Nie ma marki "emu". xd Te buty to Kozaki Eskimoski.

Strony : 1 ... 31 32 33 34 35 ... 206
Nie ma marki "emu". xd Te buty to Kozaki Eskimoski.

Bluzka Audrey może? Albo koszula jeździecka.

Jeżeli pierwsza bluzka to zmień kołnierz na kokardę,a ramiona chcesz odsłonięte czy zakryte

Mi się podoba opcja z koszulą, ale dałabym muszkę alezan albo jakąś kokardkę zamiast kołnierzyka. 

Sprawdź sobie marynarkę walentynki, ma dwa odcienie turkusu. 

Pierwsza stylówka to nie to, co lubię najbardziej, ale chciałam się pobawić z kapeluszem - czy to jakoś wygląda? Jeśli ktoś chce, śmiało ją może wykorzystać, dla mnie to niejako eksperyment, i jednak wolę swoją czerń ;>
Co do drugiej stylizacji - która wersja lepsza? Czy może dodać jeszcze spódnicę Amel Bant? Co zmienić? Mam ograniczony wybór butów 
(Fryzura była z innej stylizacji, wybaczcie).
Link do zewnętrznego obrazka
Up: Może pokaż drugą stylizację z spódniczką Amel Bant bo nie mogę sobie tego wyobrazić. Poza tym moim zdaniem wersja pierwsza z czernej stylizacji bardziej mi się podoba bo w drugiej to buty się wybijaja na pierwszy plan i rajstopki są za jasne.
Idealnie połączenie (moim zdaniem) to: góra drugiej i dół pierwszej.
A co do kolorowej stylizacji to czerwona sukienka mi nie pasuje. Tak się wybija kolorystycznie z tej ferii barw (jakimś cudem).
Ta spódniczka Amel Bant to taka falbanka po bokach, nieco zasłoniłaby ogon. Tak jak teraz patrzę to chyba jest zły pomysł :< Naniosłam już poprawki, tj połączyłam obie wersje wg Twojej rady.
Link do zewnętrznego obrazka
Jednak bez tej narzutki od Amel;/ zupełnie nie pasuje do tej stylizacji zasłania ogon. Yhm teraz jest mi się podoba ale teraz mi przeszkadzają gołe ramiona. (i się dziwić, ze nad swoimi stylówkami siedzę bardzo długo). ale im dłużej się przyglądam tym bardziej mi się podoba; widać ślicznie elementy czyli tatuaż na ramieniu.
I widzę, że włoski zmieniłaś.
Dlatego oryginalnie miałam jaśniejsze rajstopy, żeby ramiona się tak nie odznaczały i była większa równowaga między górą a dołem. A włosy są z obecnej stylówki, nie wiem, czy akurat do tej wyżej pasują ^^"
Ostatnio zmieniony przez dyokira (27-09-2013 o 08h40)
Ehm włosy zdecydowanie do zmiany. Poza tym chyba z jaśniejszymi rajstopkami będzie lepiej (to moje zdecydowanie) ale z drugiej strony będą się odcinały od butów za bardzo ;/
W takim razie poszukam może innych butów. 
A ja mam jeszcze jedno pytanie. Jestem miszczę painta, więc wrzucam rysunek, żeby pokazać o co mi chodzi. Jest może w grze sukienka/spódnica asymetryczna, coś podobnego jak to:
Link do zewnętrznego obrazka?
Hej czy mogę prosić o porade które butki ?

Dyokira ostatnio opcja bez tej falbaniastej zasłonki przyklejonej do części siedzącej chyba by wystarczyło? Fryzura do zmiany jak i kolor ^^
Missola1 pierwsze nie pasują do niczego.Drugie są lepsze ale poleciłabym coś pełnego bardziej 
Ja jestem dzisiaj mega leniwa. Bluzki to dział który mi się nie chce i nienawidzę przeglądać.Kojarzy ktoś bluzke zwiewną i przypominającą materiał spódnicy ? Coś chce stworzyć w jak połączenie Jasminy z Aladyna i typowej belly dancer. Gorsety takie typowe mnie średnio interesują bardziej coś zbliżone do tej bluzki 

Ok nie aktualne widać czerń mnie kocha i zmieniłam trochę częśći garderoby, ułatwienie mi dały bluzki z plaży 
Ostatnio zmieniony przez Samira (27-09-2013 o 18h47)
Poszukuję krótkiej i ciekawej fasonem spódniczki w kolorze beżu/brązu.
Któraś doradzi jakąś interesującą? ;>
Motionell
luison, lauren, noemi, wielkanoc, czekolada, wafelek
To zależy do czego potrzebujesz. Wypisałam chyba wszystkie jakie znam 
Dyokira nie wiem czy jeszcze potrzebujesz ale znalazłam coś: świąteczna laleczka, diablicy. Jest jeszcze kilka spódniczek ale one mają tą brzydką kreskę więc je nie wypisze. A sukienki to nie wiem czy chcesz długie czy krutkie bo krutkich to nie ma a dłuższe nie znam. Jak dalej potrzebujesz to napisz a ci znajdę 
Ostatnio zmieniony przez dortnana (27-09-2013 o 18h34)
Mam w głowie pewną stylizację,tylko chcę najpierw zerknąć na te spódniczki 
Dziękuję
Moje kochane pieniążki cierpią i będą przez kilka dni cierpiały przez nowości kupiłam już kilka rzeczy O:-). Na szczęście Edek Zgredek mi daje kasę
Dortnana, dzięki, przydadzą się
Wprawdzie szukam czegoś dłuższego, ale jesli nie znajdę nic innego, to te będą idealne. A ze sukienek coś masz? Jesli to nie problem to proszę o pomoc, bo potrzebuję do cosplayu ^^ <3
dyokira napisał
Ta spódniczka Amel Bant to taka falbanka po bokach, nieco zasłoniłaby ogon. Tak jak teraz patrzę to chyba jest zły pomysł :< Naniosłam już poprawki, tj połączyłam obie wersje wg Twojej rady.
http://s18.postimg.org/5oz411ol5/dyokira.png
@up
To buty z zestawu Zapomniana Księżniczka w kolorze czarnym.
Ich nazwa w butiku Nine to "Zapomniana Księżniczka"