Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 66 67 68 69 70 ... 206

#1676 20-02-2014 o 17h29

Miss'OK
Sniezyczka
...

Kupeczka jestem zachwycona Twoim pomyslem! Bije poklony, naprawde. Bardzo oryginalna stylizacja. Osobiscie bardziej podoba mi sie wersja druga i wcale nie uwazam, zeby byla brzydsza. Te pseudo spodnie dobrze wspolgraja ze spodnica a peleryna jest bezbledna ;3

Link do zewnętrznego obrazka
Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1677 20-02-2014 o 18h06

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Też pierwsza podoba mi się o wiele bardziej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Praktyczna może nie jest, ale w końcu to tylko gra /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#1678 20-02-2014 o 18h43

Miss'na całego
Kupeczka
Podaję hasło: OKOŃ!
Miejsce: Hen daleko stąd...

Dzięki za opinie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Pozostanę przy wersji nr 2 z obszerniejszą peleryną /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#1679 21-02-2014 o 13h09

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Dobra, za karę będę paradować w przesłodkich różowych ubrankach. Która wersja lepsza? Bo psuje mi się zabawa z warstwami i nie mogę założyć jednocześnie rajstopek i tych futerek :C

Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka

#1680 21-02-2014 o 15h01

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Oo, widzicie zapowiedź na głównej? Nowe ubranka zimowe!

Nelumi, pierwsza wersja lepsza - rajstopki nie burzą tak harmonii jak getry. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#1681 21-02-2014 o 15h28

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Oo, widzicie zapowiedź na głównej? Nowe ubranka zimowe!

Nelumi, pierwsza wersja lepsza - rajstopki nie burzą tak harmonii jak getry. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ten carski płaszcz jest wspaniały - nie mogę się zdecydować na kolor...

#1682 21-02-2014 o 15h31

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Ja też! Podoba mi się z 5 różnych, a tu pieniążków brak i doładowywać szkoda... Wzorzyste rajstopy też są super no i nowe futrzane czapy!

#1683 21-02-2014 o 15h39

Miss'Żółtodziób
...

nivata napisał

Ja też! Podoba mi się z 5 różnych, a tu pieniążków brak i doładowywać szkoda... Wzorzyste rajstopy też są super no i nowe futrzane czapy!

Ja z doładowaniem czekam do 17 - tak dla zasady, bo płaszcz kupiłam ale na mufkę nie starczyło. Akurat tak się szczęśliwie złożyło, że do płaszcza pasuje mi futrzana czapa, którą kupiłam podczas Bożonarodzeniowego eventu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Tyle wygrać...

Ostatnio zmieniony przez Crewedka (21-02-2014 o 15h44)

#1684 21-02-2014 o 15h44

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Ja się zakochałam w czarno białej wersji tej krótkiej kurteczki - muszę koniecznie ułożyć z nią jakąś zimową stylizację póki za oknem nie ma jeszcze wiosny!

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#1685 21-02-2014 o 15h57

Miss'Żółtodziób
...

<Język na wierzchu> Muszę! Muszę! Muszę to mieć! Muszę mieć co najmniej wszystko! *^* No, bez przesady... chociaż jeden zestaw, bo inaczej umrę. To jest takie wschodniozimowe, że aż cudowne! <3

#1686 21-02-2014 o 15h59

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Jeszcze byłoby super, jakby nine odświeżyła Kenię i dodała tam parę nowych ubrań - ta wycieczka ma ogromny potencjał!

#1687 21-02-2014 o 16h26

Miss'Żółtodziób
...

futrzana czapa <3 moja lisia wariacja nareszcie będzie ładniejsza ^^ nowościami na Czarnym Lądzie bym nie pogardziła. kenijski boom byłby miłą odmianą dla zgrai Azjatek.
Nelumi, a nie było rajstop w kolorze bardziej rażącego różu? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#1688 21-02-2014 o 16h28

Miss'OK
Sniezyczka
...

Nelumi, na Twoim miejscu odrzucilabym pomysl z tym futerkiem. Spodniczka poszerza miss, a to futerko sprawia, ze Twoja modelka wyglada nienaturalnie. Jestem za rajstopkami. No i zastanawialabym sie, czy to serduszko w rece jest potrzebne. Podbilas podium, ale widze, ze nie proznujesz <3

Jeśli masz niższy poziom MN bardzo proszę rzuć mi dwa wyzwania bez zakładu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1689 21-02-2014 o 16h35

Miss'Złota
nelumi

No a jak xD tyle niewykorzystanych różowych futerek w szafie <3 jeszcze dużo czasu na wykorzystanie ich *^*

A co do nowych zestawów... Oba są przecudne! Genialne, genialne, genialne, genialne!

