Osobiście twierdze, że wersja druga wygląda lepiej niż pierwsza. Fryzura dodaje tego uroku + nie ma ręki seluna, która mi przeszkadzała. Po prostu było tych rąk troche za dużo :'D

Strony : 1 ... 170 171 172 173 174 ... 206
Osobiście twierdze, że wersja druga wygląda lepiej niż pierwsza. Fryzura dodaje tego uroku + nie ma ręki seluna, która mi przeszkadzała. Po prostu było tych rąk troche za dużo :'D

Druga wersja jest super! Może to szalone, ale ja bym tam wepchnęła jeszcze elfie uszy, myślę, że fajnie wyglądałyby z tymi włosami 
Ja tylko jedno pytanko. Gdzie moge kupic te elfie uszy bo u nine ich nie widze D: A co do ubrania to ja bym dala te uszy pod siatka. :D
Edit: Och dzieki za odpowiedz ^^ Bede czyhac na te gwiazde ;D
Ostatnio zmieniony przez Violettenia (04-06-2016 o 10h58)

Moim zdaniem nad, chociaż pod też wygląda dobrze.
Violettenia, to uszy od gwiazdy Toriel. Są jeszcze inne elfie uszy (większe i bardziej wydłużone), które można kupić na Halloween 
Ja bym je dała nad siatką, pod nią za bardzo nie widać tych uszu.
KanapkaczusHighus Ciekawa stylizacja, chociaż czarna, więc nie do końca "moja". Wszystko w niej dobrze się komponuje.

KanapkaczusHighus a ja po chamsku się wypowiem :v
Przejrzałam Twoje poprzednie prace i zrobiły się nudne, one praktycznie cały czas wyglądają tak samo. Poza tym nie zmieniasz makijażu, ani fryzury :v może pokombinuj coś ze stylem, albo warstwami? Jak coś to jestem pewna, że ktoś ci pomoże, ale plz nie wstawiaj cały czas praktycznie identycznych strojów, bo to serio nudne i trochę zaśmieca forum, a potem jest lament, że inne użytkowniczki Cię olewają...

Miczuux3 napisał
KanapkaczusHighus a ja po chamsku się wypowiem :v
Przejrzałam Twoje poprzednie prace i zrobiły się nudne, one praktycznie cały czas wyglądają tak samo. Poza tym nie zmieniasz makijażu, ani fryzury :v może pokombinuj coś ze stylem, albo warstwami? Jak coś to jestem pewna, że ktoś ci pomoże, ale plz nie wstawiaj cały czas praktycznie identycznych strojów, bo to serio nudne i trochę zaśmieca forum, a potem jest lament, że inne użytkowniczki Cię olewają...

No to teraz ja mam tu taki problem.
Z jednej strony kocham płatki śniegu od Frayi, a z drugiej te liście ciekawie wyglądają
1.Link do zewnętrznego obrazka
2.Link do zewnętrznego obrazka
I takie ps: Czy wy też nie możecie się napatrzeć na tego ptaszka na kolanie miss? Tak śmiesznie wyszedł ten tatuaż i jestem zakochana w tym efekcie XD
Kharanne Bez siatki wydaje mi się lepiej
ale urzekły mnie Twoje łapki, super skomponowane!
Violettenia od zawsze staram się mówić co mi leży na sercu, nie lubię udawanych śmieszków, gdy jestem z kimś, a potem obrabiania dupy za plecami (za przeproszeniem oczywiście :v). Nie chciałam nikogo obrazić, ani nic. To tylko moje zdanie, komuś się może podobać, a komuś nie, proste xD
ellixp z płatkami wygląda lepiej! Te kwiotki mi nie pasują D: ale muszę przyznać, że bardzo podoba mi się połączenie fioletu ze złotym, mi nigdy to nie wychodziło, chociaż chciałam :c więc moje gratulacje! *3* chociaż może bym bluzkę zmieniła, ale nie jestem pewna, Twoja decyzja. I ptaszeł! Świetnie wyszedł!~

Miczuux3 napisał
Kharanne Bez siatki wydaje mi się lepiejale urzekły mnie Twoje łapki, super skomponowane!
Violettenia od zawsze staram się mówić co mi leży na sercu, nie lubię udawanych śmieszków, gdy jestem z kimś, a potem obrabiania dupy za plecami (za przeproszeniem oczywiście :v). Nie chciałam nikogo obrazić, ani nic. To tylko moje zdanie, komuś się może podobać, a komuś nie, proste xD
ellixp z płatkami wygląda lepiej! Te kwiotki mi nie pasują D: ale muszę przyznać, że bardzo podoba mi się połączenie fioletu ze złotym, mi nigdy to nie wychodziło, chociaż chciałam :c więc moje gratulacje! *3* chociaż może bym bluzkę zmieniła, ale nie jestem pewna, Twoja decyzja. I ptaszeł! Świetnie wyszedł!~
Ostatnio zmieniony przez Violettenia (04-06-2016 o 22h17)

