Wszystko mi się w tej stylizacji podoba: ubrania, kolory, dodatki. Wszystko ślicznie się łączy. Jeszcze ten makijaż pasuje. ;D Daję 10/10.
Ostatnio zmieniony przez Sadist (25-10-2014 o 14h59)

Strony : 1 ... 138 139 140 141 142 ... 200
Wszystko mi się w tej stylizacji podoba: ubrania, kolory, dodatki. Wszystko ślicznie się łączy. Jeszcze ten makijaż pasuje. ;D Daję 10/10.
Ostatnio zmieniony przez Sadist (25-10-2014 o 14h59)

Przegenialna Miss! Urzekły mnie kolory - takie stonowane, oszczędne, a jednak dają niesamowity efekt. Zazdroszczę pomysłu na sukienkę - ja jakoś nie umiem wymyślić do niej nic fajnego...
Największy plus za makijaż. Te oczęęęta! 10/10

Piękna jesienna stylizacja. Ładna fryzura i ciekawy dobór dodatków. Świetnie połączyłaś kolory
gdybym mogła dałabym ♥ 10/10
Bardzo mi się podoba przechodzenie kolorów, szczególnie w dolnej partii. sukienka troszkę psuje efekt, ale i tak 9/10.
zanim ocenisz zalukaj opis
Jak zwykle Twoje charakterystyczne, czerwone oczy 
No i świetnie oddana Mavis. Uwielbiam ten film i od pierwszego spojrzenia miss wydawała się znajoma. 9/10
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Bardzo ładna stylizacja.Każdy element został dopasowany do siebie.Twoja miss kojarzy mi się z elegancką angielską damą która idzie do teatru na przedstawienie 10/10

Stylizacja ogółem niezła. Fajnie sukienka łączy się z paskiem i kluczem. Klepsydra już mogłaby mniej odstawać kolorystycznie. Bandaże na oczach nie pasują kompletnie, do tego góra wydaje mi się jakaś pusta. Strój ma potencjał, ale można jeszcze nad nim trochę popracować. Na chwilę obecną 6/10

Leśna wiedźma, jak się patrzy! Ten wyraz twarzy...taki złośliwy, z tą uniesioną ku górze brwią. Zwierzęta, mnóstwo zwierząt, jak na leśną wiedźmę przystało. Stonowane, dobrze dobrane kolory. Pomyślałabym może nad zmianą rękawiczek. Niby pasują kolorem do gorsetu, ale bardzo odznaczają się od całości. 10/10 

Cóż... pomysł jest i to niezły.
Bardzo kreatywnie, tematycznie ;3.
Fryzura, dodatki mega!
ten bandaż czy co na twarzy co prawda pasuję ale bym go nie dała xD
7,5-10
Śliczna Miss! Bardzo podoba mi się stylizacja, ale już mniej włosy (nie chodzi o kolor tylko o fryzurkę) oraz makijaż. ;/ Poza tym wszystko jest świetne! Daję 7/10 

Ogółem to spoko... ale trochę nie mój kolor
oczy nieco przerażające xD jak z horroru ale ciekawe ;3.
No całkiem spoczko 6/10
Stylizacja wg. mnie fajna. Może odrobinę za dużo krwi jak na mój gust
8/10
Peppers Ładnie, ładnie, calkiem spoko, ale na pierwszy rzut oka
teraz nie tylko nie podobają mi się włosy, ale i też te spodnie oraz tak trochę za dużo sie dzieje do góry- ten naszyjnik jakaś kolia
przy profilu zostawiam
a tu miss oceniam a 4/10
Miremel Stylizacja dość niespójna
no... sama nie wiem, bo te rogi, kolczyki rogaliki dość... brzydka suknia, pasek z innej bajki
3/10 wiem, em ocena moze nie sprawiedliwa, bo masz maly poziom, ale moglaś zainwestować w inną sukienkę 
Ostatnio zmieniony przez karolcia67 (25-10-2014 o 20h58)
Średnio mi się to podoba trochę takie nijakie, zbytnio stylizacja nie przyciąga uwagi i chyba zbędne są tutaj skrzydła już bardziej można by zrobić tutaj stylizację codzienną i dodać więcej pikanterii. 5/10

Kirixa Twoja postać idealnie pasuje do przerażającej powieści o zatopionym statku. Nie ma się czego przyczepić. Fajny klimacik ode mnie 10/10
Niezła stylizacja, fajny pomysł na przełamanie czerni i bieli czerwoną krwią, podoba mi się też 'to coś' na głowie miss. Jednak kreacja pozostawia także pewien niedosyt, brakuje tutaj czegoś, jest troszkę nudno. Ogólnie 6/10

Piękne kolory sukni! Są naprawdę cudowne. Tylko dlaczego ten fioletowy pasek? Chyba miał pasować do włosów. Jednak nie podoba mi się ani pasek ani włosy. Zmieniłaby ich cięcie i zmieniłabym też karnację miss. 6/10 
Według mnie wszystko wygląda ładnie, aczkolwiek odrobinę zbyt chaotycznie jak na mój gust ^^
Myślę, że 5/10
Sukienka i ta czarna "szmatka" z bandażami wygląda nawet fajnie. Trochę brakuje mi w tej stylizacji uzasadnienia dla rogów, ale też nie są złe. Gorzej z kolczykami i naszyjnikiem. Natomiast zupełnie nie pasują mi włosy i makijaż - są zbyt grzeczne, jak na taką stylizację. 5/10

Nie rozumiem trochę celu tej stylizacji bo z jednej strony wygląda na panią jesień, a z drugiej ta czacha w ręku. Podoba mi się ten delikatny i subtelny makijaż oraz te kolory zieleni. Jak dla mnie torchę taki misz masz. 6/10
Prasia. Dosyć przerażający ten Twój jednorożec
ale wszystko jest w jak najlepszym ładzie i porządku utrzymane w smutnej kolorystyce. Podoba mi się
10
Ostatnio zmieniony przez Sartani (26-10-2014 o 10h19)
Wąż - wolałam twoją poprzednią wersję węża. No i te niebieskie cienie jakoś nie pasują mi do złoto zielonej kreacji. 9/10
zanim ocenisz zalukaj opis
Solomona po prostu kocham twoje stylizacje
Świetny cosplay Mavis
Świetnie dobrałaś ciuchy, a ta fryzura wygląda identycznie jakby należała do Mavis
10/10 
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (26-10-2014 o 11h04)
Wooow. Jestem zachwycona. Twoja miss wygląda jak mechaniczny anioł. Ogólnie uwielbiam steampunk, więc tym bardziej mi się podoba stylizacja twojej miss.Chociaż połączyłaś go jeszcze z halloween, efekt jest świetny. 10/10