Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 67 68 69 70 71 ... 206

#1701 01-03-2014 o 21h23

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Sniezyczka, jak dla mnie 1.
Lowsip, chyba nie do końca zdjęcie Ci się wgrało czy to tak specjalnie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#1702 01-03-2014 o 21h55

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Jakby w 2 zasłonić jej te seksi nóżki jakimiś portkami albo inną spódnicą to zdecydowanie 2 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1703 01-03-2014 o 22h22

Miss'OK
Sniezyczka
...

nivata napisał

Jakby w 2 zasłonić jej te seksi nóżki jakimiś portkami albo inną spódnicą to zdecydowanie 2 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Link do zewnętrznego obrazka
A teraz?

Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (01-03-2014 o 22h28)

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1704 01-03-2014 o 22h47

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Wersja 1.

#1705 01-03-2014 o 23h45

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

A mi się bardziej podoba wersja 2 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#1706 02-03-2014 o 00h15

Miss'na całego
Yuki18
...

Dwójka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#1707 02-03-2014 o 20h09

Miss'Żółtodziób
...

cześć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png mam dwie wersje "nocy kupały" i w zasadzie nie mogę się zdecydować, która jest lepsza. wszelkie uwagi mile widziane /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Link do zewnętrznego obrazka  Link do zewnętrznego obrazka

#1708 02-03-2014 o 20h37

Miss'na całego
Yuki18
...

Pierwsza opcja jest bardziej dynamiczna (jakby Miss była w dzikim tańcu) i jest wystrojona. Podoba mi się ta wersja /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#1709 02-03-2014 o 20h50

Miss'całkiem całkiem
...

Również uważam ,że pierwsza wersja jest lepsza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1710 02-03-2014 o 23h31

Miss'OK
nisiam

Mi też się bardziej widzi wersja pierwsza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1711 03-03-2014 o 00h38

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Obie ładne, ale pierwsza chyba lepsza. Korale i powiewająca sukienka idealnie pasują. I te wypieki na twarzy!/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1712 03-03-2014 o 06h47

Miss'Żółtodziób
...

dziękuję ślicznie za pomoc /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1713 10-03-2014 o 17h00

Miss'Żółtodziób
...

Hej, liczę na pomoc, znowu w sprawie szczegółu (jak zwykle  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png ), otóż nie wiem, czy lepsza jest wersja z rękawkiem (1) czy z trenem (2), bo oba (3) dodatki chyba nie pasują?

#1714 10-03-2014 o 17h00

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Tak z luźnych uwag: zrobiłam sobie właśnie szkolenie na cukiernika i wpadłam w pełen zachwyt ♥ cudowne ciuszki się dostaje, oba zestawy- i od szefa i z przyspieszonego. Zwłaszcza zachwyciły mnie obie spódniczki, sukienka-fartuszek, chustka na głowę i bluzka cukiernik. Na bank wykorzystam każdy z tych elementów, prędzej czy później, są przeboskie. Już dawno żadne ciuszki ze szkoleń tak mnie nie zachwyciły.

Edit:

LOL, Dyokira, jaka synchronizacja postów xD Skoro już tu jestem, powiem, że za mną najbardziej przemawia wersja środkowa. Podobają mi się te szczupłe, smukłe ręce podkreślone przez obcisłe, koronkowe rękawy i rozwiana fałda spódnicy, która kontrastowo do owych rąk sprawia, że dół jest szerszy. Tylko czy ta fryzura zostanie z kapturem?

Ostatnio zmieniony przez Rosette (10-03-2014 o 17h05)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#1715 10-03-2014 o 17h11

Miss'Żółtodziób
...

Rosette, nie, oczywiście fryzurę i makijaż już zmieniłam, bo inspiruję się postacią, chciałam na razie tylko poradzić się co do samego stroju /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1716 13-03-2014 o 07h44

Miss'OK
nisiam

To moja miłosna wróżka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Troszkę odbiega od różu, czerwieni i tych spraw, ale taki był zamiar. Co sądzicie?

p.s to miniaturka więc jak klikniecie na zdjęcie to otworzy się w pełnym rozmiarze.

#1717 14-03-2014 o 16h06

Miss'OK
Ikuna
:>
Miejsce: Nibylandia

Nisiam oryginalna ta Twoja wróżka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
W sklepie pojawiły się nowości, a ja nie mogłam się oprzeć. Teraz mam mały problem która wersja jest według Was lepsza?Zostawić skrzydła czy nie?
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez Ikuna (14-03-2014 o 16h09)

#1718 14-03-2014 o 16h18

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

ja bym się pozbyła. Mają inną fakturę niż zwiewny strój miss i to się mocno rzuca w oczy.

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1719 14-03-2014 o 16h18

Miss'Żółtodziób
...

A ja mam aniołka - później jeszcze dorzucę skrzydła, chwilowo nie bawię się kodami /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1720 14-03-2014 o 16h43

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Ty też wpadłaś na pomysł aniołka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#1721 14-03-2014 o 16h54

Miss'Żółtodziób
...

YooSti napisał

Ty też wpadłaś na pomysł aniołka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png.

Te nowe kudeły i nóżki z białym woalem same się prosiły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1722 14-03-2014 o 18h24

Miss'Żółtodziób
...

Co sądzicie o tej stylizacji? Co mogłabym tu jeszcze dodać / odjąć / zmienić ?

#1723 14-03-2014 o 18h34

Miss'OK
Sniezyczka
...

Jakie ladne oczka :3 Na Twoim miejscu staralabym sie zakryc te balony (biustem w zadnym wypadku nazwac tego nie mozna) Nie wiem czy rekawiczki sa potrzebne. No i szkoda, ze do tych nozek nie zalozysz zadnych butow, ale to juz nie Twoja wina. Fajne polaczenie gory z dolem, ogolnie jestes na dobrej drodze;d

Edit: Juz po wyslaniu wiadomosci pomyslalabym sobie "Ale po co jej te balony" Ale wtedy skojrzylam ulozenie nog i powietrze w balonikach :3 Tez bym chciala sobie polatac ^^

Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (14-03-2014 o 18h35)

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1724 14-03-2014 o 20h47

Miss'ujdzie
Lowsip
...

Ikuna pomysł ze skrzydłami świetny, tylko jakieś inne skrzydła musisz poszukać. Ogólnie stylizacja urzekająca.

Scarlet0 mnie też nie pasują balony, ale te w kształcie serduszek. Jak już nasza miss się poprawiła to niech prezentuje wdzięki   /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

Apropo... moja miss właśnie wstała z łóżka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Który gorsecik jej nałożyć?

#1725 14-03-2014 o 21h17

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Pierwsza wersja jest ładna, taka łagodna i ten dół w niczym nie przeszkadza. Przepraszam, ale muszę to dodać- te brwi odrysowane od szklanki są przerażające D:

Strony : 1 ... 67 68 69 70 71 ... 206