Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 33 34 35 36 37 ... 206

#851 07-10-2013 o 19h23

Miss'Żółtodziób
...

Materiałowo druga. Pierwsza daje dziwne światło w środkowej części. Good luck z parasolką przy tak wielkim kapeluszu xDDD ale kreacja fajna tylko kolczyki nikną w fryzurze

#852 07-10-2013 o 19h51

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Nivata - ja jestem za opcją 1. Moim zdaniem lepiej pasuje do kapelusza. BTW, chyba nigdy jeszcze nie widziałam tego kapelusza w tak dobrym połączeniu.

Aria -    opcja 2 lub 3,  z tym że w 3 zmieniłabym buty na takie z zakrytymi palcami. Wersja 1 też nie najgorsza. Reszta stanowczo odpada.

Ostatnio zmieniony przez Evelyn (07-10-2013 o 19h55)

#853 07-10-2013 o 19h53

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Aria Wszystkie oprócz ostatniego, jest jakiś dziwny.
nivata opcja pierwsza wydaje mi się najlepsza.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#854 07-10-2013 o 19h58

Miss'OK
Aria
...

Nivata, IMO, pierwsza.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#855 07-10-2013 o 20h01

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Samira mnie zgniotła siłą swojego argumentu i parasolkę zastąpiłam wachlarzem. XD Niemniej dziękuję Wam za rady. <3

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#856 07-10-2013 o 20h06

Miss'OK
Aria
...

Stylizację nazwałam mak. Ale nie jestem pewna co do kolczyków, naszyjnika, butów....
Link do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez Aria (07-10-2013 o 20h07)

#857 07-10-2013 o 20h18

Miss'Żółtodziób
...

Hehe widzę, że moda zapanowała na łączenie sukienki z tą spódnica odkąd Kaiken się pobawiła w wietrzną damę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mak jako zwykła nazwa czy chcesz nawiązać do kwiatku jednak ?Kolczyki ok, buty średnio nie muszą się błyszczeć skoro większość dodatków jest matowa, naszyjnik może być współgra z kwiatkami i kolczykami.
Nivata oj ale przecież typowe podejście nie musi tu grać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png to taka myśl co mi zaświtała widząc to zestawienie.

#858 07-10-2013 o 20h21

Miss'OK
Aria
...

Serio? Kai na to wpadła? To sorry, mi się po prostu ładnie zgrało. Broń Boże jej nie kopiuje!

#859 07-10-2013 o 20h53

Miss'Żółtodziób
...

Oj nie posądzam Cie o to /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png miała użycie tego połączenia ale skończyła na innym, a ja poprostu od tego czasu zwracam uwagę na to mimochodem przeglądając defilade np.

#860 07-10-2013 o 20h56

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Aria napisał

Serio? Kai na to wpadła? To sorry, mi się po prostu ładnie zgrało. Broń Boże jej nie kopiuje!

Dajcie spokój z tą paranoją o kopiowanie.

Aria, mnie osobiście te kolczyki jakoś tak przeszkadzają. Są bardzo duże i ciężkie, no i zlewają się z resztą czerwonych dodatków. Może jakieś czarne, nawiązując dalej do pręcików maku? Chociaż wtedy mogłyby się zgubić we włosach... hmm, a co powiesz na czerwone kolczyki Isabelle?

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#861 07-10-2013 o 20h56

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

aria ja bym zmieniła kolczyki na małe okrągłe i zastanawiam się czy nie lepiej na boso coż i tak zabardzo nie widać tych butów więc decyzja należy do ciebie. Ciekawie to wygląda

#862 07-10-2013 o 21h02

Miss'OK
Aria
...

kolczyki Isabelle i buty Lurberry czy jakoś tak, faktycznie wygląda lepiej. Dzieki.

#863 11-10-2013 o 14h56

Miss'całkiem całkiem
Miyane
...

Widziałyście już strój Orieta ?

Strasznie mi się podobają bluzki i spodnie z tego zestawu :3.

挨拶は時の氏神
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo

#864 11-10-2013 o 15h06

Miss'OK
Metropolice

Miyane napisał

Widziałyście już strój Orieta ?

Strasznie mi się podobają bluzki i spodnie z tego zestawu :3.

Właśnie miałam o tym napisać. Już się obkupiłam w rzeczy z tego zestawu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#865 12-10-2013 o 13h26

Miss'ujdzie
Lowsip
...

Te nowe stroje jesienne są dostępne od jakiegoś wyższego poziomu? Bo szukam ich u Nine i nie ma.

#866 12-10-2013 o 13h52

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

jeden jest od 20 lvl a drugi od 100lvl. Mnie nie zabardzo zachwycają jedynie kupiłam kurtke i kilka torebek

#867 12-10-2013 o 19h00

Miss'nieobczajona
Angelue
...

