Taka zwykła, mogłabym rzec 'codzienna' stylizacja .Jest ładna,owszem,ale nie zachwyca i nie urywa.Poza tym zmieniłabym makijaż, bo mi się nie podoba, więc 3,5/10
~Fire and blood ♥
+ zanim ocenisz, ogarnij mój opis :3
Strony : 1 ... 70 71 72 73 74 ... 200
Taka zwykła, mogłabym rzec 'codzienna' stylizacja .Jest ładna,owszem,ale nie zachwyca i nie urywa.Poza tym zmieniłabym makijaż, bo mi się nie podoba, więc 3,5/10
Stylizacja bardzo ładna i uważam, że dokładnie i starannie odwzorowałaś bohaterkę.
Makijaż jest delikatny i podkreśla całość.Sukienka prześliczna, (podejrzewam, że sama sobie taką kupie xD ) a po za tym lubię zielony:) Dodatkowo nawet swojego chłopaka ubrałaś w stylu swojej miss. Moim zdaniem strój jest bajeczny :3 10/10
7/10 kreacja w kolorze mięty bodajże. Nawet zgrabna kreacja. Włosy ożywiają trochę kreację oraz taki sam efekt daje kwiatek we włosach.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Solomona
Może tak. Świetnie wykonany coldsplay (nie wiem czy dobrze napisałam) . Mogę się przyczepić do tej kreski na bluzce. No, że wygląda co najmniej dziwnie xd Poza tym wszystko jest ok. 7/10
Ładnie i zwyczajnie, dobrane kolorki, strój dobrze wykonany, fryzura pasuje idealnie do stroju. Jedyne czego się uczepię to makijaż, oczy ok, ale usta nie pasują. Znaczy się kolor dobry, ale kształt taki sobie. 9.5/10 ale i tak fajnie
Ta sukienka razem z zielonymi elementami bardzo ładnie wygląda, ogólnie dość fajnie ale trochę ubogo przydałoby się coś jeszcze dodać plus sadze że te włosy są zbyt duże wyglądają tak przytłaczająco 7/10

Kirixa piękny aniołek, nie ma się do czego doczepić..no może poza dekoltem..coś tam za dużo się dzieje..
9/10
Wow ,stylizacja jak z horroru! Swietna fryzura i strój- ta czerwień jest niepokojąca
Tylko ta czarna spódnica w kwiaty i kwiaty na głowie psują efekt. Ale ogólnie jest ok, więc 8/10 
Strasznie źle... Za dużo, bez ładu, składu i sensu. Nawet nie domyślam się o co miało chodzić. Włosy straszne. 2/10
Dosyć prosto, ale ładnie. Czerń ze złotymi elementami wygląda świetnie. Podoba mi się, że przełamałaś to połączenie czerwonymi włosami. Makijaż jest świetny, a dodatki ładnie dobrane, gdyż nie przytłaczają sukienki. Wywaliłabym jedynie tą mgłę za miss. Jest według mnie zbędna. 9/10
Strój świetny, powinnaś tylko zdjąć rajstopy i zmienić naszyjnik na jakiś krótszy, bardzo podoba mi się kolorystyka, szczególnie ten pomarańcz 8/10 

Uroczo, choć nie podoba mi się skóra miss. Ta kreska jest okropna.. wybralabym bardziej realistyczną. Reszta super 8/10
Sentis, dość przeciętnie..ładnie ale nic nowego..
też często łączę czerń ze złotem i czerwonymi włosami więc dla mnie to nic niezwykłego:) 8/10
Wszytko fajnie, gdyby nie było tej czarnej spódnicy i tego czarnego we włosach
8/10
Powiem tak, całkowicie zwyczajna i nie porywająca stylizacja, powiedziałabym, że "na miasto" ale potem przyglądając się biżuterii i torebce myślę "nie jednak nie"
wybacz, ale zupełnie nie rozumiem tego połączenia - z bólem serca 3/10

Zdjęłabym rękawiczki (bo to już za dużo) i zmieniła buty (bo za tymi nie przepadam), przydałoby się też coś na szyję, żeby zakryć trochę dekoltu, bardzo podoba mi się połączenie cekinowej sukienki z ciężką marynarką 8/10 

Ojsa - Wygląda jak odważny, klubowy ciuch w skali odcieni szarości. Pokusiłabym się chyba na większą torebkę do ręki, bo ta wygląda niemal jak piórnik
Ale makijaż jest śliczny, szalenie mi się podoba <3 9/10
Jessica23 - Aww jaka urocza jesteś i letnia <3 Te kwiatuszki i różowe kolory, po prostu wata cukrowa. Tylko to trujące opary mi zgrzytają XD 9/10
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (13-06-2014 o 22h05)
Foxglove bardzo fajna a przede wszystkim pomysłowa stylizacja ale jednak twoja miss jak na poważną dame odkrywa za dużo ale rozumiem że jet do tego tylko ta sukienka więc spoko
Jedyne co mi się nie podoba a może tylko mi to te cienie na policzkach, które sa za moce ale i tak dostajesz ode mnie cała dyszke! 10/10
Foxglove Stylizacja świetna, świetne wykorzystanie "pleców" oraz paska imitującego kokardę z tyłu sukienki - jestem pod wrażeniem, do tego to spojrzenie (>*-*)> 10/10
Joanna Stylizacja typowo animkowa, prosta, jestem w szoku, ale nawet trochę mi się podoba, szczególnie to nietypowe połączenie skarpetek za kostkę z tymi akurat butami. O co chodzi z tym kołnierzem? To miała być zakonnica? Ok, kołnierz jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale te ciężkie bransolety, jak z opancerzenia rycerza? To już mi troszkę wyjechało nawet z konwencji animkowej-walecznej zakonnicy, mogę dać za to plusik za uroczą różową fryzurę oraz fajny makijaż 5.5/10
Ostatnio zmieniony przez Ojsa (13-06-2014 o 22h41)

nie no gratulacje! Fajnie to wygląda, makijaż i skóra dają fenomenalny efekt! Jedyne co mnie denerwuje to taka duża ilość elementów w tym stroju i zbyt odsłonięty dekold 8.5/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (13-06-2014 o 23h21)
W sumie nic się tu nie dzieje. Zmieniłabym wyraz twarzy, dodała pasek, zmieniła kolor kwiatów na jakiś żywszy. Trzeba nad tym popracować 4/10
10/10 czarno, mrocznie i blado - czyli tak jak lubię. Białe usta rzadko kto daje. Ładnie uwydatnione kości policzkowe.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Prawie wszystko się zgadza ;> tylko według mnie mogłabyś dodać jakiś kapelusz na głowę, a nie trzymać w ręce :3 9/10
Ta kreacja do mnie nie przemawia, nie mam pojęcia co przestawia czerwono biała kreacja to rozumiem więc po co to pomarańczowe coś? Dla mnie to taki bajzel 6/10

Hmm fajna bo nie mogę jej zbytnio zbesztać stylizacja jedyne co mi się nie podoba to ten żakiet i torebka, którą zamieniłabym na parasol czy coś
7/10