Oso, kiedy ja właśnie mam tę karnację. xD I ona jest dla mnie za ciemna, może wina monitora, nie wiem. xD
Serowa, może to i dobry plan? Jak mi wrócą chęci to sprawdzę, dzięki. ^^

Strony : 1 ... 8 9 10 11 12 ... 18
Oso, kiedy ja właśnie mam tę karnację. xD I ona jest dla mnie za ciemna, może wina monitora, nie wiem. xD
Serowa, może to i dobry plan? Jak mi wrócą chęci to sprawdzę, dzięki. ^^

Ło, faktycznie mało to biel przypomina D:
Ale patent kanapeczki jest świetny!

A teraz takie pytanko- czy tylko mi fryzura 831 przypomina makaron z zupek chińskich? ;-)
A tak wtrącając- też by mi się taka typowo biała karnacja przydała. Czekam tylko jeszcze, aż dadzą taką typową białą karnację body-art, ale tą taką "lalkową", ale chyba sobie długo poczekam (albo wcale się nie doczekam).

Podoina napisał
A teraz takie pytanko- czy tylko mi fryzura 831 przypomina makaron z zupek chińskich? ;-)
A tak wtrącając- też by mi się taka typowo biała karnacja przydała. Czekam tylko jeszcze, aż dadzą taką typową białą karnację body-art, ale tą taką "lalkową", ale chyba sobie długo poczekam (albo wcale się nie doczekam).

Ostatnio zmieniony przez Smolarka (07-02-2016 o 11h56)
Ririanne napisał
zdziwiły mnie te dłuuugie włosy do ziemi .. wiecie , że w chinach dziewczyna miała jeszcze dłuższe .. szaleństwo !!
Okej, ta stylizacja już długo siedzi u mnie na profilu, toteż chciałabym ją dopracować, zanim pójdzie do opisu! 
Macie jakieś pomysły, które włosy by najlepiej pasowały?
A może jeszcze jakieś inne? Może coś jeszcze zmienić? (Poza karnacją, kocham ją i nie zmienię!
)
Większy rozmiar
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (06-03-2016 o 22h33)
Dla mnie 3
Czerwone włosy jakoś nie pasują mi do reszty, a z białymi jest tak delikatnie.
A mi właśnie pasuje dwójeczka, bo się ładnie odznacza od korony i nie powoduje tego syndromu zbyt trupiej miss, którą ostatnio bardzo często widzimy.
Ja również głosuję na opcję numer dwa. 

Zdecydowanie nr2 , Te spięte i czerwone włosy dodaja takiego słodkiego uroku
(białe się gubią w tej bielii
) ~moim zdaniem ofc

Mi najbardziej podoba się ostatnia wersja.
Mi sie podoba warkoczyk, moze to przez moje zboczenie do plecionek... dlatego nie jestem pewna czy definitywnie pasuje xD
Zdecydowanie ta ostatnia wersja! Chociaż w warkoczyku z drugiej propozycji też wygląda bardzo ładnie...Hm, bardziej tak niewinnie <3 Tylko zlewa się trochę z tą plamą krwi na biuście.
Dla mnie też ostatnia najlepsza ♥ Ewentualnie jeszcze pierwsza ^^

Okej, dzięki! A więc zostaję przy czerwonych, splecionych włosach! ;D
Ratuuuuuuunkuuuuuu! ;_;
Nie mogę dobrać fryzury do stroju. Jak myślicie, która najbardziej pasuje? Może jakieś inne propozycje?
Lepiej widać, jak otworzy się grafikę w nowej karcie.
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (12-03-2016 o 20h19)

8, 2 lub 5, reszta jest niezbyt symetryczna.
Otworzyłam grafikę w nowej karcie i moim skromnym zdaniem, rozpuszczone włosy nienajlepiej komponują się z tą ozdobą. Najładniej wygląda chyba 4 (Idealnie układa się przy tej ozdobie/koronie), poza tym kreacja jest rozkloszowana u dołu i fryzura o większej objętości daje fajny efekt 
Całkiem ładne są jeszcze 1, 7, 8 i 10 (ale 4 to mój faworyt) 

Ja tak samo uważam, że 4 wygląda najlepiej.
Mnie się podoba jedynka. Ósemka i dziesiątka też prezentują się całkiem nieźle, ale jednak najbardziej skłaniałabym się ku pierwszej wersji. 
Jedynka, Dash, zdecydowanie! 
Próbowałam upodobnić twarz mojej miss do twarzy tej dziewczyny. Nie jestem pewna co do ust i brwi. Macie może jakieś pomysły czy jest nawet podobna?
Link do zewnętrznego obrazka
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez SoJin (28-03-2016 o 18h31)

Dziewczyny, dowiedziałam się, że podium się nie da zdobyć samymi ciuchami, więc proszę Was o radę dotyczącą makijażu, konkretnie brwi i ust.
O to moja miss
:
Mnie się ten makijaż raczej nie podoba. Oczy są okej, ale usta są za duże i narysowane starą kreską, brwi też są dziwne, za krótkie i za proste. Ale ja ogólnie nie lubię prostych brwi 
Swoją drogą nie rozumiem takiego dążenia do zdobycia podium. Ja bardzo lubiłam tę całą zabawę z dostawaniem głosów i szukaniem swojej miss w finałach, i żałuję, że dostałam trofeum wkrótce po tym jak zaczęłam trochę bardziej skupiać się na dopracowaniu swoich stylizacji, wolałabym się trochę dłużej ponapawać widokiem swojej miss w finałach ^^