Szału nie ma. Strój to nagrody z Krainy Hallowen i kiepski kapelusz orazdziwna fryzura
zazdroszczę tylko pończoch czy podkolanówek. 3/10
Strony : 1 ... 140 141 142 143 144 ... 200
Szału nie ma. Strój to nagrody z Krainy Hallowen i kiepski kapelusz orazdziwna fryzura
zazdroszczę tylko pończoch czy podkolanówek. 3/10
Lepiej niż poprzednio, ale wciąż szału nie ma. Kolory ładnie dopasowane, chociaż torebka moim zdaniem nie pasuje. Brakuje mi jakiś innych dodatków. Ogólne moje wrażenie średnie - 5/10.

Nie będę się powtarzać, bo opinii nie zmieniłam. Mogę dodać jedynie, że po zmianie fryzury jest rewelacyjnie
10/10

Nie wiem czy cię oceniałam, ale mi się podoba
ładna fryzurka, ale brzydki kolor oczu. 9/10
też mam taką gwiazdę, bo mam taką spódnicę he he 
Kolorystycznie nic tu do siebie nie pasuje. Zupełnie inne odcienie zieleni, co się gryzie. Czarne elementy także w inny odcieniach i jeszcze przy tej torebce to złoto, które zupełnie do niczego nie pasuje. Gdyby była dobrana kolorystyka to byłaby to zwykła kreacja, a tak jest jakieś 3/10 za ładny kapelusz i tyle.
zanim ocenisz zalukaj opis
Ostatnio zmieniony przez Solomona (27-10-2014 o 09h57)
Nawet nie musiałam zaglądać w opis, od razu widać czyj to cosplay. Wyszła ci naprawdę świetnie. I podoba mi się, że przebrałaś chłopaka za Drakulę.
10/10
Bardzo ładna zmora, choć po cichu jeszcze liczyłam, że będziesz mieć cosplay z soku z żuka. Wszystko takie podarte, topiące się. Dałabym inny kolor włosów, ale i tak jest dobrze 9/10
Oceniajac Twoje stylizacje jetem przyzwyczajona do zjezdzania w dol i czytania opisu. Chyba oficjalnie mozna Cie juz nazwac cosplayerka
Kreskowki niestety nie widzialam-chyba trzeba bedzie nadrobic w koncu nie jestem jeszcze taka stara. Najwieksza zaleta w tym przypadku jest fryzura. Nie moglas lepszej dopasowac, scrollowalam chyba z 5 razy zeby podziwiac
Wszystko jak najabrdziej oddane prawidlowo, bylabym swinia gdybym sie czegos uczepila
Edit: zapomnialam ocenic O.o 10/10
Swoja droga moja stylizacja jest inspirowana Twoja sygnaturka-wpadlam na ten "genialny pomosl" wlasnie poprzez wpatrywanie sie w sygne 
Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (27-10-2014 o 15h36)

Aż mnie dreszcze przechodzą, kiedy patrzę na Twoją miss, jest przerażająca O.O (w najbardziej pozytywnym tego słowa znaczeniu!)
Kolory idealne, dodatki idealne, twarz idealna... 11/10 ^^

Piękna miss niema się do czego przyczepić no ale miss tylko piękna no niestety nie powala i nie robi efektu WOW ,ale trudno jest zrobić stylizację z efektem WOW a twoja stylizacja może nie jest najlepsza ,ale też nie jest najgorsza.Daję 7/10
Ostatnio zmieniony przez jula1243 (27-10-2014 o 16h30)

Łooooo. Świetna misska. Fiolet w szarością, zawsze się sprawdza
nie czepne się do niczego, przykro mi ;]
10
Genialnie to wygląda. Myślałam, że sowa nie pasuje, ale jak przeczytałam opis to jak najbardziej pasuje. 10/10
Solomono masz super opis i po wczorajszym zapoznaniem się z nim nie mogłam zasnąć!
Strój nie trafia w mój gust ,ale myślę że wielu inny osobą się on podoba rozumiem że to strój robiony na postaci z filmu i jest on dobrze zrobiony dlatego ocenię jak bardzo jest podobny do postaci a nie czy mi się podoba dlatego daję 8/10
Ostatnio zmieniony przez jula1243 (27-10-2014 o 18h34)

10/10 uwielbiam tę twoją kreację. Nawet ta beznadzieja fryzura tu idealnie pasuje. Uwielbiam fiolet w tym odcieniu. Stylizacja mega.
Po raz kolejny jestem zadowolona z twojej miss :> Ten kawałek maski idealnie nadał się na tą stylizację. 10/10

W zamyśle miała to być baletnica z pozytywki.
Od razu 10/10. Także jak robiłam krwawą stylizację to tę spódnicę do tego wykorzystałam (w zdjęciach z gwiazdami jest). Strasznie i mrocznie. Makijaż idealny do tego.
Solomono:) widzę że się przebrałaś dlatego grzechem byłoby tej stylizacji nie ocenić.
Stylizacja jest śliczna i bardzo mi się podoba jest zwykła ,ale ma coś w sobie daję 8/10.

Smutno, fioletowo i raczej przeciętnie. Nie wiem, po co ta klepsydra, ale chyba po prostu pasowała - bez większej ideologii. Mnie nie powaliło 6/10
Fajna stylizacja, podoba mi się pomysł płonącej wiedźmy. Nie pasuje mi jednak ta fioletowa peleryna, jakoś nie harmonizuje się z płomieniami. Poza tym bardzo ładnie. 8,5/10

Ładna ,upiorna miss.Jej stylizacja czerpie sobie coś z Draculiny,bardzo ładny dobór akcesoriów , do tego ten rozmyty makijaż i te oczy.Jak dla mnie stylizacja 10/10

Lubię jak ktoś ma niezmienną twarz i jest w tym wytrwały. Co do kreacji. No cóż mało się dzieje i wszystko jest w innych kolorach. Zmieniłabym fryzurę, bo zakrywa komara i kolor na czarny lub zielony. A tak mogę dać tylko 5/10
Solomono~! Podoba mi się twoja stylizacja, jak wszystkie twoje. JEDNAK, nie pasują mi tam buty
No po prostu nie pasują i już. Dodatkowo zmieniłabym fryzurę, bo również tak jakoś nie wygląda. Mogę dać ci więc 7/10
<3
Ostatnio zmieniony przez Oliwkaa (28-10-2014 o 15h51)
Stylizacja nie trafia w mój gust i tyle co mi się w niej podoba to tylko! te rany na nogach ,ale już nic więcej.Na pewno znajdzie się ktoś kto polubi twoją stylizację i napisze o niej że jest piękna ,ale niestety trafiłaś na mnie przykro mi
daję 2/10

Świetna stylizacja! Rewelacyjny makijaż i fajnie wpasowane dodatki. Kolorystyką jestem zachwycona, uwielbiam fiolet. Jedyne co mi psuje całość to widoczne czarne majtki miss - brakuje mi czegoś, co by je zakryło. ;P 9/10
Skrzętnie skomponowana stylizacja. Wygląda ładnie i mroczno. Ta spódnica jets świetna- uwielbiam ją.
Próbowałam zrobić lalkę, marionetkę.
Z racji tego, że ostatnio było dużo błędów.
SOlomona, a nie SAlomona.