Prosiłabym o podanie nazw ciuszków w stylu pin-up, albo wiktoriańskim/steampunk, jeśli znacie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png) Bardzo zainteresował mnie ciuszek z poprzedniej strony w stylu steampunk, gdzie mogę taki znależć i pod jaką nazwą? Szukam takiego od samego początku swojej gry..! O.O

#868 12-10-2013 o 20h07

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Hym, hym, w stylu steampunk? x) Najlepiej pokaż grafikę i napisz co dokładnie cię interesuje to pomogę.

#869 12-10-2013 o 22h06

Miss'nieobczajona
Angelue
...

Nie mam szczególnych wymagań, że dany ciuszek ma wyglądać dokładnie tak, mieć tyle guzików itp., po prostu chodzi o to, by to był steampunk, gdyż uwielbiam ogólnie epokę wiktoriańską /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Gdy zerkam na Twoją miss, to widzę, że coś o tym wiesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ale, jeśli mowa o szczegółach, to np. szukam spodni z wysokim stanem, przypominających bryczesy, długich kozaków, najlepiej wiązanych na przedzie, albo gorsetu sprawiającego wrażenie, że jest skórzany, czy płaszcza dwurzędowki dla faceta. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
W ubiorze Twojej miss najbardziej ujął mnie ten płaszczyk, ale zauważyłam, że dużo osób we wszystkim dopatruje się plagiatu, więc pytać o niego jest chyba ryzykiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Angelue (12-10-2013 o 22h18)

#870 12-10-2013 o 22h22

Miss'na całego
Yuki18
...

Angelue napisał

ale zauważyłam, że dużo osób we wszystkim dopatruje się plagiatu, więc pytać o niego jest chyba ryzykiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Sorry, że się wtrącam.

Nikt tu się nie dopatruje "we wszystkim" tylko w tym co FAKTYCZNIE plagiatem jest.
No, już bez przesady! ;/

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#871 13-10-2013 o 08h28

Miss'ujdzie
Lena331
...
Miejsce: Kraków

Czy ktoś może mi powiedzieć jakie są  fajne nie drogie żakieciki / bolerka / płaszcze ?

#872 13-10-2013 o 09h22

Miss'Żółtodziób
...

//photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/8882.jpg //photo.missfashion.pl/pl/1/12/moy/8883.jpg

Tak szukam i szukam jakiegoś naszyjnika, ale nie trafiłam na nic sensownego, co mogłoby do tego pasować.Jakieś pomysły, bądź ewentualnie coś zmienić?(do tych rękawiczek też nie jestem jakoś przekonana)

#873 13-10-2013 o 09h40

Miss'OK
Metropolice

@Souseiseki moim zdaniem opcja 2 jest lepsza, ten dłuższy wisiorek jakoś mi tu nie pasuje.

#874 13-10-2013 o 09h54

Miss'na całego
SubRossa
...
Miejsce: Wracam do żywych.

Souseiseki rękawiczki wyglądają dobrze i rzeczywiście opcja z krótszym naszyjnikiem jest lepsza.

#875 13-10-2013 o 10h22

Miss'na całego
Masakra
Leśna Nimfa

Angelue napisał

Nie mam szczególnych wymagań, że dany ciuszek ma wyglądać dokładnie tak, mieć tyle guzików itp., po prostu chodzi o to, by to był steampunk, gdyż uwielbiam ogólnie epokę wiktoriańską /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Gdy zerkam na Twoją miss, to widzę, że coś o tym wiesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Ale, jeśli mowa o szczegółach, to np. szukam spodni z wysokim stanem, przypominających bryczesy, długich kozaków, najlepiej wiązanych na przedzie, albo gorsetu sprawiającego wrażenie, że jest skórzany, czy płaszcza dwurzędowki dla faceta. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
W ubiorze Twojej miss najbardziej ujął mnie ten płaszczyk, ale zauważyłam, że dużo osób we wszystkim dopatruje się plagiatu, więc pytać o niego jest chyba ryzykiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Płaszcz nazywa się pekińska laleczka.
Z mojej strony polecam elementy zestawu alezan(żakiet, kapelusz, laska), cyrk(kapelusik, żabot), kapelusznik(żabot, kapelusik, płaszcz, kamizelka), są świetne :3 Ze spodni może gracianna, osobiście lubię jeszcze wiking i ciepłe w paski, ale mają niższy stan.  Z butów wiązanych - buty kat i kat arena. Dla faceta nic nie kojarzę, bo go mało ubieram ^^;

Strony : 1 ... 33 34 35 36 37 ... 206