Bardzo ładnie ci to wyszło ^^ Czerwony z czarnym razem świetnie pasują, elementy dobrze ze sobą współgrają, tylko nie jestem przekonana do włosów oraz tej opaski ale reszta fajna 8/10

Strony : 1 ... 184 185 186 187 188 ... 200
Bardzo ładnie ci to wyszło ^^ Czerwony z czarnym razem świetnie pasują, elementy dobrze ze sobą współgrają, tylko nie jestem przekonana do włosów oraz tej opaski ale reszta fajna 8/10

Super stylizacja, pomysłowa i niezwykła. Fajne kolorki i wykonanie, uwielbiam makijaż, ta sarenka mnie prześladuje od dawna, gdyż jej nie kupiłam, żałuję z całego serca. Jedyna rzecz, która mi jakoś nie pasuje to te obuwie (skarpetki, bransoletki na nogach?) to złoto mi się podoba, ale nad złotem widzę takie szarawe coś z rzemykami... Jezu nie mam pojęcia jak je nazwać, ale w każdym razie mi tam zawadza XD Ale jak kto uważa, mi może się nie podobać, a ktoś będzie na to patrzył w uwielbieniem. 9.5/10 myślę, że to dobra ocena
jezu, ale ja się rozpisałam o,o
Szczerze, twoja miss wygląda interesująco. Strój jest ciekawy, ale twarz nie koniecznie pasuje i zmieniłabym może kolor włosów :-)
7/10

Ogólnie super, uwielbiam tematy anielskie xD Fajne kolorki, skromnie, ale ładnie. Makijaż jest spoko... Znaczy się nie przepadam za takimi oczami, ale gdyby nie one to dla mnie byłoby super. Fryzura jak najbardziej na miejscu. Wiem, że ciężko znaleźć buty pasujące kolorami, lekkością/ ciężkością oraz strukturą do stroju, ale tych nie umiem ścierpieć. Kolorkami fajnie, ale ten fason tak trochę nijako na mój gust. Fajne wykorzystanie sukienki i skrzydeł 8/10
PS.: Fajna biżuteria ;)
muszę zacząć robić krótsze oceny o,o
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (19-01-2015 o 21h09)
Moim zdaniem ten ogień tu nie pasuje. I suknia. Nic mi tutaj nie współgra. Jakoś nie widzę tej stylizacji. ;\ 2/10
Jakby ktoś oceniał moją styl. to proszę zobaczyć najpierw opis.
Oczywiście przeczytałam opis, ale stylizacja i tak spodobała mi się zanim to zrobiłam i odebrałam ją własnie plus minus w ten sposób, więc fajnie, że Twój zamiar jest też czytelny bez opisu. plus za wykorzystanie też tej sukni, bo mnie się nigdy nie udało
10/10
Ach, wspaniałe drzewko Anixy <3
Już je chyba oceniałam, ale dawno to było, więc ocenię jeszcze raz. Wszytsko idealnie dobrane, wygląda trochę chaotycznie, ale to chaos w dobrym sensie i nadaje uroku, a makijaż jest zabójczy. 10

Idealna stylizacja na karnawał. W dodatku wenecki karnawał ( mój ulubiony), bo ma maskę. 10/10
zanim ocenisz zalukaj opis
Bardzo fajny elfi strój. Jest zielono czarny, ale nie pasują te niebieskie dżinsowe spodnie. Lepiej załóż jakieś zielone lub czarne, bo te za bardzo przypominają zwykłe dżinsy, które w stylizacji chyba nie są pożądane. Twój ubiór oceniam na 8/10. Wada tkwi jedynie w spodniach
.
Zacznę od tego, że trzeba czytać ze zrozumieniem. Pisze by zobaczyć opis, a w nim idzie się dowiedzieć, że to cosplay Legolasa - a on ma niebieskie spodnie.
Teraz przejdę do stylizacji. Kreacja ma ładne kolory, głównie ładne cienie na sukience i włosach. To polepsza trochę wrażenie tej zwykłej stylizacji. 6/10
Nie ma się co rozpisywać bo wszystko jest w 100% perfekcyjnie wykonane
Cosplay bardzo mi się podoba i z przyjemnością daję 10/10

Zacznę od tego, że za sam makijaż masz ode mnie 100000000/10. xD Co do stylizacji, podoba mi się. Skromnie, ale bardzo gustownie. Straszebnie podoba mi się ta niebieska marynarka, niedbale zarzucona na ramiona miss, jako kolorystyczny akcent. Nie mam zarzutów. Łapaj dychę. 

