Rzeczywiście urocza, chociaż kapelusz wygląda, jakby trochę spadał. 

Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 23
Rzeczywiście urocza, chociaż kapelusz wygląda, jakby trochę spadał. 

Nie mam niestety jak wrzucić zrzutu ale @Zorma ma aktualnie bardzo fajna stylizację, powinna pojawić się na defladzie i mam nadzieję, że będzie z tego podium.
(ΦωΦ)
Faktycznie, bardzo fajna. Myślę, że na pewno sie pojawi. No i dopasowany facet ♥
Mi też się podoba, zdjęłabym tylko to coś od Eleany z tyłu. :>

Mniam, mniam :3
O tak, też je widziałam, jest absolutnie urocze. :3 Tylko te motylki są przyduże...

AozoraNakigoe napisał
Nie mam niestety jak wrzucić zrzutu ale @Zorma ma aktualnie bardzo fajna stylizację, powinna pojawić się na defiladzie i mam nadzieję, że będzie z tego podium.
(ΦωΦ)

Też trzymam kciuki za @Zorma 
Dziś znalazłam takie cuda
Ta wróżka jest słodka <3 Drugi strój to w dużej mierze zestaw, ale strasznie spodobał mi się makijaż.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

pewnie rozłożoną trupem na ulicy xD
Jess, ta wróżka tak bardzo urocza <3 szkoda tylko, że skrzydła mają czarną "obwolutę" zamiast coś bardziej pod kolor stylizacji.
A ja z kolei wklejam tutaj taki pokoik:
Nie wiem konkretnie dlaczego, ale jakoś tak strasznie mi się spodobał <3
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (21-02-2015 o 21h27)
Pewnie dlatego, że ma ten specyficzny urok zapuszczonego strychu. xD Do mnie też przemawia. 

Mi się ten pokój kojarzy trochę z hangarem na łodzie, ale ma swój klimat.
Ojej, jakie świetne pomieszczenie! Można wiedzieć czyje? Mam ochotę je zaserduszkować do bólu.
Pokoik rzeczywiście bardzo klimatyczny. Ciekawa jetem, któż jest autorem tego pomysłu.
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (21-02-2015 o 23h44)
Tyle cudów na defiladzie, liczę na epickie finały
Ostatnia Pani naj <3
Link do zewnętrznego obrazka

To ja dodam jeszcze Momiko, która mnie w tym tygodniu zauroczyła.

Jess, dwie ostatnie to po prostu cudeńka! Ma ktoś namiary na te panny? XD
Ostatnia pani od Jess to Martyr ♥
Anixa - Moja trumienka! Dziękuję 
Ta Waga Sądu (?) pojawia się już od jakiegoś czasu, w ostatnich tygodniach była nawet w finałach... 
Ostatnio zmieniony przez Yumeka (28-02-2015 o 01h03)
Ojejciu, dzięki za wymienienie mnie w faworytkach. ;3
Ta trumna bardzo mi się podoba, chociaż zmniejszyłabym bukiet kwiatów, bo trochę wydaje się być przyduży.
A pokoik naprawdę ma swój urok. :3 Podoba mi się ta komoda w kwiaty, gdzie mogę taką dorwać?

Komoda jest z Chin.
Trumna zaraz po pogrzebie potrafi być tak założona wiązankami, że w ogóle jej spod nich nie widać... Ale to stary bukiet, i tak miałam go zmienić.