Mineo stylizacja nie za bardzo mi się podoba ,ale jest wprost idealna na Halloween a oto tu chodzi.Włosy miss sam kształt mi się nie podoba a makijaż jest nawet ładny daję 4/10
Ostatnio zmieniony przez jula1243 (26-10-2014 o 13h13)

Strony : 1 ... 139 140 141 142 143 ... 200
Mineo stylizacja nie za bardzo mi się podoba ,ale jest wprost idealna na Halloween a oto tu chodzi.Włosy miss sam kształt mi się nie podoba a makijaż jest nawet ładny daję 4/10
Ostatnio zmieniony przez jula1243 (26-10-2014 o 13h13)

Stylizacja piękna! Kolory świetnie dobrane. Cały strój to jedna spójna całość, a te pończochy w paski są cudowne. 10/10 
Ouu, piękny jednorożec ;D Bardzo ciekawy i zarazem dość spójny dobór elementów
Kolorystyka bardzo mi się podoba. Tylko ten makijaż jest za straszny jak dla mnie ;D alei tak 10/10
Dosyć harda mina, jak na kogoś, kto właśnie stracił dłoń. Złoty diadem do niczego tu nie pasuje. Ładne cieniowanie na twarzy. 8/10
Slicznie, Twoja miss przypomina mi Diaboline z filmu "czarownica" . Nawet nie mam do czego sie przyczepić. Nie mogę dać inaczej jak 10/10
pod profilem zostawiłabym <3 ale się nie da 
Trochę bardzo zwyczajna miss... ale nie jest taka zła. Wygląda jak czarownica pomimo braku kapelusza. 6/10

Śliczna miss jedynie co ja bym zrobiła inaczej to dała bym czerwone lub różowe usta,włosy całe białe i może oczy większe ,ale ogółem jest fajnie 8/10

Genialna stylizacja we fiolecie. Fryzura i pająk ładnie się komponują. Obłędna twarz. 10/10
zanim ocenisz zalukaj opis
Salomona: to jest bluzka i suknia? Dosc kipsko to wygląda
fryzura... obniża ocenę
buty- inna czerwień niż oczy i ratuzy miss. Jeśli masz już ten sam odcień czerwineni na oczach i rajstopkach to buty mogłybybyć też takie lub czarne
jak na mój gust to ta stylizacja dość kiepsko wypadła, ale za nietoperze i calokaształt sylizacji daję 4/10
Chcę zrobić moją miss na czarownicę (chyba
) więc jaki kapelusz będzie najlepszy? Czarny, niebieski czy granatowy (jesli jesteś w KrainieHallowen spójrz (baardzo proszę) na stronę drugą lub wpisz Kapelusz Wiedźma
. Z góry dziękuję 
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (26-10-2014 o 17h00)
Ten (róż, bronzer?) na policzkach ani trochę nie pasuje. Nie przypomina to ani czarownicy, wiedźmy w sumie to nic to nie przypomina. Strasznie słabo 2/10
Nie chcę, żeby było ze się odgryzam czy coś, ale po prostu te konie już się znudziły, a tu jeszcze mamy groźnego jednożca... dziwnie
1/10
Fajna stylizacja, makijaż i fryzura podoba mi się.Rękaw bluzki wystaje spod rękawiczek co brzydko wygląda
. Naszyjnik nawet fajnie wygląda na tej bluzce.
Szału nie ma 6/10
Bardzo podoba mi się twoja stylizacja , świetnie dobrałaś kolory
, profil jest miły dla oka. daje 8\10
Juz nawet dałam Ci miss komentarz
kostek fajny, ale nie podoba mi się ta maska, trochę mnke przeraża (gratuluję, jeśli taki emocje miała ona wzbudzać
) i (chyba) nie pasuja tu kozaki, mośe zamiast ich dalabyś jakieś kosciste stopy? 7/10 
moja stylizacja jest inspirowana książką "Ania z Zielonego Wzgórza". Mam nadzieję, że jest ona podobna twarzą i fryzurą do Ani a reszta do Maryli 
Stylizacja bez rękawiczek nachodzących na rękaw i z nowym naszyjnikiem wygląda dużo lepiej
faktycznie udało co się upodobnić do Ani i Maryli ta mieszanka wygląda nawet ciekawie
9/10
Bardzo mi się podoba Twoja miss. Jest doskonała! Wszystko ładnie dobrane: stylizacja, makijaż fryzura, oraz doskonałe kolory. Daję oczywiście 10/10 

dla mnie ta stylizacja to mistrzostwo
Wszystko jest spójne. Jedyną rzeczą do której mogę się przyczepię to kolor włosów, ale to już wedle gustu. 9/10
Ten miecz mi tu nie pasuje. Fryzura też moim zdaniem trochę nie bardzo. Jakiś dziwny kształt ma. Ale pomysł z mrocznym jednorożcem mi się podoba. 7/10
Gdy patrzę na twoją stylizację podoba mi się coraz bardziej, nie wiem czy chodzi tu o sam strój, czy o to, że lubią po prostu tą aktorkę
15/10
moja stylizacja jest inspirowana książką "Ania z Zielonego Wzgórza". Mam nadzieję, że jest ona podobna twarzą i fryzurą do Ani a reszta do Maryli
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (26-10-2014 o 19h50)
Cóż, nie lubię "Ani z Zielonego Wzgórza", ani tym bardziej nie wiem, jakim strojem dokładnie się inspirowałaś, mogłaś wrzucić zdjęcie w opisie, a tak ocenię to, co widzę.
Kapelusz, torebka i naszyjnik zupełnie nie pasują w tej stylizacji. Kapelusz kolorystycznie, torebka też plus złote obramowanie odstaje jeszcze bardziej, a naszyjnik to znów nie ten kolor i nie do tej bluzki jak na moje oko. Makijaż i fryzura wyglądają ok, ale strój niestety wypada słabo, moim zdaniem. 2,5/10

Strój piękny. Te półprzezroczyste elementy bluzki i paska super się komponują. Ładnie zgrana kolorystyka. Do tego ciekawe dodatki, niepokojący, pasujący makijaż. Tylko te włosy - kolor świetny, ale sama fryzura... No kurczę, niezbyt się klei.
9/10

Świetna stylizacja na Leśną Wiedźmę, kolory pasują idealnie i wszystko ładnie ze sobą współgra. Fajnie wkomponowana wiewiórka. 10.

Śliczna stylizacja. Bardzo podoba mi się kolorystyka, świetny makijaż. Dodatki idealnie współgrają z całą resztą. Nie mam się do czego przyczepić. Bardzo dobra stylizacja 10/10
Ostatnio zmieniony przez martak111 (26-10-2014 o 21h12)
Ładny kolor spódnicy (sukienki?), róże do niej pasują, ale te rękawiczki, skrzydła fryzura, ta czaszka na czole, bluzka (?) kompletnie mi nie pasują. diadem lepiej by wyglądał z inną fryzurą 5/10
Stylizacja śliczna, kolory ze sobą dobrze współgrają a do twarzy też nie mam pretensji. Wszystko świetnie. 10/10 :3