Pikna3 stylizacja jak każda inna nic pomysłowego, kurtka i spodnie z kompletu od Nine,torba jak dla mnie w ogóle tu nie pasuje(a przynajmniej ten model)makijaż jest ok, włosy w sumie też, ale całościowo nie wygląda to za dobrze.3/10

Strony : 1 ... 166 167 168 169 170 ... 200
Pikna3 stylizacja jak każda inna nic pomysłowego, kurtka i spodnie z kompletu od Nine,torba jak dla mnie w ogóle tu nie pasuje(a przynajmniej ten model)makijaż jest ok, włosy w sumie też, ale całościowo nie wygląda to za dobrze.3/10

10/10 juz Cię z reszta oceniałam, ale ta stylizacja coraz bardziej mi sie podoba-
Nie wiem jak to robisz 
Kurde muszę powiedzieć że stylizacja jest fajna ale na finalistkach jest atak klonów tej stylizacji jakieś trzy osoby mają TAKĄ SAMĄ stylizację nie wiem kto ją zaprojektował ale to obniża jej wygląd gdyż nie jest unikalna 7,5/10
Twoja stylizacja jest ładna i urocza. Wszystko dobrze współgra. Użyłaś ładnego połączenia kolorów, lecz tego turkusowego jest trochę za mało i coś nie pasuje mi w wyglądzie twarzy. 8/10

Link do zewnętrznego obrazka
Całkiem faja stylizacja ale nie pasuje mi strasznie kolor spodni gryzie się z resztą i trochę twarz miss ale też jest mało dodatków ale nie jest źle dałabym ci spokojnie 6,5/10 
Rosemary5 chyba na razie najciekawsza stylizacja jaką u Ciebie widziałam, mimo że i tak jest banalna i wieje nudą. Bolą mnie te skarpetki na stopach, ale idzie je przeżyć.
3
Jaka słodka! Naprawdę, bardzo urocza stylizacja! ♥
Nie mam nic do zarzucenia~ 10/10

10/10 cudowna stylizacja! Fajne wykorzystanie ręki
Lubię taki klimacik, choć sama rzadko po niego sięgam... nie wiem co tam jeszcze tu powiedzieć.... Po prostu mi się podoba 
Szczerze to fajny pomysł dziewczyna w sukni z mieczem ale jednak myślę że lepszy by był pistolet i bez kapelusza by się obyło
i może jakieś dodatki by się przydały i inne włosy lub twarz ale nie jest źle 7/10
Podoba mi się połączenie kolorów, tylko nieco zmieniłabym twarzyczkę, jak już chyba pisałam zresztą o Twojej miss. Mocne 8/10~

Wydaje mi się że o tobie pisałam... ale chyba tylko mi się wydaje.
6/10
Trochę tu pusto (jak jest za dużo też źle) i cały efekt psuje ta bluzka nachodząca na tą cudną spódnicę >.<
Na szczęście nie ma tutaj, popularnych ostatni trzech rąk :-P

Podoina, śliczna stylizacja, jest delikatna, ten niedźwiadek nie wiem, czy jest tak do końca potrzebny, ale nie mam Ci tego za złe, że go tu wstawiłaś.
10
Zdaje się, że pisałam już o Twojej miss. Po prostu niesamowita. 10/10~

Elarie generalnie jest bardzo ładnie, jednak czegoś mi w tej stylizacji brakuje, a bluzka brzydko wchodzi na spódnicę. Podoba mi się za to wykorzystanie tej ręki i kapelusz. Makijaż taki średni. 6,5/10

Duzo sie tu dzieje, ale tak naprawde nie wiadomo co dokladnie. Na pierwszy rzut oka wydaje sie, ze stlyizacja jest spojna bo zachowalas ja w jednym kolorze-od razu leca punkty za kreatywnosc. Elfy czy lesne skrzaty kojarza mi sie tylko z zywymi kolorami. Nie podoba mi sie fryzura i makijaz. Usunelabym tez lampki z dloni. 4/10

