8/10
No więc strój bardzo ciekawy, jeśli mam być szczera :-) Tylko twarz, nie wyraża żadnych emocji i twoja stylizacja przez to traci. Bardzo.

Strony : 1 ... 185 186 187 188 189 ... 200
8/10
No więc strój bardzo ciekawy, jeśli mam być szczera :-) Tylko twarz, nie wyraża żadnych emocji i twoja stylizacja przez to traci. Bardzo.

Podoina Tak trochę bez polotu, sukienka nie pasuje do płaszcza i generalnie panny młode raczej nie noszą takich płaszczy, bardziej pasowałoby tutaj jakieś futerko. Naszyjnik i bransoletka wyglądają bardziej jak na jakąś domówkę niż wesele... chyba że źle zrozumiałam zamysł stylizacji. 5/10 za uroczą buźkę.
Usta i włosy jakoś słabo tu pasują. Zła kolorystyka moim zdaniem. Pomysł niespecjalnie wyszukany, ale całkiem spoko. Mało mrocznie 6/10
O.o wow Jestem pod wrażeniem, brak mi słów.... stylizacja wyważona, świetnie dobrane elementy stroju oraz idealnie oddająca cały klimat stroju, kolorystyka. Całość wygląda jakby pochodziła z kompletu, po prostu cudo
10/10
O, jak ładnie. Stylizacja w świetnym klimacie, ciekawa kompozycja, bardzo podoba mi się połączenie elementów, kolorów i w ogóle wszystko. W pełni zasłużone 10, nic innego.

Nie jestem pewna co do berła ale sama stylizacja cudowna utrzymana cudownej kolorystyce, mojej ulubione na dodatek, dość kreatywna i bardzo pomysłowa
Poszczególne elementy stroju są piękne i fajnie razem współgrają, gdyby nie to berło dałabym 10 ale kuje mnie dlatego dam 9,5/10 i aż serce mnie boli bo ta ocena jest zdecydowanie za niska dla reszty stroju

Bardzo ładna stylizacja, podoba mi się taki japoński styl. Wszystko jest spójne, kolory fajnie dobrane, makijaż i fryzura idealne. Co prawda, brakuje mi jakiegoś większego wow, ale i tak dam 10 ^^

Odczuwam lekki przesyt, ale jest ślicznie. Ewentualnie darowałabym sobie maskę, bo nieładnie ucina twarz (jak wszystkie maski tutaj, dlatego ich nie lubię) i zasłania oczy, które lubię widzieć u missek ;u; 9,5/10
Ostatnio zmieniony przez tsunshun (22-01-2015 o 14h31)
Ogólnie źle to nie wygląda bardzo elegancko, elementy do siebie pasują, twarz jest bardzo ładna. Jedynie co mi się nie podoba to ten obłoczek z tyłu średnio tutaj pasuje. 8/10

Te dwie pomarańczowe plamki powinny zniknąć, albo mogłabyś dodać więcej rzeczy w tym kolorze. Włosy trochę nie pasują, ale jest ok. 8/10
10/10
Ocena chyba mówi za siebie :-P Ale wypadałoby żebym coś napisała. No wiec twoja stylizacja mnie szczerze urzekła. Jest naprawdę doskonale zrobiona i nie zmieniłabym w niej niczego, po prostu super 
Ostatnio zmieniony przez Podoina (22-01-2015 o 20h04)

Makijaż jest prześliczny<3 od razu się w nim zakochałam!!! Sukienka z kwiatami idealnie do siebie pasują wszystko jest ładne i fajnie wygląda jednak coś mi nie pasuje. 9

jula1243 stworzylaś piękną stylizację. Makijaż nie pasuje czernią do tak, ciepłej, spokojnej i delikatnej stylizacji. Postawiłabym na naturalność
nie podobają mi się te czarne wstążki wystające zza sukni. Czarne elemanty idą na minus. 7/10
7/10
Powiem tak, twoja miss jakoś za specjalnie mi się nie spodobała, ale nie ma też do czego się przyczepić. Jednocześnie bardzo spodobała mi się twarz twojej miss :-P To duuuuuuży plus w całej stylizacji i nadaje jej tajemniczości.

Biednie trochę. Twarz jakaś dziwna, oczy wyłupiaste,usta wąskie. Nie wiem, po co ta peleryna, ale jako tako to wygląda. Mnie się nie podoba. 4/10
Wspaniała stylizacja. Wszystko świetnie ze sobą współgra, kolory są znakomicie dobrane i strój trzyma klimat, przenosi w czasie. Nic dodać, nic ująć - 10.

Odkąd zaprałaś berło stylizacja wygląda dużo lepiej. Kolory są boskie, elementy świetnie do siebie pasują, no po prostu jak dla mnie cudo.
Bez wachania mogę dać ci 100/10, i nie nie kapnełam się o zero, daje 100/10

Likoris ładnie ale! Nie podoba mi skę fryzura, ogon i skrzydła ( jakos mi nie pasują), korona i naszyjnik, a z makijażu: kolor ust i piegi- wyglądają zbyt słodko. 5/10
Twoja miss wygląda bardzo ładnie
Szczególnie podoba mi się jej twarz i fryzura ale co do samego stroju to mam lekkie zastrzeżenia. Widzę że dodałaś coś od siebie do tej sukienki ale moim zdaniem ten pasek średnio tutaj pasuje
Niemniej jednak zostawiam 8/10

7/10
No powiem ci że twój strój mnie zaintrygował. Taka "BadGirl" na 100%. Jedyne co mi się tu nie podoba to ta spódnica, poza tym wszystko jest ok i pasuje.

Za prosto. Jak na 36 lvl, to za słabo. Jedyne, co mogę dać, to 3/10, za dobrą kolorystykę i dopasowanie.
EDIT: Widzę, że to stylizacja "ELF".
Nie widzę tutaj nawet elfickich uszu. 
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (24-01-2015 o 13h28)
Szarlotko stylizacja ładna i przemyślana, kolorystyka jest fajna, a oczy twojej miss boskie!!! Stylizacja jest niby zwykła bo proste połączenie elementów, ale przyciąga do siebie oko :-)
10

Bardzo mi się to wszystko spodobało, dodatki oraz wszystkie elementy świetnie ze sobą współgrają a ta okrutna twarzyczka jest genialna. Ogólnie nie mam się do czego doczepić 10/10

OMG
Stylizacja twojej miss jest zachwycająca 10/10. Bardzo podoba mi się ta idea martwej wojowniczki!