Stylizacja fajna. Jak na "wariację" na temat niedźwiedzia to trochę zbytnio podchodzi mi pod kota, trochę brakuje jej ciężkości
Niemniej stylizacja sama w sobie - super, fajny makijaż. Jak na mój gust: 9/10

Strony : 1 ... 137 138 139 140 141 ... 200
Stylizacja fajna. Jak na "wariację" na temat niedźwiedzia to trochę zbytnio podchodzi mi pod kota, trochę brakuje jej ciężkości
Niemniej stylizacja sama w sobie - super, fajny makijaż. Jak na mój gust: 9/10

Twój kanarek wygląda uroczo. Twarz nieziemska. Ponieważ napisałaś, że to kanarek to 10/10 - inaczej byłoby troszkę mniej.
Solomona. Faktycznie typowa dziewczynka z horroru ;] mimo że nie oglądałam ich za wiele. Z drugiej strony gdyby kolorystycznie były ubrania bardziej w kolorze brudu (czytaj jasny zielonkawy itp) to byłoby super. Po prostu jest za czysto jak dla mnie.
9
W horrorach też często gęsto o to nie dbają XD
Zrobiłaś jej taką ładniutką twarzyczkę, że mi to jakiegoś elfa lub wróżkę przypomina, a nie skrzata. Ładna stylizacja, ale czemu blond włosy (co znowu elfa sugeruje). Więc 9/10
zanim ocenisz zalukaj opis
Fantastyczna stylizacja i na czasie!
świetnie dopracowana! makijaż po prostu idealny!
Fryzura, strój wszystko dodaję mroku ;3
daję 10/10
Rycerz powrócił! Wszystko super i w ogóle, ale te włosy nie pasują. Za długie i za ładne w porównaniu do krwi i zbroi. 8/10
Rycerz na długo nie wraca ;c
Wow!
po prostu świetne!
skąd wytrzasnęłaś tę kość wystającą czy jak tam z nogi ?
świetny pomysł, kreatywnie, tematycznie ;3
10/10
Bardzo fajna wojownicza stylizacja ;3 Lubię rude czupryny, dopasowany makijaż i wgl wszystko dopasowane! Tyko buty jakoś mi trochę nie pasują, ale mogą być 
9/10
~Uu bardzo ładna wróżka w fajnym, magicznym klimacie utrzymany strój i włosy, genialnie do siebie pasują 
Jedyne co mi się nie podoba, albo co mi przeszkadza to ta twarz bez większego wyrazu *ale rozumiem że niektórzy lubią mieć ten sam makijaż* 
Więc daje 9,5/10
Jakoś tak... słabo. Pomysł całkiem ok, ale wszystko psuje źle dobrana fryzura wszystko rujnuje. Te okulary też nie są dobrym pomysłem 6/10
Podoba mi się pomysł i wykonanie. Czerwony i biały fajnie ze sobą kontrastują, ogólnie nie da się do niczego przyczepić, bardzo dobrze to wygląda ;]
10/10
Jak Ty dobrze dopasowałaś tę bluzkę pod sukienką! Przez moment myślałam, że to całość i aż zaczęłam się zastanawiać, dlaczego ja nie widzę tej wersji w butiku. xD Makijaż jest śliczny - spokojny, miły wyraz twarzy idealnie pasuje do wróżkowej stylizacji. 10/10
Ostatnio zmieniony przez Roccoco (24-10-2014 o 19h53)

Robale, krew, oko, sowa i więcej krwi! Wszystko pięknie i cudnie i nie mam się czego przyczepić. Nawet trochę golizny jest XD 10/10
Widzę u Ciebie to samo zamiłowanie do krwi co i u mnie. To bolerko z drutem kolczastym ma imitować, że wpadła w sidła ta kocica lub wilkołak i tak się poraniła? jeśli tak to 9/10, jeśli nie to 8/10. Dałabym inne łapy.
Strasznie mi się te buty nie podobają. Wszystko jest dobrane bardzo fajnie, kolorystycznie i najważniejsze tworzy spójną całość. Zastanawiam się tylko czemu akurat te włosy i taki makijaż jak dla mnie psuje to cały efekt. 7/10
Jakoś niezbyt do mnie ten strój przemawia. W ogóle ciężko mi powiedzieć, co przedstawia i znaleźć uzasadnienie dla doboru ciuchów, wszystko z innej bajki. Kolorystycznie też jakoś tak niemrawo... 3/10

Pięknie, minuje kolor kremowy i te piekne skrzydła nie pasuje tu tylko kolor rajstop i ten rulon papieru, ale po za tym przepieknie
. 9/10
Karolcia67. W sumie nie rozumiem całej koncepcji Twojej stylizacji. Aniele skrzydła, łańcuch jak u niewolnicy, plus czaszka. Czyżby to był upadły anioł? Troche mało się dzieje. Dałabym coś na głowę i zmieniła buty na jakieś seksowne szpilki. Poza tym dobór nie jest zły.
7
Sartani, pietwsze skojarzenie - Tekla z "Pszczółki Mai" xD Dobra kolorystyka, fryzura po dłuższym zastanowieniu też pasuje, jednak nie podoba mi się makijaż, szczególnie kształt oczu i brwi.
8/10
WOW!!!
Strój... jest.. PRZEŚLICZNY! Suknia piękna, perasolka dobrze dopasowana, fryzura też jest cudna.
Szczerze... nie mam do czego się uczepić, wszystko jest boskie! 10/10
Ostatnio zmieniony przez pikna3 (25-10-2014 o 13h30)
Zwykła stylizacja bez żadnego szału. Gdyby był jakiś płaszcz albo błysk, by był jakiś minimalny efekt. A tak nudno. 4/10
Strój jest bardzo ładny.
Dobrze dopasowałaś welon i narzutę.
Ten nietoperz, też dobrze dopasowany, jest bosko! 10/10
Ewangelin:
Bo spódnica pasowała kolorystycznie, dla równowagi stylizacji (inaczej góra byłaby zbytnio przyozdobiona, a dół pusty). Lubię tez przepych i jak dużo się dzieje. Trochę też z takim skrzatem mi się kojarzy, a one czasem miały fraki.
A teraz przejdźmy do meritum, czyli do Ciebie. Skrzętnie dobrana kreacja w ładnej tonacji koloru. Jedyne co to wybrałabym bardziej puszystą fryzurę. Troszkę na taką ulizaną wygraną.
Pikna3 - nie zmieniłam zdania 4/10
Ostatnio zmieniony przez Solomona (25-10-2014 o 14h04)
Solomona. Coś a la' steampunk. Uwielbiam takie dobory bo ten styl sam w sobie jest świetny. Bosko
10