Solomona, nie jestem pewna czy ta stylizacja normalnie zyskałaby u mnie dychę..ale jako cosplay to świetne odwzorowanie..umówmy się, że oceniam cosplay więc 10/10 
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
Strony : 1 ... 182 183 184 185 186 ... 200
Solomona, nie jestem pewna czy ta stylizacja normalnie zyskałaby u mnie dychę..ale jako cosplay to świetne odwzorowanie..umówmy się, że oceniam cosplay więc 10/10 
Lola886 wspaniała i mroczna w swoim całokształcie stylizacja <3
Połączenie tego futerka z suknią jest boskie i niespotykane, normalnie dałabym 9/10 za estetyke, ale zdecydowanie zasługujesz na 10/10 za kreatywność i pomysł 

O ma ga zakochałam się w twojej stylizacji *.* 10/10 oczywiście
Pasujące do siebie kolory, elementy też dobrze dobrane. Te skrzydła pasują i-de-al-nie! Ten męczenniczy anioł jest po prostu nie-do-po-bi-cia!

Urocza misska ;3 Twarzyczka jest ładna, ale policzki są za mocne, a usta jakieś dziwne .-. Włosy są w niezbyt dopasowanych kolorze. Lepszy by był blond ;3
Ogólnie daję 8/10 
Bardzo dostojna i piękna miss, fajny pomysł na stylizacje i boski makijaż ale ta fryzura troche mi przeszkadza, odrobne psuje efekt przy wykorzystaniu tej ślicznej parasolki, dlatego daje 8,5/ 10
Ale poza tym jak dla mnie cudo <3

Likoris, bardzo ciekawa stylizacja..umęczony, waleczny anioł..? ciekawy pomysł i dobrze dobrane dodatki..trochę nie łapię stroju miss? czemu akurat taki ubiór? jakby z innej bajki..to celowe? całokształt super..9/10
Śliczności w czerni i bieli. Wymyślenie stylizacji z tym ciałkiem to niezła ekwilibrystyka, a Tobie wyszło idealnie ^^ Świetny pomysł z futerkiem, a makijaż idealny! 10/10 <3
Piękna! Wspaniały klimat i kolory. Parasolka rzadko mi się podoba, a tu idealnie się wpasowuje. Szkoda, że wymusza rękawiczki, bo trochę psują efekt i odjęłabym tą szarfę w okół ręki, ale jest cud, miód, malina
9/10
Anixa już tyle razy oceniałam Twoje drzewko, że nie będę się powtarzać bo wyjdę na nudziarę..
po prostu kocham!
10/10
Fox, chyba nigdy nie widziałam Twojej miss w tak kobiecym i delikatnym wydaniu!
śliczna blond dama w błękitach..
faktycznie szkoda, że te rękawiczki muszą być ale nie Twoja wina..jest pięknie..
10/10
Miss jak wyjęta ze starego czarno-białego filmu. Po prostu cudo. 10/10
SubRossa twoja stylizacja niesamowicie urzekła mnie atmosferą w jakiej jest utrzymana, te pazurki wyglądają świetnie, a niespodziewałam się nigdzie takiego wykorzystania kapelusza świątecznego.
Makijaż jest super. Jedyne co mi się nie podoba to wybór kolczyków i kolorystyki ale to już jest sprawa gustu, a nie stylizacji więc daje 10/10
Wpełnizasłurzona dycha za kreatywność 

SubRossa - stylizacja jest ciekawa nawet bardzo!! dużo się dzieje i fajnie to wygląda.
Makijaż i fryzura jak dla mnie są idealne do tej stylizacji jedyne co mi nie pasuje to strzykawka..............ale może miała to być słodka morderczyni? 9/10
Likoris - stylizacja fajna i ogólnie podoba mi się, makijaż jest obłędny a włosy świetnie się komponują jedyne co mi przeszkadza to po lewej stronie to okrągłe coś (chyba kolczyk) 9/10
Ostatnio zmieniony przez jula1243 (12-01-2015 o 21h07)

Jula, widzę, że lubimy podobne klimaty..
super dopasowałaś elementy i szczegóły.. tylko makijaż mi tu nie pasuje..?
ogólnie ślicznie..
9/10
Ogólnie znowu trafiłam na Ciebie Lola886, chciałam dać ci spokój i możliwość komuś innemu żeby ocenił twoją cudną stylizacje ale od wczoraj nikt się nie pokusił
choć jest piękna
Nie mage dodać dużo więcej, ta czarna stylizacja jest niezwykła i wciąż jak na nią patrze jestem zachwycona. Daję więc niezmiennie 10/10 

