Stylizacja bardzo fajna
Fajne wykonanie udanego pomysłu
Uwielbiam tego miśka *.*, może przydałyby się jeszcze jakieś 1-2 elementy złote, ale jest naprawde super, myślę, że mogę postawić ci dyszkę 
Strony : 1 ... 168 169 170 171 172 ... 200
Stylizacja bardzo fajna
Fajne wykonanie udanego pomysłu
Uwielbiam tego miśka *.*, może przydałyby się jeszcze jakieś 1-2 elementy złote, ale jest naprawde super, myślę, że mogę postawić ci dyszkę 
sandra88 ładna stylizacja
podoba mi się te połączenie spódnicy i bluzki
ten pyłek elfi też super tu współgra. Jedynie zmieniłabym fryzurkę na jakieś eleganckie upięcie i usta na jakieś odróżniające się
7/10
Bardzo ładna, dziewczęca stylizacja. Dużo tu ciepłych kolorów: żółtego, pomarańczowego, brązowego. Jedyne co mi się bardzo nie podoba to ta szpetna, duża kokarda - zbędny element. Cała kreacja jest bardzo przyjemna 8/10. 
Adelajda5 stylizacja nie zbyt mi się podoba jak dla mnie źle dobrany kolor fryzury, makijaż może być, ale nie jest super dopasowany, ten płaszcz jak dla mnie tu w ogóle nie pasuje i buty również źle dobrane:( 4/10

Śliczna stylizacja. Niebieskie oczka ładnie odcinają się od reszty i pięknie komponują się z całością. Jednyne co mi tu przeszkadza to te gałązki z tyłu Twojej Miss. 9/10

DemOlkaGirl - nudno,nic specjalnego, nie świąteczna stylizacja(szkoda:(), twarz miss byłaby o wiele ładniejsza bez okularów, włosy zmieniłabym i kolor i formę,ubranie jest przeciętne-nie wyróżniające się niczym.
1/10 za makijaż który jest ukryty przez okulary a jest on nawet ok.

Nie podoba mi się stara kreska i makijaż miss - zdecydowanie za mocny. Reszta jest ładna i przywodzi na myśl zimę.
8/10
Bardzo ciekawa kreacja, taka Panna z wyższych sfer i bogatego domu idąca na bankiet. Podobają mi się rękawy, który posiadają ciemniejszy odcień, a także dodanie śniegu. Co do makijażu jest delikatny i jakoś mi pasuje do koncepcji - różowe policzki na zimnie. 10/10
Jej nie bądźcie dla mnie srodzy, dawno mnie tutaj nie było ;_;
Scarlet, z całym szacunkiem, ale nie mamy nawet jak być srodzy w stosunku do Ciebie
Czego Ty od NAS oczekujesz?
Cosplay wyszedł Ci świetnie, zresztą jak większość cosplayi u Ciebie. Róża we włosach nadaje mu strasznego romantyzmu, nawet te paskudne getry wyglądają ekstra xD Dobra robota z idolem to i dobra ocena
10
Ostatnio zmieniony przez Sartani (26-12-2014 o 23h24)
Oja, zombie-arielka. Z jednej strony, nie podoba mi się ten pergamin i pióro - przez to stylizacja wygląda na przedobrzoną - ale z drugiej, to zombie-arielka. Nawet jeśli nie jest zombie. Tak czy inaczej, z czystym sercem daję 10/10 (zombie-arielka rules!)
To samo co u miss, którą oceniałam przed Tobą. Te elementy nie są trudne do dobrania. Właściwie wchodzisz w świąteczny butik i pierwsza z próbnych, mierzonych stylizacji wygląda w 80% tak samo. Właściwie ciężko powiedzieć czy to wada ale zawsze wolę jakieś zaskakujące i wyszukane połączenia ubrań, kolorów itd A tu prosto, czarno-biało i tak jakoś bez szału. Trzeba tylko przyznać ładny makijaż i włosy. Reszta niby dobrana ale całkowicie bez efektu "wow". 4,5/10
Zacznę od pierwszej rzeczy, która przykuła moją uwagę - makijaż Twojej miss. Jest Cu-do-wny. Bardzo kobiecy i subtelny. Strój, no cóż...może to przez ten makijaż, który zwalił mnie z nóg, ale wydaje mi się być dość prosty. Nie zrozum mnie źle, nie widzę nic złego w stonowanych stylizacjach, ale ta zdaje się być do Ciebie kompletnie niepodobna. Całość wygląda ładnie, świetny pomysł z użyciem i kwiatów, i kosza. Minusem jest kolorystyka w górnej części stylizacji, gdzie coś wyraźnie zgrzyta. Podsumowując, stylizacja ładna, chociaż trochę skromna jak na Ciebie, mały nieporządek kolorystyczny ale makijaż CUDO. 8,5/10 

