jak zawsze bogato,pomysłowo, oryginalnie i ze smakiem..
podoba mi się
10/10
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 72 73 74 75 76 ... 200
jak zawsze bogato,pomysłowo, oryginalnie i ze smakiem..
podoba mi się
10/10
Włosy i pasek wszystko psują. Reszta raczej przeciętna, jakoś mnie nie powala. Choć uwielbiam tę sukienkę <3 6./10
Przepiękne włosy . Te berło nie pasuje mi do skrzydeł. Poza tym słabo je widać. Ale reasumując stylizajca ciekawa i przykuwająca oko. 8/10
Miti3: Prosta, codzienna stylizacja. Nie powiem, jest ładnie, ale może jakiś dodatek by się przydał?
Świetna twarzyczka, bardzo przykuwa uwagę
7/10
Setarah, niby taka prosta stylizacja, ale jaki cudowny efekt! Ten róż jest cudowny <3 Śliczna fryzura, a makijaż dopasowany daje anielski efekt! Jestem zdziwiona, że tak mi się to podoba ^^
10/10
To gwieździste niebo mi się szalenie podoba <3 Chociaż ja bym się raczej pokusiła na stwierdzenie, że to galaktyka. Ta głęboka czerń daje takie wrażenie
10/10 oczywiście!
Cóż.Oceniać ciebie to czysta przyjemność. Stylizacja jest uwodzicielska, ale z klasą. Mam słabość do czerni i ten monokl ! <3 Brawa za zmajstrowanie czegoś z tymi plecami. 10/10
Ciekawa stylizacja chyba na Mulan czy coś świetne wykończenie cudowna sukienka i makijaż wszystko dopracowane do perfekcji daje 10/10
Prześliczna stylizacja, kojarzy mi się z jakimś starożytnym bóstwem
Elementów stroju nie ma dużo, ale tutaj ten minimalizm sprawdza się idealnie. Plus ta soczysta zieleń <3 10/10
Fox wymyśliłaś ciekawą kreacje. Ta koncepcja wyszła idealnie. I ta kokardka w końcu gdzieś pasuje i nie wygląda jak zawieszona w powietrzu xD ... Kusisz po prostu jeszcze ten wzrok (żółte ślepka ^^) 10/10
Foxglove
Muszę powiedzieć, że Twoja stylizacja "od tyłu" oczarowała mnie do tego stopnia, że sama próbowałam "coś" z tej pozycji wyciągnąć, co oczywiście nie było w najmniejszym stopniu tak dobre, jak to. Po prostu ta narzutka pasuje tu idealnie! Wiem, że to po za skalą, ale... 11/10
Scarlet:
Piękne kolorki i czarujące piegi! Ciepła, smakowita stylizacja, jak czekolada z karmelem. Może ten łuk nie do końca... ale jest na tyle super, że nie psuje
10/10
Ostatnio zmieniony przez Aria (15-06-2014 o 21h05)
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Aria: Ojej! jakie piękne włosy! Bajkowa piękność tylko makijaż mi troszeczkę nie pasuje, ale świetnie to wykonałaś. Super dobranie kolorów, przypomina mi trochę czarownicę 
Nic mi się tu nie podoba wygląda to jak różowe wymiociny z piórami, kolory nie pasują do siebie i jeszcze do tego ten straszny makijaż daje 2/10 z odwagę
Stylizacja jest prosta, ale dość ciekawa. Odrobinkę nie pasuje mi makijaż i fryzura. Mały minus za to. 8/10
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (15-06-2014 o 22h36)
Piękna miss : ) Wygląda jak gejsza (chyba to była gejsza..). Wszystko do siebie pasuje, od krojów po kolorystykę. Klimat Wschodniej Azji - podoba mi się : ) 10/10
10/10 świetnie zrobiony cosplay Maki z Soul Eater. Już kiedyś ktoś robił ten cosplay, ale ty zrobiłaś całkiem inaczej. Od razu wiadomo o kogo chodzi.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Bardzo dobry cosplay, ale to nie znaczy, że miss mi się podoba. Stylizacja nie wygląda ani ładnie kolorystycznie, ani zachwycająco. Dam góra 5/10.
Ostatnio zmieniony przez Mineo (16-06-2014 o 13h46)

Chińsko, ale ładnie. Niezbyt nachalnie ani nic. Nie wiem co więcej mogłabym powiedzieć. Nawet ok, ale nie padam na kolana 7/10
Jest na co popatrzeć, fajne włosy. Ta nazwijmy to bandana mi nie pasuje, ale za to makijaż powala. Bardzo dużo elementów, aż troche za dużo, Fajne kolory. No co tu powiedzieć efektownie ale za dużo... Kilka rzeczy bym usunęła, ale to twoja stylizacja więc. 8/10
Sliczna syrenka. Przyczepię się góry. Wydaje mi się, że powinna się błyszczeć. Wiem, że ciężko znaleźć niektóre rzeczy niemniej nie pasuje mi gora. Postawiłabym też na krótszą fryzurę.
8/10
Nie podoba mi się wygląd twarzy miss oraz buty. Sukienka jest ładna, dobrze pasuje do czarnych rajstop i torebki, jest tu jednak zbyt wiele dodatków. "Co za dużo, to niezdrowo" : ) Fryzura zwyczajna, niby dodaje trochę koloru, ale jest zbyt mało wyrazista i niezbyt dobrana do stylu stroju, by wystarczająco go podkreślić. 5/10
Ostatnio zmieniony przez Madelleinee (16-06-2014 o 14h58)
Ciekawy i interesujący strój. Wygląda mi jak cosplay, ale nie pamiętam kogo xD Ogólnie makijaż jest ok, fryzura też no i ubrania do siebie pasują :> 9/10
Ładnie ale mnie nie powala, przydałby jakiś naszyjnik aby tak goło nie wyglądała szyja, plus zbytnio twarzyczka mnie nie przekonuje, ale reszta ok 6/10

pomysłowo i fajnie. Jednak przydałoby się jakieś przełamanie tej szarości
I trochę zbyt pomieszane style. ale makijaż fajny, karnacja też, pomysł ciekawy, ale całoształt trochę nieudany. 8,3/10
Urocza syrenka. Top fajnie pasuje do ogona. Dosyć minimalistyczna kreacja, ale w tym tkwi jej urok. 10/10