Joanna miss podoba mi się średnio. Przede wszystkim rażą białe skarpetki do czarnych botków. Makijaż i fryzura całkiem ciekawe. Reszta przeciętna.
5/10
take me somewhere nice
Strony : 1 ... 71 72 73 74 75 ... 200
Joanna miss podoba mi się średnio. Przede wszystkim rażą białe skarpetki do czarnych botków. Makijaż i fryzura całkiem ciekawe. Reszta przeciętna.
5/10
Clawdeen strój przepiękny.
taki elegancki
zielona spódnica bardzo podkreśla kolor bluzki
torebka bardzo ładna
ja zmieniłabym tylko kolor włosów
9/10
Kolorystycznie wszystko leży. Stylizacja bardzo przeciętna, dodatków mało, a jak już, to nie trafione. Mgła do wywalenia. 4/10
Ok pięknie to zrobiłaś ładnie dobrałaś wszystko pasuje moje klimaty więc stawiam 10/10
zasługujesz na to 
Ostatnio zmieniony przez milenacz (14-06-2014 o 13h37)
Wszystko poza różą, rękawiczkami i gorsetem od gwiazdy, poza tym miss wygląda jak zupa pomidorowa D: Nieszczególnie mi się podoba... 3/10
Cudowne wykorzystanie tych pleców. Przyczepiłabym się jedynie do makijażu. Jest zbyt ponury. 8/10
Ładna codzienna stylizacje
. Bardzo podoba mi się fryzura i kolor włosów Twojej miss, jednak jej twarzy wydaje mi się dziwna i nie mam bladego pojęcia co się do tego przyczynia 8/10
Usta za ciemne, naszyjnik nie pasuje, a miss wygląda, jakby miała wytrzeszcz oczu. Reszta calkiem ok, choć róż to nie mój kolor 6/10
Troszkę nie lubię, jak miss nie widać oczu, tzn tych wszystkich zasłonek itp... Ale w Twoim wydaniu, jest bardzo ok. Wyszło niepokojąco i tajemniczo, kojarzy mi się ta stylizacja z krukiem. 9.5/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Od razu napiszę - wybaczcie mi za moje słowa. Ale muszę być szczera.
Ja nie wiem co ludzie widzą w tej kreacji (z tymi odkrytymi plecami jak stoi tyłem). Przecież miss wygląda nienaturalnie i karykaturalnie. Często głowa wydaje się o wiele za mała do ciała. Poza tym miss wygląda jakby miała skręcony kark i potrzebny by był tu egzorcysta do wypędzenia demona. Naprawdę nie wiem co jest w tym zachwycającego.
Wybacz Aria, ale 0/10. Nie mogę dać inaczej. Inne twe kreacje bardzo mi się podobały.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Ostatnio zmieniony przez Solomona (14-06-2014 o 17h32)
No i kolejne cudeńko, świetnie dobranie elementów tylko szkoda że nie ma żadnego kasku na głowie no ale co zrobić. 10/10

Osobiście strój mi się nie podoba. Sukienka pogrubia twoją miss. I dodatki nie zbyt pasują. Za to fryzura i twarz bardzo ładna. Dlatego daję 4/10.
Okropna strój jak można ubrać na zapinaną na guziki bluzkę kamizelkę. Wstrętna fryzura
. Niestety prawie nic oprócz butów mi się tu nie podoba. Daje 3/10
10/10 Loki wersja wiosenna? A może to jak odrodził się kobietą? W każdym razie fajnie to wygląda.
Zanim ocenisz zalukaj opis
7/10 ponieważ góra jest zbyt jaskrawa jeśli chodzi o buty i dodatki, makijaż też nie pasuje, bo choć jest fajny i podkreśla policzki i wyróżnia twarz nie jest odpowiedni do włosów
Ostatnio zmieniony przez CryHeart29 (14-06-2014 o 20h23)
CryHeart29, zgrabnie ułożony dół, spódniczka i sukienka wyglądają jak komplet
Torebka teoretycznie dopasowana do kolorów elementów na gorsecie, jest jednak zbyt jaskrawa. Dodałabym też coś na głowę, jakiś mały drobiazg.
8/10
Ty nigdy nie przestaniesz mnie zadziwiać swoimi nowymi stylizacjami ... po prostu u Ciebie jak jest wszystkiego dużo, to wygląda to zjawiskowo. A ta inspiracja nocnym niebem jest genialna i naprawdę można zauważyć te gwiazdy. 10/10
ScarletWitch
Śliczne brązy, sama jeszcze niedawno miałam miss ubraną w podobnej kolorystyce. Jest przeurocza i delikatna, ale jednak nie laleczkowato. Sprawia wrażenie charakternej. Makijaż i fryzura są świetnie dopasowane. Cudne dodatki i buty. Kurczę. Chciałabym się przyczepić i nie mam jak :c
10/10
Albo długa spódnica, albo torebka, bo jakoś mi zgrzytają te elementy razem. Fryzura też taka jakaś... Ładne połączenie odcieni zieleni 7/10
Stylizacja całkiem ładna, w klimacie, który lubię. Podoba mi się gorset i naszyjnik. Fajnie, że zdecydowałaś się na kolorowy akcent w postaci czerwonych tęczówek. Nie pasują mi tu te motyle albo berło, z jednego bym zrezygnowała 8/10
Christabel, dużo kolorów ale tworzą one spójną całość..nie mój styl ale ma to swój urok..
9/10
Trochę przesadzone. Za dużo tych elementów dodatkowych. Gdyby było tego trochę mniej, wyglądałoby cudnie. Na razie 6/10
Połączenie spodnicy i sukienki udane, ale reszta w ogóle mi się nie podoba. Zaczynając od fryzura, a na pasku kończąc. Niestety, tylko 4/10
Jak ciekawie i mrocznie, połączenie bieli z czernią dały tutaj bardzo ładny efekt, a te czerwone oczy wyglądają tutaj przerażająco. Tylko nie wiem po co do tak mrocznej stylizacji motylki... 9/10

Kirixa, podoba mi się stylizacja, choć nie mogę się oprzeć wrażeniu, że to swego rodzaju "gotowiec" - pewnie przez ten strojny pas. Fryzura jednak wydaje mi się zbyt skromna do takiej bogatej całości.
7/10