Stylizacja jest boska, połączenie kolorów i elementów jest cudowne
Mam tylko pewne wątpliwości co do tej woalki na oczach bo makijaż co zdążyłam przyuważyć gdy ładowała się się strona też dobrałaś śliczny
Nie jestem pewna co do fryzury bo mi się nie podoba ale nie psuje stroju
Daje 10/10

O jezu, jak dziwnie. No sama nie wiem. Twarz jakoś mi przeszkadza i włosy trochę. To szkło z motylami zaburza mi kolorystykę, ale reszta jest całkiem ok. 6/10
Makijaż mi się strasznie nie podoba (jak dla mnie jest po prostu trochu brzydki, choć to kwestia gustu
), strój też nie jest za ciekawy
Ale z drugiej strony jest bardzo elegancki, włosy są prześliczne (i fryzura i kolor)
Troche nie podoba mi się kolorystyka ale nie jest żle
Kocham te rajstopy bo są śliczne ale ciężko mi je dopasować i podziwiam cię za to, że tobie udało się to nawet, nawet
Daje 8/10

Likoris, ta stylizacja podoba mi się dużo bardziej niż ta czerwona..tu kolorystyka jest stonowana i spójna..co prawda stylizacja nie powala ale jest ładna:) 9/10
Solomona napisał
Zacznę od tego, że trzeba czytać ze zrozumieniem. Pisze by zobaczyć opis, a w nim idzie się dowiedzieć, że to cosplay Legolasa - a on ma niebieskie spodnie.
Teraz przejdę do stylizacji. Kreacja ma ładne kolory, głównie ładne cienie na sukience i włosach. To polepsza trochę wrażenie tej zwykłej stylizacji. 6/10
!!!
Mi się podoba, ogólnie bardzo rzuca się w oczy dając ładny efekt. Jedynie to brakuje czegoś na ramię. Mimo to jest ciekawie daje 9/10

Stylizacja ładna, kolory fajnie ze sobą współgrają.Te kwiaty we włosach są po prostu śliczne. Mimo wszystko patrząc na nią odczuwam przesyt. Dodatek na rękę wydaje mi się być zbędny. 8/10
Stylizacja dosyć pusta, nawet butów nie ma... Wygląda może trochę jak strój na plażę, ale jakoś nie wpada mi to w gust i jak dla mnie stylizacja jest po prostu niedorobiona. Makijaż też nie za bardzo wyszedł, wydaje się być trochę przybrudzony. 2/10
Tak przy okazji:
ShinaKeld napisał
Solomona napisał
Nie obchodzi mnie to czy to jakieś "cosplay Legolasa" (czy jak tam to nazwałaś). Może być to nawet kapelusz Jacksona, ale to nie zmienia faktu, że z resztą ubrań PO PROSTU nie współgra. Nieważne jest dla mnie na kim się wzorowałaś, ważne jest jak wyszło. Gdybyś np. wzorowała się na Katy Perry, a mi się nie podoba jej styl i bym go dosyć słabo oceniła, to też byś pisała: "Ale to oryginalna bluzka Katy Perry. Czytaj uważnie opis!" ? To moja ocena ogólnego twojego ubioru a nie tego "Legolasa". A opis czytałam. Ale to nie zmienia faktu.
Ostatnio zmieniony przez Ygritte (21-01-2015 o 14h39)

Lizzie, nie gniewaj się ale nie podoba mi się
t-shirt i spodenki to za mało..w dodatku całość jest blada i bez wyrazu:( nawet jeśli to miała być luzna stylizacja "po domu" to i tak za mało..nie ma tu nic co skupiłoby moją uwagę..z żalem 2/10
Ygritte, stylizacja bardzo w moim stylu:) uwielbiam połączenie szarości z bielą i czernią..a gdy pojawia się połysk to już super idealne połączenie..
bardzo ciekawa stylizacja..jedyne co razi w oczy to ta klateczka w ręku..nie przekonuje mnie ona..raczej nie pasuje..poza tym super!
9/10
Ostatnio zmieniony przez Lola886 (21-01-2015 o 14h44)
Lola886 Bardzo ładna, pomysłowa stylizacja. Nic bym nie zmieniła, nic bym nie dodała, także 10/10
@Tsunshun Dlaczego twoja miss jest smutna?
Bardzo mglista stylizacja nie ma charakteru,czegoś tu brakuje coś bym dodała.
Sama nie wiem pomyśl jeszcze co dodać.3/10 Nie wiem co mogła bym jeszcze powiedzieć?
Kobieta walki z zimnych stron. Ładna stylizacja, fajne wykorzystanie płaszcza, chociaż długa suknia i łuk niekoniecznie jest najpraktyczniejszym połączeniem
kolor włosów ożywia całość poprzez kontrast.Jednak czegoś mi tu brakuje, chociaż nie potrafię dokładnie określić czego 7/10
Kapelusz i góra mogą jeszcze być, ale dół twojego stroju wygląda brzydko. Ogólnie pomysł nawet może być, ale przez te różne odcienie fioletu wygląda to nieciekawie. Według mnie ten czajnik z herbatą jest niepotrzebny. Masz za to ładną twarz i włosy. 4/10

Link do zewnętrznego obrazka