Sniezyczka Śliczna Czerwona kreacja miss.
Super pomysł z odcieniami czerwieni,oczy cudowne może jedynie te usta ja bym zamknęła.Po za tym jest dobrze i przemyślanie,dużo się dzieje wokół twojej miss.
10/10
Myślę,że dobrze oceniłam 
Te nogi są fajne, ale przez to mało da się z kreacja kombinować. Trzeba być bardziej kreatywnym. Każdy element ma inny odcień różu. 5/10
7/10 Fajny pomysł i wykonanie, fioletowy jest w kilku odcieniach. Brakuje mi jakiegoś choćby małego kontrastu- te fiolety w fioletach się ze sobą zlewają. Ta ozdoba na głowie wydaje mi się ciut zbyt elegancka. Ale gdy nie patrzeć na to co powiedziałam to ta stylizacja jest po prostu zabójcza

Trochę tu smutno u Ciebie. Suknia jest rysowana stara kredka, nie wyglada to dobrze w polaczeniu z dobrze narysowanym kapeluszem. Twarz Twojej miss wyglada gorzej od mojej na kacu i bez makijazu. Fryzura za to jest dobrze dobrana do kapelusza, brawo. Nie mam pojęcia co robi tam miecz, bandaż i nietoperz. Zmieniłabym całkowicie koncepcję. 2/10

Wow! Piękny kapelusz, makijaż- cudo. Nie lubię jednak tej fryzurt i nawet u ciebie mi się nie podoba
8/10
Ps. Jak się nazywa ta spódniczka?
Sniezyczka wow!! bardzo dużo się tu dzieje!,bardzo podoba mi się połączenie sukienki z paskiem od gwiazdy!<3,wszystko z sobą współgra,jedyne co mi osobiście się nie podoba to ten naszyjnik,jakoś mi nie pasuje.Makijaż jest super jak najbardziej na TAK, a włosy bym zmieniła i w kształcie i kolorze.
7/10 ogólnie to stylizacja mi się podoba.
Karolcia67 stylizacja mi się nie podoba(niestety)nie to że jest przytka czy coś, ale po prostu nie trafiłaś w mój gust, spódniczka, piłka plażowa,bluzka(nawet jakoś do siebie pasują, ale mi się nie podoba.
4/10 za makijaż i włosy które są ok.
Ostatnio zmieniony przez jula1243 (25-12-2014 o 11h19)

Stylizacja bardzo ładna i słodka, ale czegoś mi brakuje w twarzy Twojej miss. (chociaż twarz też w miarę ładna) 9/10

Jaka delikatna dziewczynka, tak mi sie wydaje że jest chora przez twarz i kolor skóry 
Bardzo ładne połączenie tego gorsetu z tiarką, ale ta spódnica już niekoniecznie mi pasuje bo nie ma złotych szczegółów, tą różdżkę jako że kojarzy mi się z leśnym elfem zastąpiłabym jakimś zwierzątkiem albo jak tam wyobraźnia poniesie, a tak to daje 7/10 ^^
Pierwsze co rzuca się w oczy to ta trzecia ręka
Nie wiem czy to zamierzony efekt, ale przyjmę, że tak. Ogólnie pomysł na stylizację mi się podoba - ciemna kolorystyka, trochę krwi na nogach i przedramieniu, ale można by to dalej pociągnąć - dać jakiś groźny makijaż, dodać więcej krwi i myślę, że ta sukienka nieco nie pasuje do tej spódnicy, nieładnie się odznacza. Za pomysł 7/10 
9/10
Stylizacja bardzo mi się podoba. Carna z wyłamującymi się czerwonymi włosami, tutaj tylko zmieniłabym fryzurę, reszta jest ładnie połączona i wszystko ze sobą współgra :-)
Ostatnio zmieniony przez Podoina (25-12-2014 o 12h45)