#1690 21-02-2014 o 16h53

Miss'wow
MariaANTONINA
...

Tak bardzo chciałam wykorzystać kubraczek z drugiego zestawu, ale jakoś tak w drodze kombinowania użyłam butów. D: ?! Chciałam zrobić czarno białą stylizację, więc żeby nie było monotonnie zmieniłam płowy blond kolor włosów mojej miss na rażący róż. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

//photo.missfashion.pl/pl/1/64/gd/50864.jpg

#1691 21-02-2014 o 17h12

Miss'Żółtodziób
...

MariaANTONINA napisał

Tak bardzo chciałam wykorzystać kubraczek z drugiego zestawu, ale jakoś tak w drodze kombinowania użyłam butów. D: ?! Chciałam zrobić czarno białą stylizację, więc żeby nie było monotonnie zmieniłam płowy blond kolor włosów mojej miss na rażący róż. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
http://i122.photobucket.com/albums/o256/edwardziszon/mariaantonina5_zpsa1a908ac.png

Ciekawie to wygląda. Chociaż ja bym włożyła na wierzch jeszcze jedne rękawiczki i to jakieś białe zimowe, dla urozmaicenia tego zimowego klimatu w wersji light. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Yay~! Soviet Russia is here!
Użyłam prawie wszystkiego z tych nowości, ale pal sześć! To wszystko jest takie piękne, że musiała to jakoś połączyć. Pewnie nie wygląda to oryginalnie, ale ja czuję Ukraińsko-białoruskie klimaty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#1692 21-02-2014 o 22h06

Miss'OK
nisiam

Misa bardzo ładna typowa Rosjanka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Troszkę mało zaskoczenia, ale i tak bardzo ładnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png fajnie, że dałaś tą spódnicę, bo ma żywe kolory i tak ożywia tą stylizację /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#1693 22-02-2014 o 12h39

Miss'wow
KimDallas
...

Po raz kolejny potrzebuję waszej pomocy. Nie jestem pewna jak pasuje kapelusz do reszty sukienki, dla mnie za bardzo się odróżnia, ale niestety nie posiadam ciemniejszego koloru /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Mam go zostawić czy poszukać jakiegoś w innym kolorze?

Niestety należę do grona osób, które nie mogą dodać zdjęcia ani przez opcję "dodaj zdjęcie", ani przez BBCode /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png

#1694 22-02-2014 o 13h17

Miss'Super Saiyen
Agata112403
Długo mnie nie było..
Miejsce: Madryt, Real Madryt

KimDallas - Jak dla mnie ten kapelusz nie pasuje ani kolorem ani stylem do reszty. Może jakaś opaska lepiej by się sprawdziła.

#1695 22-02-2014 o 15h34

Miss'OK
nisiam

A mi się wydaję, że kapelusz jak najbardziej pasuje, tylko nie wiem czy swoim dość dużym rozmiarem nie przytłacza reszty stroju.

#1696 26-02-2014 o 20h30

Miss'całkiem całkiem
Miyane
...

Czy wam też zniknęły rzeczy z zestawu Lisica ?
U mnie nie ma usz i łap - został mi sam ogon :S

Czy możliwe, że jest to jakiś bug ?

挨拶は時の氏神
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo

#1697 26-02-2014 o 20h41

Miss'Złota
nelumi

Ogon mam (szukałam po wpisaniu Lisica bo nie chciało mi się przlatywać stron), ale uszy znalazłam normalnie 'Zwierzęce uszy'. Może są tylko ich nie zauważyłaś? (łap nie kupowałam więc nie wiem).

#1698 26-02-2014 o 21h08

Miss'całkiem całkiem
Miyane
...

O dziwo wszystko się znalazło :0 Jak sprawdzałam pół godziny temu to miałam tylko ogon, teraz pojawiły się uszy i łapki.

Nie wiem, dlaczego wcześniej ich nie było (sprawdzałam kilkukrotnie), ale dobrze, że się znalazły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

挨拶は時の氏神
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo

#1699 28-02-2014 o 19h45

Miss'ujdzie
Lowsip
...

https://imagizer.imageshack.us/v2/200x500q90/585/bb00.png

Nie mam pojęcia jakie mu dać buty

#1700 01-03-2014 o 21h20

Miss'OK
Sniezyczka
...

Mam do Was pytanie. Przedstawiam Wam babe jage w wersji roboczej :3 Prosze nie patrzcie na makijaz i fryzure, bo wszystko tworzone jest jeszcze u Nine. Przedmioty w lapkach tez sie zmienia. Ktora wersja lepsza? Co zmienic/dodac/odjac?

Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (01-03-2014 o 21h20)

Strony : 1 ... 66 67 68 69 70 ... 206