Pozwolisz, że zaczne od kolorów: oh i ah - bardzo trafne zestawienie kolorów. Odcienie są nietypowe co sprawia że stylizacja jest jeszcze bardziej interesująca. Wszystko ze sobą współgra i widać, że jest przemyślane. Na koniec kilka uwag na temat twarzy: piegi - uwielbiam - dodają Twojej miss uroku tak samo jak duże oczy
jednak zmieniłabym ich kolor na zielony który ciekawie by się kontrastował z blond włosami. 9,5/10 ♥
Nie jest to do konca moj styl ale podoba mi sie dobranie wszystkich elementow ze soba + ciekawa kolorystyka. Jednak uwazam ze stylizacja jest tak mocna ze ten makijaż zdecydowanie moglby byc troszke lagodniejszy. 7/10
Dawno nie widziałam zwykłej, codziennej zimowej stylizacji. Bardzo mi się podoba, miła odmiana. Buty może nie w 100% idealnie pasują dlatego 9/10 
Jak już mówiłam drzewo się samo nie ugasi. Ale teraz zauważyła że ten kolo ją chyba podpala O.O Morderca jeden. Powiem tak pomysł fajny, ale ocenęzostawiam. 5/10

Nareszcie ktoś zauważył, że facet podpala moje biedne drzewko 
Stylizacja niezła, trochę nie pasują mi budy i ten uśmiech z oczami wygląda sztucznie. 7/10
Anixa :Bardzo podoba mi się ta stylizacja, jest oryginalna i fajnie dopracowana.
Kolorystyka jest świetna i pasuje do całości.
Zakochałam się w tym jak wykorzystałaś elementy z różnych tematycznie bardzo oddalonych eventów :3
Jest troszeczke chaotyczna ale to kompletnie nie odbiera jej uroku. Misska w tym stroju wygląda jakby opowiadała króciutką historyjke, historyjke podpalonego drzewka które próbowało się ugasić. Makijaż jest bardzo fajnie dobrany do całości.
Jedyne co mnie denerwuje to ten pasek, niby pasuje do całości ale po prostu jakoś mi się nie podoba ale to szczegół i kwestia mojego gustu dlatego nie będe się czepiać aż tak
Daje 10/10 zasłużone za kreatywność, której jak widać ci nie brakuje
P.S. SubRossa twoja uwaga co do oczu jest wpełni trafna, ja sama lubie blond włosy z zielonymi oczami i chciałam ich użyć ale zależało mi na efekcie pustego spojrzenia, bez krzty światła, a zielone były zbyt pełne życia. Rada świetna i zaczełam myśleć o kolejnej stylizacji dzięki tobie <3.
Ostatnio zmieniony przez Likoris (14-01-2015 o 13h10)

Likoris, świetne zestawienie kolorów! bardzo mi się podoba:) makijaż uroczy..duże oczęta i piegi są zawsze trafionym zestawem..
blond warkocz uzupełnia dziewczęcą buzię..jestem bardzo na tak..zwłaszcza za kolory!<3 10/10
10/10
Cu-do-wna! Idealnie dobrane elementy, sprawiają że miss przenosi nas w czasy czarno-białych filmów, pełnych bali i eleganckich dam. NA prawdęjest to cudowna stylizacja. Twarz i fryzura też pasują idealnie. Nic dodać, nic ująć -)

Śliczna stylizacja, fajny makijaż i dobrze dobrana fryzura
Kolor włosków też super
Mam tylko dziwne poczucie niesadysfakcji.
Misska jest odrobinke niedopracowana.
(Wydaje mi się też że inne sandałki w takim kolorze jak te mogłyby lepiej dopełnić strój)
Ogólnie miss bardzo urocza dlatego daje 8/10 

Wszystko bardzo mi się podoba od twarzy po wlosy i stylizacje, nie pasują mi jedynie te rekawiczki ale to pewnie kwestia gustu
9/10
Ashanti, dawno nie widziałam zwyczajnej, zimowej stylizacji..Twoja jest bardzo przyjemna dla oka:) moje ulubione kolorki, ładnie dobrane elementy..śliczny makijaż i włoski..
podoba mi się..10/10