Twoja stylizacja jest oryginalna. Takiej to ja jeszcze nie widziałam. Nie lubię za bardzo takich stylizacji, ale ta mi się podoba. 9/10, bo trochę jak komplet wygląda xD
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 51 52 53 54 55 ... 153
#1302 01-09-2015 o 20h00
Mercilessa Hmm. Niby wszystko ok, jeśli dobrze interpretuję twój zamysł - To miałaś zamiar stworzyć panią fokę? Wygląda ok, ale bez szału. Nie ma tutaj efektu wow. Nie jest przesadzona, zachowałaś równowagę, ale brakuję tu tak jak powiedziałam efektu wow. 7/10
#1303 02-09-2015 o 10h21
Jeeeeeej, jak słodko! <3 I nawet te przepaskudne buty od Angeliny pasują jak ulał. Świetnie dobrana fryzura - faktycznie, aż prosi się o takie grzecznie przylizane włoski. Jak dla mnie bomba! 
10/10

#1304 02-09-2015 o 10h28
Piękny muchomorek, taki bajkowy :3 Wszystko zostało świetnie dobrane, nie mam do czego się przyczepić. Daję zasłużone 10/10

#1305 02-09-2015 o 19h01
Ojeju, no co mam o tej stylizacji napisać? Taka przeciętna. Gdyby nie te skrzydełka uznałabym, że to gotka, ale tak? A więc skrzydełka mi nie pasują. Co jeszcze nie pasi? Trzon stylizacji (bluzka i spódnica, i w tym wypadku jeszcze pasek) ogółem jest średni, no ale może być. To coś na oko jest fajne, ale cała reszta dodatków nijak mi nie pasuje. I za pusto mi coś tutaj. </3 Twarz miss za to śliczna! ^^ Serce mi mówi daj 4/10! Posłucham go, moją oceną jest 4/10.
#1306 02-09-2015 o 22h04
Zgrzyta mi jedynie odsłonięte czoło, moim zdaniem przydałaby się grzywka. Ten pasek jest jakby nad tym świecącym czymś, ale inaczej się chyba nie da. Ładne kolory, fajny pomysł i nawet blask mi nie przeszkadza. 9/10
#1307 04-09-2015 o 16h11
Widzę, że ktoś tu się napracował nad stylizacją
Bardzo podoba mi się to co stworzyłaś. Nawet detal w postaci różnobarwnych oczu jest tu idealnie wkomponowany. Cudowna mroczna szamanka
10/10 z czystym sumieniem.
Ostatnio zmieniony przez Dessdemona (04-09-2015 o 17h54)
#1308 04-09-2015 o 16h45
Bardzo pomysłowe, śliczna twarz i uroczy przyjaciele
10/10
#1309 04-09-2015 o 17h15
Na pierwszy rzut oka stylizacja wydaje się być ok, ale im dłużej na nią patrzę, tym więcej elementów mi zgrzyta. Stworzyłaś w miarę prostą, raczej zwyczajną, codzienną stylizację, a takie, wbrew pozorom, są o wiele trudniejsze od tych fantazyjnych. Kolorystycznie jest ładnie - czerń i biel, zgrabnie przeplatane. Spoko. Ale diabeł tkwi w szczegółach. Fryzura kiepsko komponuje się z kapeluszem - wiem, że niełatwo jest dobrać to takich nakryć głowy włosy, które będą idealnie pasować, ale tutaj niedopasowanie mocno widać i nie da się "przymknąć oka". Bluzeczka z frędzelkami stanowi fajny komplecik z przedartymi spodniami i bransoletką (tak luzacko i młodzieżowo), ale za to niezbyt mi się to widzi w połączeniu z narzutką i naszyjnikiem, które są bardzo eleganckie. Do tego długość nogawek gryzie mi się z tymi butami... Za to bardzo ładny makijaż, swobodny i neutralny.
Kurczę, mam problem z oceną. No, niech będzie:
6/10
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (04-09-2015 o 17h17)

