10/10 bardzo mi się podoba jak białe kreacje się zlewają. Z ulotnością, delikatnością i powiewem wietrzyku mi się kojarzy. Świetna twarz. Taka kontrastująca z tą ulotnością.
Zanim ocenisz zalukaj opis
Strony : 1 ... 68 69 70 71 72 ... 200
10/10 bardzo mi się podoba jak białe kreacje się zlewają. Z ulotnością, delikatnością i powiewem wietrzyku mi się kojarzy. Świetna twarz. Taka kontrastująca z tą ulotnością.
Och jeeeeej. Mam nawet jej puzle z delmy jak kiedyś były xD. Świetnie Ci Mimi wyszła. Te włosy sa swietne i kapelusz chyba najlepiej dopasowany 
10 nie ma sie co zastanawiać ;]
Znów jesteś tym świetnym króliczkiem? Nie wiem jakim cudem zrobiłaś tak piękny makijaż ale podziwiam. Strój już oceniałam i nadal mi się podoba. 10/10
Ja mam na sobie cosplay - Deadpool z komiksów Marvel xD
Ło matko bosko! Idealne odwzorowanie. Sama w sobie kreacja nie powala, ale kiedy ske spojrzy na obarzek podobienstwo jest uderzające. 10/10
ScarletWitch 10/10 świetnie Ci wyszedł, musiałam wygoogle' ować, bo nie znam tej postaci. No może coś mi przemknęło. Szkoda tylko, że nie da się łysego zrobić, albo właśnie taka maskę nałożyć.
Sentis - teraz 10/10 poprawiona wersja o wiele lepsza.
Ostatnio zmieniony przez Solomona (07-06-2014 o 15h03)
Solomona Cóż, pierwszy raz widzę Cię w tak... delikatnej stylizacji (kapelusz sprawia takie wrażenie). Podoba mi się ta przeplatanka ciepła i zimna. Jak najbardziej na tak, uwielbiam Twój styl. 10/10
Evely takie bardzo nic konkretnego. Biała suknia z czarnymi dodatkami. I to w sumie tyle co wyczytałam z stroju. Przeczytałam dodatkowo opis bo myślałam że dowiem się czegoś więcej ale mi to wygląda na akcenty a nie przeciwieństwa. Niestety mnie w ogóle nie zauroczyłaś tym strojem
3 za pomysł
Powrót do królika :3 Podoba mi się, wiec nie ma innej opcji, jak tylko dać 10/10. Szara skóra rządzi!
9/10. Stylizacja świetna, ale ta złota klamra na pasie gryzie mi się z resztą dodatków (srebrnych/stalowoszarych).
10/10 cyber gotka. Tatuaże świetnie się wpasowały w kreację, szczególnie czaszka. Albo może jakaś futurystyczna kreacja.
taki sobie pierwsza twoja stylizacjas kórą uważam za taką sobie nie podoba mi się te podkolanówki buty itp więc 4/10 nie obrażaj się
Zobacz opis!!!!!!!!! zanim ocenisz i linka o co chodzi 
Ostatnio zmieniony przez milenacz (09-06-2014 o 13h29)
Bluzka nie pasuje do spodnicy. Reszta nawet podobna, ale nest od stroju gwiazdy Avril 5/10
Stylizacja mnie nie zaciekawiła. Pasek, berło i to na głowie nie pasują do siebie.Poza tym słodki warkocz nie komponuję się z groźną stylizacją.Ale makijaż całkiem całkiem, więc 6/10
Z twarzy nigdy bym cię nie poznała zmiana makijażu wyszła ci na lepsze
Cóż cosplay bardzo dobrze ci wyszedł nie mam zarzutów więc 10/10

Stylizacja jest całkiem fajna.Coś jak dyskotekowa dziewczyna z miną 'patrze na wszystkich z góry'. Ciekawie dobrane ciuchy,nawet fryzura jest ok. Niepokoją mnie tylko policzki,ale i tak wyszły świetnie
9.5/10
5/10 pozostanę neutralna. W sumie nic specjalnego. Kreacja mi trochę kreację elficką przypomina i tyle.
Zanim ocenisz zalukaj opis.
Solomona zawsze lubiłam cosplaye w Twoim wykonaniu. To, że teraz robisz ich serię i to w dodatku z Digimonów, których kiedyś byłam fanką, a teraz popadły w niepamięć dodatkowo mnie cieszy bo przypomniałaś mi o nich <3 A fakt, że nie zmieniasz makijażu nawet do cosplay'i również mi się podoba! :D 10/10 za idealne dobranie elementów :]
Buty są za lekkie do tej spódnicy. Włosy w ogole mi się nie podobają i wszystko na głowie tez. Reszta całkiem ok, fajny pomysł 6/10
Jej spodobało mi się coś - rogi plus ten diadem diabła wyglądają cudnie .. przywołują na myśl widły i o to chodzi. Dosyć ciekawe połączenie sukienki z chin i tej rozszerzanej ku dołu spódnicy. Ale pasek trochę mi przeszkadza, częściowo może i pasuje, ale ten złoty kolor na środku jakoś do mnie nie przemawia Za bardzo wchodzi na pierwszy plan, a to wcale aż tak pozytywne to nie jest. 9/10
To... jest... piękne! Kolory, oryginalność, pomysł, body art, moje ulubione halloweenowe spodnie, wszystko! Gdybym miała się do czegoś przyczepić to byłby to pasek, ale zauważyłam go dopiero po dłuższej chwili. Cudowna stylizacja. 10/10
Nie ogarniam o co miało, chodzić i chyba nie chcę wiedzieć. Maska, kolory, tatuaże, broń... Miało być groźnie, ale... 4/10
Centuś świetna królowa, w tej złej roli ;] Jakoś taka przeciętna, ale jednak wali w serducho pomysłem.
10
10/10 śliczna i urocza Smerfetka. Ten kapelusz świetnie pasuje do tego. Uwielbiałam Klakiera i Marudę. A czemu nikt nie zrobi Sasetki? (tej rudej)
Zanim ocenisz zalukaj opis.
Haha ale czad, pewnie nie o to Ci chodziło, ale jest tak uroczo, Twoja miss wygląda jak małe dziecko, które po raz pierwszy samo się ubierało
jeśli chodzi o cosplay bardzo udany, tylko mi tatuaże nie pasują 10/10 

Pierwsze wrażenie? WOW - i to tak naprawdę wszystko, co określa tę stylizację. Jest bardzo kobieca, sensualna i powiewa w moją stronę letnią świeżością. Ma się wrażenie, że Miss owiewa właśnie lekki, morski wiaterek, znany jako bryza ;D. Krótko ujmując - cud, miód i orzeszki (pomimo tego, że różowy absolutnie się nie zalicza do moich ulubionych barw). Cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak dać zasłużone 10/10 < 3