stylizacje.
11/10 

Ale świetna stylizacja! Elf? Skrzat? O, już widzę, chochlik ;D Pomoc Mikołaja
Wygląda uroczo, ale i trochę wrednie (jak to na takie stwory przystało). Uwielbiam te włosy, dodają jeszcze wiecej jadu
Ogólnie uwzględniłaś wszystko, co powinnaś. Bardzo mi się to podoba. To chyba pierwszy raz, gdy widzę taką stylizację. 10/10 
Patrzę i myślę - Anioł. Ale jakiś biedny.
A przez róż wygląda, jak upadający anioł. Powoli stacza się i przechodzi na stronę zła. Po minie wnioskuje, że jest zniesmaczony, a białą szatą próbuje zetrzeć 'brud' z dłoni. Lis to taki mały obrońca.
Ciągle walczą.
5/10
Przepraszam, za własną, trochę dziwną interpretacje. 

Hm. Aż musiałam sobie wygooglować Twoją inspirację i rzeczywiście stylizacja jest trochę podobna. Bardzo dobrze udał Ci się makijaż. Co do stroju - jakiś taki skąpy, a tatuaże w ogóle nie pasują, tzn kwiaty są w porządku ale ośmiornica wygląda jakoś dziwnie w połączeniu z resztą. Wybacz zatem niską ocenę, ale za całokształt wyszło plus minus 4/10.
Podoba mi się, Twoja stylizacja zdecydowanie oddaje to, co miała oddawać
Świąteczne stylizacje często wyglądają tandetnie, przez to nagromadzenie kokardek, pasków, i innych detali, Ty z nich zrezygnowałaś, i dzięki temu stylizacja stała się dużo bardziej elegancka, ale mimo to i tak mocno czuć ten świąteczny klimat. Fryzura i makijaż są perfekcyjnie dobrane. Jedynie jakoś ta bransoletka mi zgrzyta, jest trochę kiczowata i chyba byłoby lepiej bez niej, ale to naprawdę drobnostka
Ocena: 9,5/10
Ostatnio zmieniony przez Pythia (30-11-2015 o 16h01)
Pythia, Twoja wizja czerwonego kapturka jest interesująca. Wykorzystanie wilka i tej peleryny chyba najlepsze (sama ich użyłam w swojej inspiracji, bo co innego xD). Bardzo mi się podoba połączenie kolorów. I ten dramat wiszący w powietrzu "Ona zabije zwierzaczka!". Bardzo ładnie dodałaś rany ;]
10
Zanim ocenisz, przeczytaj opis.
Weszłam na profil i myślę 'Jejku, o chyba jakiś cosplay, kojarzę tę osóbkę'. Zjeżdżam w dół - Sunako!
Wyszło ci naprawdę super! Też z powodu takiego, że coś mi się zaczęło kojarzyć, a to jest rzadkość 
A jeszcze super by było, gdyby całe oczy były zasłonięte, ale kurczę i tak jest cudnie.
10/10 

Bardzo ciekawie, przyznam, uwielbiam połączenie złota i czerni <3 Twoja misska jakoś tak mi się kojarzy z chińską cesarzową. Jeśli o stylizację chodzi, to jest wszystko dopasowane, makijaż coś mi nie pasuje. Nie umiem stwierdzić dokładnie, co w nim takiego mi się nie podoba ;/ Chyba jest za delikatny... Nie podoba mi się także smok, może i by uszedł, gdyby był w innym kolorze. Ale tak to, to stylizację uważam za udaną (;
7/10

Szczerze mówiąc, nie przepadam za połączeniem złotego z niebieskim. Według mnie, nie są to kolory, które dobrze współgrają :/
Jednak stylizacja bardzo przyciąga wzrok, można powiedzieć, że ,,hipnotyzuje"
Gdyby było to połączenie czarnego z białym, to byłoby perfect :"D
9/10
Ostatnio zmieniony przez DarkCoffe (01-12-2015 o 20h27)
Uroczo i prosto, jedyne do czego mam wątpliwosci to ten jaskrawy róz na policzkach oraz moim zdaniem niepasujace butki ;-;. Z racji tego, ze nie przepadam za codzinnymi ciuszkami to 7/10
Szczerze mówiąc. Nie jest źle... choć góra dużo odbiega od dołu i znajdzie się kilka elementów, które wydają mi się nie potrzebne jak np. wolaki z tyłu .
Spódnica ogólnie jest ok, tylko że trochę za ciemna. Pasek na pierwszy rzut oka pasuje, ale po dokładnym przyglądnięciu się już nie koniecznie.
Daję 5/10

Tego typu stylizacje zupełnie do mnie nie przemawiają. Wątpie, bym kiedykolwiek zdecydowala sie ubrac tak swoją miss, dlatego plus za odwagę. Co do reszty- wszystko czarne i zlewa się ze sobą, twarz miss srednio mi sie podoba, to całkowite przeciwieństwo tego, co lubie. Nie mniej jednak miecz super się skomponował i uratował tę stylizace. 3,5/10 
Ahri7 , nie mogę tego nazwać nawet ubraniem codziennym, bo w życiu bym się tak nie ubrała, skarpety do szpilek?! Żartujesz? Uszy? Na co one tam, jeszcze takie starocie użyłaś. Pusto, smutno i ponuro.
Wybacz, ale nie ma co ocenić.
0
Zanim ocenisz, przeczytaj opis.
Ostatnio zmieniony przez Sartani (02-12-2015 o 14h49)
Ło. Postaci nie kojarzę, ale widzę bardzo duże podobieństwo - wyszła Ci świetnie. A tak w oderwaniu od faktu, że jest to cosplay, to bardzo podoba mi się sama stylizacja, zwłaszcza użycie niektórych elementów, które cudnie się wkomponowały w całość (zwłaszcza re rękawki z Krainy Steampubk oraz koronkowy pas od gwiazdy). I jeszcze ta fryzura... Jest ślicznie! 
10/10