#1310 04-09-2015 o 17h56
Za to, że swoją stylizacją wywołałaś szczery uśmiech na mojej twarzy - 10/10 
#1311 06-09-2015 o 18h11
Twoja miss wygląda bardzo ładnie. Podoba mi się zarówno jej strój jak i makijaż. Widać, że cała stylizacja jest dopracowana i miałaś na nią jakąś koncepcję dlatego 10/10
#1312 06-09-2015 o 20h46
Podoba mi się twarz, jest taka lalkowa, ale reszta niestety już nie bardzo. Naszyjniki są w porządku, ale stylizacja nie tworzy całości, co jakoś nie bardzo mi odpowiada. Wydaje się nie być przemyślana, a to sporo jej ujmuje. Dam 3/10, przepraszam.
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
#1313 06-09-2015 o 20h55
Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to genialny makijaż - zwłaszcza te cudowne oczęta ♥ A pierwsze wrażenie odnośnie stylizacji było "No nieźle, nieźle", ale im dłużej się przypatrywałam, tym bardziej zmieniało się na słabe "spoko". Nie podoba mi się połączenie tego okrycia z kokardą, ponieważ strasznie mi się gryzą - razem zdecydowane NIE (a przynajmniej w tej stylizacji). Spódnica i kokarda są eleganckie i takie.. leiste? Za to pozostałe elementy są typowo Steampunk'owe. Osobiście poszłabym w jednym z tych kierunków, ponieważ połączenie niezbyt się udało. Te nowoczesne kolczyki też pasują tu jak kwiatek do kożucha, a i bluzka trochę się gryzie. Najpierw miałam dać 4, ale zdecydowałam się dać 4,8/10 za cudowny makijaż ♥
Ostatnio zmieniony przez Iremi (06-09-2015 o 21h05)
#1314 06-09-2015 o 21h19
Bardzo dobrze wykonany makijaż i kolorystyka stroju. Podoba mi się też oryginalna marynarka w połączeniu z tą spódnicą. Jedynie dwóch rzeczy mogę się przyczepić: ten kołnierz i peleryna jakoś psują wrażenie, niezbyt pasują do kobiecego obrazu całości. I pasek, lepiej jakbyś znalazła jakiś ze złotem zamiast srebra. Daję 7,5/10 
#1315 06-09-2015 o 22h06
Duży plus za ciekawe połączenie ogona z kokardą, KOCHAM. Szczerze mówiąc... wiem z doświadczenia jak ciężko jest stworzyć ładną, prostą syrenkę i moim zdaniem Tobie się to akurat udało, bo wygląda jak któraś z sióstr Ariel. Postawiłbym na inną cerę i może włosy (nie są takie złe, ale coś mi w nich nie gra), reszta wygląda ładnie. 8/10. ♥
pomidorki
#1316 07-09-2015 o 13h07
Stylizacja jest bardzo udana, ale ten pistolet mi tu w ogóle nie pasuje, jest jak z innej bajki. Makijaż jest super, podoba mi się bardzo, no i ta ozdoba na głowę świetnie dopasowana. Ogółem pomysłowo, ale dałabym inny dodatek niż pistolet, poszłabym w coś naturalnego - jakiś element roślinny.
Ode mnie 7/10.
( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)ʖ ͡°)
#1317 07-09-2015 o 13h45
Bardzo ładna stylizacja. Przykuwa uwagę. Ten powab i delikatność. Biel się ładnie zlewa. Delikatne zielone akcenty świetnie kontrastują i ta boska twarz. 10/10
#1318 07-09-2015 o 20h45
Za bardzo nie wiem co napisać ponieważ każda twoja stylizacja Solomon'o wprawia mnie w osłupienie a twoja aktualna jest jedną z tych ciekawszych ten panicz który przywodzi mi na myśl Ciel'a z czarnego lokaja jest obłędny.Każdy element super dopasowany wypisz wymaluj bogaty szlachcic jak dla mnie bezbłędne 10/10
"Przyszłość potrafi być bardziej świetlna niż mroczna przeszłość"

#1319 08-09-2015 o 01h06
Twoja Miss wygląda jak bohaterka jakiegoś anime! Fajnie skomponowałaś czarne elementy ze złotymi oraz włosy z ogniem. Jedynie zmieniłabym te butki na coś mniej eleganckiego a bardziej odważnego
8/10
#1320 08-09-2015 o 10h06
Twoja stylizacja jest prosta, ale bardzo ładna. Mimo, że postawiłaś na czerń i biel, to jednak jest tutaj nutka dziewczęcego, słodkiego uroku. Do tego fajna fryzura i delikatny makijaż. Brakuje mi tylko jakiegoś dodatku, czegoś, co domknęłoby całość - może coś w ręce Miss, jakaś torebka? No nie wiem. Na razie daję:
8/10
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (08-09-2015 o 10h07)

