Wielkie oczka, słodziutka stylizacja~ Jakbym patrzyła na lolitkę, śliczna jak dla mnie. 10/10

Strony : 1 ... 167 168 169 170 171 ... 200
Wielkie oczka, słodziutka stylizacja~ Jakbym patrzyła na lolitkę, śliczna jak dla mnie. 10/10

Piękna, delikatna królowa śniegu, cudowna! 10/10
Nic swiatecznego? ;c zwykla nudna stylizacja, grungowych przeiwnela sie tu cala masa, niestety nie jest oryginalnie ;c Za lekki makijaz jak na taka stylizacje,. 4/10

Super jest ta twoja stylizacja
Nie mogę się w niej dopatrzyć niczego, czego mogłabym się doczepić, dlatego daję 10/10 
jak najbardziej świąteczne kolory i stylizacja, jedynie nie przemawia do mnie ta zamknięta jedna powieka, ale dodaje i tak coś nowego do stylizacji 10/10
Ta stylizacja nie ma w sobie nic takiego, co mogłoby mnie zachwycić. Jednak, połączenie kolorów i ogólnie z całością jest w porządku, więc daję 5/10.
10/10
Niic dodać nic ująć. Cudowna, świąteczna kreacja.Złoto, zieleń i czerwień- te kolory włąśnie kojarzą sięze świętami i twoja miss jest ubrana adekwatnie do trwających świąt

Twoja miss jest naprawdę ślicznym i urocznym aniołkiem ;3 Jedyne, co mi przeszkadza, to zielone cóś na nodze... Chyba tatuaż? 9,5/10
Bardzo ładna, sympatyczna stylizacja. Świetnie dopasowane włosy i kolor, jedyne co mi w niej nie pasuje to oczy. Ale tak poza tym, śliczna panienka~ 8/10

Twoja stylizacja jest bardzo ładna - niedźwiadek idealnie tu pasuje. Całość by była wspaniała, gdyby nie twarz. Wyglada na niedopracowaną i uważam, że bardziej by pasował delikatniejszy makijaż. Moja ocena to 8/10 
Ooo, choinka :3
Jak dużo tego wszystkiego i niektóre elementy się ze sobą nie łączą, ale Paululusia połączyłaś to w fantastyczny, niecodzienny sposób tworząc całkiem zgrabną choinkę
Daje 10/10 -bo święta i mam na czerwono ubraną choinke w salonie 
Sama nie wiem, jak skomentować stylizację Twojej miss. Pomysł miałaś bardzo fajny, ale nie wiem czy do końca dobrze wykonany. Miss tak przeciętnie wygląda, makijaż jest nawet w porządku, chociaż też mógłby być nieco lepszy.
Za pomysł~ 5/10

Stylizacja bardzo delikatna i taka wlasnie powinna byc ze wzgledu na misia, ktory w zasadzie ja tworzy. Podkreslilabym twarz zmieniajac makijaz. Fryzura za to bardzo mi sie podoba. Moze cos na dlonie? Jakis brokat czy bizuteria? 7/10

Piękna stylizacja, doskonale dopasowana główna część stroju, dodatki, a także kolory i fryzura. Mam jednak wątpliwości co do makijażu - róż na policzkach i szminka niezbyt mi ze sobą "współgrają", a brwi prawie nie widać (no, chyba że to zamierzony efekt - w tym przypadku zwracam honor). 9/10
9.5/10 Stylizacja pomysłowa i super wykonana, jedyne co mi "zawadza" to to, że ten kapelusz jest taki mały, ale tylko moje odczucie, poza tym wiem, jak ciężko znaleźć jakiś element o dobrej kolorystyce i stylu w sklepie. Fajne świąteczne kolorki 
Szczerze to jakoś nie za bardzo mi podchodzi. Tą spódnicę i rękawiczki to zapewne prawie każdy próbował skomponować bo nie jest za trudno. bluzka ładna, lubię ją ale tak pięknie eksponuje ramiona, a Ty zakryłaś je włosami (które są niezbyt dobrane ani fryzurą, ani kolorem - nie podoba mi się połączenie czarnego i niebieskiego). Sorka ale wydaje mi się, że lepiej napisać szczerze niż jakieś "Super 10/10", żeby odwalić. Ja wystawiam co najwyżej 3/10 .
Cleo jak sie patrzy! Typowa slowianka. Najabrdziej jednak urzekla mnie twarz
Jesli mam sie czepiac to zmienilabym spodnice na jakas bardziej floral i wybralabym wieksze rumience. 8,5/10

10/10
Twoja stylizacja jest cudowna. Nie jest jakoś bardzo przesadzona, a uroku dodaje jej to że twoja mis wydaje się w trakcie wykonywania czynności :-)

10/10- jedynym, prawie nie zauważalnym minusem tej stylizacji to oczy, ale jak kto lubi, ja nie przepadam za takimi wielkimi... A tak to cud, miód i orzeszki 
Ładna, zimowa, ale mroczna miss. Jednak czegoś... mi w niej brakuje.
9/10
Cóż, za dużo tu do oceny nie ma, strój jest w całości od gwiazdy, nawet kolorów nie zmieniłaś. Makijaż też mi się nie podoba, słabo wypada połączenie oczu z ustami. Niestety nie mogę postawić nic innego - 0/10.

Stylizacja jest całkiem dobra,fajne dodatki piękny kolor, ale twarz i włosy miss tak mi nie pasują że psują cały efekt (jak dla mnie)Kompletnie nie podobają mi się usta i jakby za dużo się dzieje na twarzy.Włosy zmieniła bym na pewno(nie kolor tylko inny model)6/10

Bardzo ładna biała kreacja. Wszystko byłoby super, gdyby nie ten makijaż (wliczając w to tęczówki) i skóra. Ani jedno, ani drugie niezbyt pasuje. Lepiej wyglądałby makijaż w stonowanych, delikatnych kolorach, zaś skóra satynowa, bądź realistyczna, gdyż kontury klasycznej zbyt odznaczają się od stroju. 8,5/10
W sumie dość pomysłowo połączyłaś elementy, więc nie jest wcale źle. Twarz mi się podoba, taka sympatyczna. Tylko te dodatki na głowie.. jakoś mi nie podchodzą. 7/10