Co sądzie o mojej kreacji?
Gitarzystka16
Strony : 1 ... 69 70 71 72 73 ... 206
Co sądzie o mojej kreacji?
Dziewczyny mam duży dylemat co do stylizacji 
1.
2.
Jaki rękaw?
Plus mam problem co do hmm dodatków ?
3.
4. 
Jeśli opcja pierwsza z tym rękawem to tylko z tą bielizną tak jakoś pasuje .
Doradźcie 
Osobiście skłaniam się do wersji 1. ,ale jakoś tak pusto tam.
Ostatnio zmieniony przez kazikowazmc (03-04-2014 o 22h55)
1. Radzę jaśniejszy :3
2. Żadne z powyższych XD , a parasol już zupełnie odpada. Sama jestem zwolenniczką czarnych stylizacji, ale Twoja jest wg. mnie nieco za ciemna przez co trochę się zlewa ^ ^ Rozjaśniłabym ją czymś - makijażem, kolorem włosów, dodatkiem ^ ^
Zdecydowanie 4. I zamiast czarnej róży, coś w odcieniu szarości lub srebra.

Dzięki za rady . Troszkę zmieniłam ,lecz nie za wiele .
Stylizacja miała być bardzo bardzo ciemna (takie było zamierzenie)
Jak dla mnie zestaw 2 i bez tych dodatków w postaci parasola i pelerynki 

Mnie najbardziej podoba się 1.
Mały dylemat bo zabrałam się w końcu za stylizację z zaległymi prezentami na gwiazdkę jakie otrzymałam i nie umiem się zdecydować która wersja "Pani Oficer" jest lepsza ?Różnice polegają na pasku i spódnicy.Czy ogólnie pomodzić dalej z innymi opcjami? Kolorystyka jest zależna od płaszcza bo to on stanowi główny akcent.

Moim zdaniem najlepsza byłaby opcja: pasek 1 i spódnica 2. W pierwszej wersji spódnica zbyt się odcina od płaszcza i skraca nogi, zaś pasek wygląda jakby stanowił element płaszcza.
Samira - zdecydowanie 1 ! 

Mi też bardziej podoba się 1.. i Solelei ma rację co do spódnicy, że jednak lepiej byłoby bez niej.
W drugiej opcji spódnicy nie ma to płaszcz taki długi jest (myślałam bardziej, że spódnica prosta wystająca z pod płaszcza doda jej tej powagi i dodatkowych dystyngowanych lat) ale ok, usunę w takim razie spódnicę skoro daje zły efekt. Dziękuję za opinie 
Mam pytanko ile kosztuje bluzka Xiu z podróży z Chin.?
Pierwsza stylizacja jak dla mnie osobiście trochę do dopracowania. Mam lekkie wrażenie, że góra kłóci się z dołem możliwe że jest to wina bluzki i naszyjnika Gitara do "skatowego" stylu średnio mi pasuję no ale to moje odczucia 
Druga kreacja ładna i fajna kolorystyka dość nietypowa.Parasolka trochę mi tu nie pasuję a naszyjnik dałabym pod kurtkę jeśli chciałabyś się pobawić kiedyś w warstwy.Oczy bym trochę dała mniej zarysowane bardziej łagodne albo usta ciut bardziej nasycone, chociaż mogę się mylić co do efektu 
Z parasolką, z wachlarzem czy bez dodatku do ręki? Inne sugestie również mile widziane.
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Z wachlarzem, ale bez rękawiczek.
A teraz ja
Które gangsta lepsze?
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Sentis (10-04-2014 o 17h32)
Sentis: Obie są genialne, spokojnie mogą stworzyć gang
Choć pierwszej dałabym inny kolor włosów- ten za bardzo zlewa się z kurtką 
Opcja nr 2 bardziej do mnie przemawia.
Evelyn napisał
Opcja nr 2 bardziej do mnie przemawia.

Ptak może zostać. Pozbyłabym się jaskrawoczerwonej spódnicy z tyłu.
Nie umiem się zdecydować i w sumie też osądzić czy nie przesadzone.Pierwsza wersja czy druga ?W pierwszej pewnie zmienię odcień robali/bądź je usunę, ale na razie nie wiem w którą wersję iść, jakieś sugestię będą mile widziane bo czasami mi brak tego osądu czy nie za dużo już wymodziłam xD

KimDallas
Możesz też spróbować czarną spódnice dająca efekt chmury/dymu/kurzu itp 
Sentis
Do mnie przemawia pierwsza wersja z czerwienia bo nadaje agresywności stylizacji, druga jest już stonowana
. Chociaż zrobiłabym coś z tą przerwą między podkolanówkami a spodenkami bo tak jakoś pustawo ,chyba że to wina butów z tym efektem.
Samira ale co to ma właściwie przedstawiać? Coś konkretnego? Wtedy byłoby się chyba łatwiej wypowiedzieć 
Sentis - Obie uwielbiam !
Evelyn ciężko powiedzieć bo parasolka i wachlarz się zlewają, a bez niczego tak trochę pusto. Obstawiam opcję numer 4 na którą jeszcze nie wpadłaś 
KimDallas ja bym zostawiła ptaka (prędzej bym ogień wywaliła), a spódnicę zmieniła na czarną 

A no faktycznie zapomniałam dopisać co to
pierwsza to kopka siana a druga to już bardziej podpada pod snop zboża/siana