#1321 08-09-2015 o 10h49
Twoja egzotyczna tancerka jest fenomenalna. Stylizacja jest delikatna, mimo użycia tak dosadnej czerwieni, co strasznie mi się podoba. Poza tym te rozwiane tkaniny i włosy sprawiają, że miss wygląda, jakby była w ruchu, wykonując swój numer taneczny. Co więcej, chyba jako jedna z niewielu osób użyłaś ciemnej karnacji przy tworzeniu orientalnej stylówki, co bardzo Ci się chwali - zawsze dziwiło mnie zatrzęsienie bladolicych Arabek. 10/10. 

#1322 08-09-2015 o 11h09
10/10, widziałem już dawno i strasznie żałowałem, że sam nie mam takiego wyczucia stylu i zdolności doboru ubrań, bo uwielbiam Twoją kreację. Nie mam się do czego przyczepić, a jeśli tak - nie chcę nawet szukać. Całość jest zamknięta kompozycją, dopasowaną (Chris, zdjąłbyś okulary, psujesz efekt) i robiącą wrażenie. Co mogę powiedzieć? Plagiatowałbym. ♥
pomidorki
#1323 08-09-2015 o 11h25
Bardzo podoba mi się twoja stylizacja. Niby jasna, ale bije od niej na swój sposób tajemniczością i mrokiem. Fajne wykorzystanie tej spódnicy, kolorystycznie też pasuje. Nie mam się do czego przyczepić. Daję 10/10

#1324 08-09-2015 o 22h50
Już widzę, że trudno będzie mi Cię ocenić XD Ostrzegam, że bywam trochę krytyczna, więc moje oceny (te liczbowe) można spokojnie olać i rozkminiać opis, który pewnie też nie będzie pełen eufemizmów i słodkich słówek XD
No to zaczynamy! U góry jest dość łyso. Dół stylizacji jest bardzo szeroki, a góra pusta, do tego wybrałaś bardzo niskie (jeśli wiesz, o co mi chodzi) włosy, co trochę zaburza proporcje. Ubrania są dość proste, ale ładnie skomponowane. Nie podobają mi się te buty w połączeniu ze spódnicą - coś mi się tu gryzie i nie daje spokojnie zająć się resztą stylizacji. Nie ogarniam tych wróżek, ale bardzo często mam tak z tego typu elementami - po prostu nie ogarniam, po co ktoś dał jakiś element, który niby wyglądem pasuje, ale ciężko określić o co chodzi i najczęściej są to jakieś wróżki, skrzydła itd. Brakuje mi jakichś szczegółów, które "zrobiłyby" stylizację - według mnie jest zbyt prosto i pusto. Czasami w tego typu stylizacjach wygrywa makijaż, który potrafi naprawdę dużo zmienić, ale tutaj jest zupełnie neutralny - ni ziębi, ni parzy. Największym plusem są wspomniane wcześniej ładnie skomponowane ubrania (te... materiałowe? XD), ponieważ nic nie odstaje, a wszystko ładnie się zgrywa. Wolałabym zostawić to bez oceny, tylko z tym opisem, ale jeśli muszę, do dam 4,8/10, choć nie wiem, czy aż zbyt mocno nie pojechałam Ci po punktach... Dobra, niech będzie 5,2/10 za te materiałowe ciuszki XDD
Ostatnio zmieniony przez Iremi (08-09-2015 o 23h06)
#1325 09-09-2015 o 09h41
Prześwietna stylizacja! Świetnie połączyłaś elementy, o których bym nawet nie pomyślała, że da się je połączyć. Wysoki kołnierz w połączeniu z wcięciem u dołu sukni wysmukla Miss i sprawia że wygląda tak... dostojnie. I jeszcze ta fryzura! Bardzo ładnie skomponowane dodatki, zwłaszcza rękawiczki i rękawy zdają się wręcz tworzyć całość. A najbardziej kupił mnie makijaż, usta świetnie pasują do takiej mimozowatej damulki.
10/10

Kliknij i dowiedz się więcej