Jeeej, jak mi miło, że mnie wyróżniłyście! Bardzo dziękuję, ja sama też bardzo się rozkochałam w tej lalkowatej stylizacji, ale nosiłam ją dość długo i akurat wczoraj zmieniłam. XD Ale to super fajnie się tu znaleźć. ♥

Strony : 1 ... 4 5 6 7 8 ... 23
Jeeej, jak mi miło, że mnie wyróżniłyście! Bardzo dziękuję, ja sama też bardzo się rozkochałam w tej lalkowatej stylizacji, ale nosiłam ją dość długo i akurat wczoraj zmieniłam. XD Ale to super fajnie się tu znaleźć. ♥

Poziom wymagał ode mnie zagłosowania w defiladzie, i tak oto natknęłam się na dwie całkiem ciekawe panie. Pierwsza z tak krótkim stażem, a stworzyła coś naprawdę delikatnego i niebanalnego, a druga co prawda ma trofeum, ale i tak jest świetna 
Link do zewnętrznego obrazka
Ta stylizacja urzekła mnie prostotą i kolorystyką. Wielkie brawa dla autorki 
Ostatnio zmieniony przez Shinikairu (24-08-2014 o 14h38)
Uwielbiam takie stylizacje <3 Jest świetna !
Mam takie pytanie, czemu Shinikairu masz taką dziwną defiladę?
Mogę się tylko domyślać, że to z aplikacji MF na telefon? Sama jej nie mam, więc rozwiejcie moje ewentualne błędne domysły. 
nisiam korzystam z MF na aplikacji w telefonie i taką mam tam defilade 
Przeglądając defiladę w okolicach północy można zobaczyć wiele ciekawych stylizacji, np. taką:
W dzień też znajdzie się kogoś ciekawego. Mi na przykład spodobała się ta pani 
tyle koloru czerwonego nie widziałam od ostatniej wizyty Mary...znaczy się...od świąt .____. od świąt.
Znalazłam fajne pokoje w deco (mam nadzieję, że mogę je tu wrzucić):
KimKas pokoje, które wrzuciłaś są rzeczywiście fajne, numeru 2 uprzednio nie przyuważyłam, ale 1 i 3 już wcześniej przykuły moje oko i otrzymały serduszka.

Moje "zdobycze"
Ostatnio zmieniony przez Shinikairu (13-09-2014 o 20h03)
Ta kreacja bardzo wpadła mi w oko
Ten króliczek ze screena od Shinikairu jest po prostu boski *-*
Chciałabym zobaczyć to dzieło Kolorowax w finale <3

Bardzo mi się spodobał pomysł na to pomieszczenie: Link do zewnętrznego obrazka
Matko, dzisiaj jest jakaś masakra. tyle gwiazdek i serduszek to jeszcze nie rozdałam jak dzisiaj. Moje faworyty na dziś
bezpośredni link http://files.tinypic.pl/i/00577/hd95d8z0nhdw.png
Ostatnio zmieniony przez Suiseiseki (19-09-2014 o 18h01)
Suiseiseki, dwie pierwsze panie to tak naprawdę gotowe zestawy. Jeden Panny, drugi od gwiazdy ;]
Foxglove napisał
Suiseiseki, dwie pierwsze panie to tak naprawdę gotowe zestawy. Jeden Panny, drugi od gwiazdy ;]
Ta gwiazda to Scarlett O'Hair ;>
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Absolutnie cudowny strój O.O
Ostatnio zmieniony przez Dasharia (08-10-2014 o 20h58)

Ojeeeeeju, dziękuję za wyróżnienie i takie miłe słowa! ❤ Akurat byłam w trakcie tworzenia tego stroju, żeby wysłać mojego Stracha na wróble na bal w oficjalnym konkursie : D
I czy widzicie ten sarkazm Huberta? UROCZA. Ha!

Lillien, Strach na wróble jest po prostu mistrzowski, z miejsca wygrał moje serce
Aż szkoda, że dla faceta nie ma na razie jakichś wideł, bo widzę, że próbowałaś go jakoś dopasować w klimacie 
Edit: Ranyy, co za cudna polska jesień u Ciebie na wsi 
Ostatnio zmieniony przez pieronek (10-10-2014 o 01h14)