Link do zewnętrznego obrazka
Prześliczna i wyjątkowa stylizacja. Bardzo lubię monochromatyczne kompozycje a ta jest wyjątkowa i przyciąga uwagę.
Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 23
Prześliczna i wyjątkowa stylizacja. Bardzo lubię monochromatyczne kompozycje a ta jest wyjątkowa i przyciąga uwagę.
lilottka, no mnie zwaliła z nóg. Spodziewałam się wszystkiego na defiladzie, ale tutaj to po prostu nokaut.
Oba stroje czadowe, mi nigdy nie udaję się, znaleźć nic ciekawego na defiladzie.

Odkopuję temat
Bardzo spodobała mi się ta stylizacja: 
Pierwsza miss na defiladzie i od razu wow - hmm, teoretycznie każdy element stroju jest z innej bajki, więc dlaczego razem wygląda to tak świetnie? *-*
To jest super inspiracja ziemią! Wdziałam już inne stylizacje dziewczyn pod ten temat i też były fajne ale to mnie z nóg zwaliło. tak, wiem, większość to jest komplet z ostatków halloween ale tak bardzo się to razem klei. <3
Dzieki Suiseiseki !
Urocza miss, od razu dostała ode mnie serduszko ^^ Nie wiem czemu, ale ta stylizacja bardzo kojarzy mi się z Fryderykiem II Wielkim...
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Hah, coś jest w tym porównaniu ^^
A Miss faktycznie urocza! 

Przeglądając dzisiaj defiladę Deco wpadłam na taki oto ogród, niby nic specjalnego, pomysł całkowicie zwyczajny, ale muszę przyznać, że bardzo mi się podoba. To chyba wina tego, że przejadły mi się te wszystkie magiczne lasy xD
Bardzo dziękuję anae za wypatrzenie mojej stylizacji <3
natka160 upominam za spam.

Dam, dam, dam, podbijam
Przez Gracjanę zatęskniłam za pastelami.
Smiem twierdzic, ze to jedna z najlepszych i najbardziej oryginalnych a zarazem dopracowanych stylizacji jakie widzialam na polskiej wersji MF <3

Taka prosta, taka śliczna ♥ 
To ja bym chętnie dodała Sharon Która mnie urzekła delikatnością tej stylizacji. Niczym nimfa 

Przemierzałam sobie spokojnie decodefiladę, a w głowie jedna myśl: "no le jeszcze tych super magicznych lasów", aż tu nagle ni z tego ni z owego wyskoczył mi ten:
I pomimo tego, że am serdecznie dosyć magicznych lasów, temu chętnie dałabym najwyższą notkę, autorka niestety jest już posiadaczką trofeum c; Idealnie wprowadzony zimowy klimat <3

Wow wow wow wow xD nie mam nic więcej do powiedzenia.
Włączam "konkurs deco" żeby pooglądać pomieszczenia i co? I pierwsze deco rozłożyło mnie na łopatki 
Przepiękne <3 a wam jak się podoba?
Licze na to,że będzie w finale a później na podium 

Ostatnio zmieniony przez Midwey (25-01-2015 o 22h32)

Midwey o kurka, chcę zobaczyć to na podium <3<3<3
niezłe 
skąd ten koń? jakoś mam wrażenie, że nigdy w życiu go nie widziałam
(tzn domyślam się, że pewnie z Halloween, ale i tak mnie dziwi xD )