Hej mam mały dylemat ze strojem bo nie wiem która wersja lepsza jak uważacie?
wersja 1
wersja 2

Ten moment kiedy wszyscy się jarają twoim mistrzem a nie tobą x'''''D
Strony : 1 ... 137 138 139 140 141 ... 206
Chyba pierwsza, bo nie jest w niej tak pomieszane srebro ze złotem jak w drugiej.

Dzięki bo serio nie byłam pewna , ale teraz wiem (:
Zdecydowanie pierwsza, gdyż wygląda o niebo lepiej niż druga.
A mnie podoba się dwójeczka! Jest śliczna z tymi złotymi akcentami D:
Popieram pomysl dwojki - w jedynce jednak czegos mi brakuje, pasek zlewa sie z reszta stroju, przez co stylowka wyglada troche za bardzo stonowanie. Niby nic nie razi, ale jednak wole oryginalniejsza wersje numer dwa, jest mniej zachowawcza, no i zloto slicznie podbija czern c: Na upartego mozna by jeszcze zmienic laske na taka ze zlotymi elementami oraz dac jakis "tyl" do plaszcza i byloby super (: Ale to tylko moje skromne zdanie!

Cóż, ja też jestem za dwójką - przede wszystkim dlatego, że bardzo lubię jakieś charakterystyczne wstawki, kontrasty i niekoniecznie konwencjonalne zestawienia.
Pierwsza wydaje mi się trochę nijaka, a w drugiej od razu widzę, że ma przy pasku pistolet, a strój jest wykończony naszyjnikiem.
Może jeśli kontrast jest za duży, to spróbuj czymś zrównoważyć srebro i złoto - dodaj gdzieś jeszcze coś złotego, żeby było równo, ot co.
Łe, moja rada coś zbyt podobna do rady poprzedniczki. 
Ostatnio zmieniony przez Kastil (23-08-2015 o 22h00)
Moim zdaniem dwójka lepsza, nie jest taka przygłębiająca, jak pierwsza, w której jakby czegoś brakowało. Możesz również do pierwszej dorzucić coś większego lub bardziej rzucającego się w oczy, a co też będzie srebrne/szare.
Nie spamuj co?Elicja napisał
od wczoraj gram w Missfasion![]()
![]()
Ty też nie zawalaj tej strony.Elicja napisał
![]()
![]()
![]()
słuchajcie cena zwierząt jest powalająca
![]()
![]()
![]()
![]()
9 000 mm za małego psa lub kota a za dużego psa 12 000 to jakiś żart
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Droga Kiniu1221, owszem, te osoby zaspamowały, ale TY TEŻ. Miej proszę tego świadomość. Poza ty, nie piszemy posta pod postem, a edytujemy ten już opublikowany.
Marika223, a nie masz może tych samych dodatków w wersji srebrnej/czarno-srebrnej? Bo tak wracając do mojego wcześniejszego posta, dobrane są one stylem świetnie i nie wiem czy jest sens szukać czegoś nowego 
Marika223, to może usuń poprzednią wiadomość, taka rada, żeby nie było, że łamiesz regulamin ;')
Teraz jest super, ale zastanawiam się jak wygląda wersja bez naszyjnika (jeżeli dobrze widzę naszyjnik, jeżeli nie, to nie było pytania XD)? Albo z jakimś delikatniejszym? Bo wydaje mi się, że góra tego body jest sama w sobie dosyć strojna, ale ciężko mi stwierdzić tylko na podstawie tego, co mi się wydaje ;')
Ale tak ogólnie to bardzo mi się podoba Twoja stylizacja, już Cię zaserduszkowałam, tak baj de wej <3
Tak wpisz,,Śpiąca królewna'' i wyskoczy ci tiara w różnych kolorach do wyborupikna3 napisał
Czy ktoś widział w Nineland małą tiarę? Jeśli tak bardzo proszę o podanie nazwy
Cóż, to ja też chciałabym się was poradzić. Lepsza pierwsza wersja, czy druga? Chyba, że zasugerowałybyście jeszcze jakieś inne paski, czy dodatki, bo zawsze mam problem z tym, by wymyśleć coś bardziej... nie przeładowanego, ale ozdobionego. Chyba, że tak może być...

Jeśli stylizacje różnią się tylko z paskiem to jak dla mnie lepiej z. Zmieniłabym kapelusz albo fryzurę, bo włosy wystające spod nakrycia głowy tylko w 1 przypadku na 100 wyglądają dobrze. 

Lucia33 - zdecydowanie z paskiem. I popieram powyższe - albo inny kapelusik, albo inne włosy, bo w obecnej kombinacji średnio to do siebie przystaje.
A propos kapelusików - mam dylemat, pomożecie?
Który kapelutek?
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka

Nienawidzę, jak ktoś mi daje wybór większy niż dwa. D: Podoba mi się trójka i czwórka, ale prawdę mówiąc to średnio i chciałabym to zobaczyć bez kapelusza, bo może się okazać lepsze.

@Lucia33 pasek jest bardzo ok 
Dasharia na pewno nie 2 i 3, wybieram... 4 

Ja i moje problematyczne dylematy... xD
Sama skłaniałabym się ku 1 albo 4, z tym że 1 psuje złota ramka kamei, zaś 4 trochę mi odstaje kolorystycznie... Ech, bryndza. 
Dorzucam jeszcze opcję bez nakryć głowy, choć wydaje mi się trochę łysawa:
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (25-08-2015 o 19h06)

Dasharia może spróbuj zmienić fryzurę do tej stylizacji, ta obecna (fryzura) jest wysoka i dosyć specyficzna. Być może po zmianie któryś z kapeluszy będzie lepiej pasował do całości.
Jeśli jednak odrzucasz taką opcję to głosuję na 1 kapelusz 
Mnie podoba się wersja 1 lub 4 nakrycia, ale owszem, zmieniłabym fryzurkę. Jeśli chciałaś uzyskać efekt surowej nauczycielki czy kogoś w ten deseń to można znaleźć dużo koczków z włosami z prawej lub lewej strony 
Saeniver napisał
A może ten nowy kapelutek - Pillingshot? Jak by wyglądał?
Na razie kombinuję inną fryzurę pod wersję pierwszą, może coś sensownego z tego wyjdzie.