Ostatnio wyrobiłam sobie nawyk przeglądania defilady i zazwyczaj jestem załamana brzydotą większości oglądanych tam miss, ale tym bardziej doceniam znalezione perełki. Tym razem system zmiażdżył bardzo groźny dinozaur <3
Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 23
Ostatnio wyrobiłam sobie nawyk przeglądania defilady i zazwyczaj jestem załamana brzydotą większości oglądanych tam miss, ale tym bardziej doceniam znalezione perełki. Tym razem system zmiażdżył bardzo groźny dinozaur <3
Niech mnie wszyscy diabli, jeśli to nie jest najlepszy cosplay jaki kiedykolwiek widziałam na MF *.*
Link do zewnętrznego obrazka

Też widziałam tego Voldka i w sumie to był moim faworytem w finałach.. szkoda, że nie stanął na podium

Ja go kojarzę już od dłuższego czasu. Rzeczywiście super wyszezdł Lajnie 
Był w finałach? Jakim cudem się na niego nie natknęłam? O.o

Tak mi się wydaje, że był bo natknęłam się na niego kiedy przeglądałam finały, ale w sumie jak pomyśleć o tym.. to praktycznie było to wczoraj pod wieczór
Ostatnio zmieniony przez Nerra (16-10-2015 o 10h58)

Dasharia, facjata mimo wszystko jakaś taka śliczna
wiadomo co za człek, ale no efekt nie do końca wow 
Cóż, chwaliła się w cosplayach, ale bez odpowiedniego makijażu nie było to dobre. Teraz faktycznie wygląda lepiej, ale jak dla mnie wciąż mało Voldemortowo... Także szału nie ma.

Prześliczna miss, aż brak mi słów z zachwytu *-*
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (20-11-2015 o 23h22)
Ja pewnie nikogo nie zaskoczę dajnozaurami, które tu przywlekłam z defilady, ale dziewczyny tak dały do pieca, że trzeba to gdzieś uwiecznić. Dałabym po drugim trofeum za styl...jakbym mogła :`DSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Nope. Jeszcze dorzucę tego ziomka : D
Ostatnio zmieniony przez Steno (22-11-2015 o 11h57)
Znalezione nie na defiladzie, a w klasyfikacji, ale strój Tsunade jest jedym z lepszych, jakie ostatnio widziałam. Cudo, cudo i jeszcze raz cudo <3

Tez tak mysle, wąsate mis frfr xD Bede glosowala na nia codzienie.
Widzę, że nie tylko mnie spodobały się dodatkowe kończyny. Mega ciekawe i oryginalne, podoba się 
<mistrz!
<-- coś tu się tworzy, nie wiem co ale będzie dobre
<-- Hildee (gdzieś imię zgubiłam, gomen) 
Ostatnio zmieniony przez Suiseiseki (05-12-2015 o 01h40)
Mi bardziej przypomina Elsę.
Wszystkie stylizacje z nowymi nóżkami sa genialne ;3
Czemu ja tak nie umiem ;/
W sumie z twarzy troszkę Luniałkowa jest. Troszkę. xD
Dziewczyny, czy tylko ja nigdy nie przeglądam defilady? ;_; Nie lubię przedzierać się przez masę osóbek z niskim poziomem, których nie stać na dobre ubrania. A perełki, na które można głosować zdarzają się coraz rzadziej... Nie rozumiem, jest tyle nowych ubrań i to prawie co tydzień! T^T

Wydaje mi się, że teraz zbierają wszyscy na święta. Ja też zbierałam. A później pojawiły się nowe stroje no i tak jakoś wyszło... : <

No dobra, coby nie było, że tylko narzekam...
Na prawie 100 miss, bo tylko z tych, które nie mają trofeum, to właśnie ta wpadła mi w oko. Stworzona została przez SophieMaundrell. 

A ja jestem zauroczona tą wiedźmą! <3 Link do zewnętrznego obrazka
Dzisiaj moje serce skradła Pineapple. Jej anioł jest po prostu boski, chylę czoła.
Nooo Evil jak czasem przydzwoni stylówką to kapcie spadają, trzyma poziom od lat! 
Ostatnio zmieniony przez nivata (02-03-2016 o 14h59)