Jedna z nielicznych świątecznych kreacji, która mi się podoba. Jest taka inna od pozostałych, wyróżnia się. Ładny makijaż i świetny odcień tego zielonego. 10/10
Solomona, szkoda, że pasek na tej bluzce nie jest ciemniejszy, bo stanowiłoby to świetne połączenie dołu z górą, ale to nie Twoja wina
Fiolet ładnie dobrany nie ma co się go czepiać. I brawo za pomysł zrobienia z prezentów stylizacji
10
10/10
Bardo fajna stylizacja, tylko ładniej by było jakby ten elf miał większy uśmiech, a nie taki smutny trochę wyraz twarzy

Ślicznie połączyłaś ten kapelusz z resztą stroju. A twarz idealnie do niego pasuje. 10/10. /\ /\
DarkCoffe, taka bardzo inna stylizacja, nie do końca potrafie pojąć jej znaczenie, ale w swojej inności bardzo mnie zauroczyła. Zdecydowanie nie pasuje mi tu maska i dałabym więcej dodatków, które zrobiłyby efekt "wow", albo jakikolwiek efekt.
6
Ten Twój elf jest świetny! Mina - bezbłędna. Wygląda, jakby wcale, a wcale nie miała zamiaru oddawać tego prezentu. Dobrze dobrane kolory, kojarzące się ze świętami. Ładnie wyważona góra z dołem, nic nie przytłacza całości. Podoba mi się. A od siebie jeszcze dodam, że facet Twojej miss, mimo że nie podlega ocenie, trzymając ten sznur wygląda jak wspólnik tego Twojego złośliwego elfa. xD 10/10

Roccoco nie zbytnio przemawia do mnie twój pomysł i myśl przewodnia jaka dominowała w twojej stylizacj. Czy to choinka, a może coś innego? Wszystkiego jest tu zdecydowanie za dużo i ta ilość mnie przytłacza, wielki pluse jaki trzeba Ci dać za kolorystyke, która jest miła dla oka daje 4/10
Joanna, stylizacja mało ciekawa, i nie wygląda na "Niegrzeczne dziecko też może dostać prezent". Lewitujący prezent, łzy, i ta ręka wskazująca palcem na siebie plus naramiennik który w ogóle nie pasuje. Nudno, nie ma żadnego efektu. Nie powala. Ładna twarz i włoski.
3
Ostatnio zmieniony przez Sartani (27-12-2014 o 15h24)
Śliczny elf, pomocnik Mikołaja. Jednak moim zdaniem inny kolor skóry i inne usta lepiej by pasowały do świątecznego elfa. Świąteczny elf jak dla mnie bardziej wiąże się z delikatnością.
8/10
Dawno Cie tu nie widzialam
Juz z pol roku temu mowilam Ci, ze twarz Twojej miss wyglada jak kot sr...cy na puszczy. PRzepraszam, ale moj kot strzela takie miny gdy ktos go zlapie wlasnie na tej czynnosci. Malo swiatecznie jak na ten czas a chyba tego sie wlasnie oczekuje. faktura bluzki i spodnicy wg mnie nie pasuje do siebie.Zmienilabym rajstopy i fryzura tez do mnie nie przemawia. 4/10

Ledwo oceniłam CryHeart29, a ona usunęła post
Eh, już piszę nową ocenę
Fajna stylizacja
Fajne kolorki, zadbałaś o szczegóły. Widać, że miałaś pomysł na tę stylizację, super makijaż, moze dla mnie trochę przeładowana, ale i tak jest super 10/10
Ostatnio zmieniony przez sandra88 (27-12-2014 o 16h00)
Bardzo ładna stylizacja zarówno pod względem kolorystycznym jak i estetycznym
Jedyne co mi w niej nie pasuje to fryzura którą stanowczo bym zmieniła niemniej jednak całokształt jest bardzo fajny 8/10
Ostatnio zmieniony przez Yubin (27-12-2014 o 16h06)

Odważny makijaż. Jak dla mnie zbyt odważny, ale oryginalny i dość ładny. Podoba mi się suknia i ten misiek do niej. Fryzura też pasuje. 8/10