Aaa to ciebie serduszkowałam w finałach,
nareszcie stylizacja z tym kapeluszem ,
czekałam na taką od wieków xD
Możesz zmienić kolor skóry na szary, bo ten ludzki tak nie pasuje trochę :s
edit: diss na Nelumi, no daj chociaż pokazać jej tą szarą wersje!
Ostatnio zmieniony przez serowakanapka (04-06-2016 o 22h44)
Jak dla mnie wygląda supi
Makijaż pasuje idealnie, chyba nic bym nie dodawała.
NIE SŁUCHAJ, PASUJE! Jest wystarczająco jasna XD
ellixp tatuaż? o.o o luju myślałam, że to w torebkach XD Ślicznie ♥ Nie przepadam za tymi roślinkami ogólnie, ale nie wyglądają źle, chociaż te płatki są urocze :c nie dałoby się pobawić w jakiejś warstwie o dać obu?
Ostatnio zmieniony przez nelumi (04-06-2016 o 22h39)
nelumi, parę razy już próbowałam, nie udawało mi się XD Nie umim.
Violettenia, mi się bardzo podoba.
Ni mam żadnych zastrzeżeń!
ellixp napisał
nelumi, parę razy już próbowałam, nie udawało mi się XD Nie umim.
Violettenia, mi się bardzo podoba.Ni mam żadnych zastrzeżeń!

Ostatnio zmieniony przez Violettenia (04-06-2016 o 23h57)

Violettenia Stylizacja godna podziwu. Z pewnością zaserduszkuję jeszcze w finałach. Liczę na Twoje podium! ♥
Natomiast ja mam pewien problem. Nie wiem, co zmienić w mojej stylizacji. Mam przeczucie, że jest przeładowana, ale gdy coś usuwam, to robi się pusto.
A do tego nie wiem jaką karnację wybrać.
Liczę na szybką pomoc. ♥
Violettenia, jest świetnie, ja bym nic nie zmieniała 
Doll125 - bardzo podoba mi się góra stylizacji (włosy, makijaż, ozdoba na głowie), natomiast totalnie nie przekonuje mnie sukienka. Cała stylizacja ma taki nieco fantasy wydźwięk, a ta sukienka wygląda jak z gali Oscarów, czy czegoś w tym stylu. Moim zdaniem to trochę zgrzyta.
A co sądzicie o mojej stylizacji?
Zależy mi na finale,ale jestem początkującym graczem i nie bardzo wiem jak i co 
Za pomoc serdeczne dziękuję,najlepiej na pocztę z sugestiami albo tu i tam 
Pozdrawiam 
[/url]Doll125 napisał
Violettenia Stylizacja godna podziwu. Z pewnością zaserduszkuję jeszcze w finałach. Liczę na Twoje podium! ♥
Natomiast ja mam pewien problem. Nie wiem, co zmienić w mojej stylizacji. Mam przeczucie, że jest przeładowana, ale gdy coś usuwam, to robi się pusto.
A do tego nie wiem jaką karnację wybrać.
[Img]//photo.missfashion.pl/pl/1/80/gd/63638.jpg
Liczę na szybką pomoc. ♥
Ostatnio zmieniony przez Violettenia (05-06-2016 o 15h03)

A teraz mam lepszą tą stylizacje? Bo pozmieniane jest 
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Tak wpadłam się zapytać:
Które nakrycie głowy według was jest lepsze?
Ostatnio zmieniony przez bananszi (05-06-2016 o 17h25)
bananszi napisał
http://i.imgur.com/QWnWI5q.pnghttp://i.imgur.com/8BvLwSJ.png
Tak wpadłam się zapytać:

Violettenia napisał
bananszi napisał
http://i.imgur.com/QWnWI5q.pnghttp://i.imgur.com/8BvLwSJ.png
Tak wpadłam się zapytać:
Jeżeli robisz taką kwiecistą, delikatną panienkę to jestem za nakryciem głowy nr. 1 :3
Neonetta - jak dla mnie to przydałoby się zmienić makijaż
Co jak co, ale teraz to mi się tylko z tym memem kojarzy
Link do zewnętrznego obrazka
Lepiej też wszystko wyglądało w czerni, ten niebieski raczej nie pasuje.
W sumie to tyle - reszta według mnie jest dobra :>
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (05-06-2016 o 17h54)