1 już się kiedyś zachwycałam gdzieś, ale 2 jest jak powiew świeżości, super! 

Strony : 1 ... 13 14 15 16 17 ... 23
1 już się kiedyś zachwycałam gdzieś, ale 2 jest jak powiew świeżości, super! 

Alice1661 Też ją widziałam i aż powiedziałam wow! Szkoda, że nie można głosować dwa razy na miss...

Wow, jakoś nie przepadam za przepchanymi strojami, ale ten Frozy jest genialny ^w^ Serio, szkoda, że nie można głosować dwa razy na miss.

Link do zewnętrznego obrazka
Ojej, dzięki bardzo, cieszę się, że się podoba ♥ ♥ ♥
Normalnie się wzruszyłam, chyba pierwszy raz ze styli do tematu wrzucona, warto się było męczyć XD ♥
Frozia taka piękna, że się rozpływam ♥
*udaje, że nie zachwycała się już wcześniej, bo zachwytów nigdy za wiele XD*
♥-♥
Stylizacja Fro jest P R Z E C U D N I A S T A (pozachwycałabym się mocniej, ale z wrażenia brakło mi słów).
Właśnie z nudów wbiłam na defiladę (jakoś nie mogę się zabrać za ten artykuł na polski XD) i zobaczyłam to cudeńko ♥
A żeby Frozia nie czuła się samotna, to postanowiłam wrzucić tę prześwietną stylizację jej żony tutaj. To się nazywa stylowe małżeństwo! XD Lepsze niż Buckhamowie XD

Ostatnio zmieniony przez Iremi (20-09-2015 o 23h20)
Och, wiadomo, byle kogo bym nie brała ♥ Żona najpiękniejsza, ciągle jej to powtarzam żeby rozwodu nie zażądała za moje romanse ♥ Już się jej po privie [o boru, czy na pewno? : O muszę sprawdzić i w razie czego nadrobić : O] i w komentarzach zachwycałam ♥ Ten ptaszek jej cudnie wyszedł ♥
nie wiem czy te już były, ale zapodaję, co mi się dziś spodobało. pierwsze i trzecie w szczególności.
Ostatnio zmieniony przez MnlXyz (21-09-2015 o 16h36)
Oh ciesze sie że komuś mój pokoik sie spodobał ;3
Enda zrobiła te pokój, o ile się nie mylę. Już kiedyś było
Pokój świetny!

Ano był w finałach ten pokoik i nawet wygrał. Widać, że nic się nie zmieniło od tamtego czasu.
Kurcze, jestem na TAK
cudne te powyższe stroje *^*
a tu kilka świetnych pomieszczeń v
MnlXyz napisał
cudne te powyższe stroje *^*
a tu kilka świetnych pomieszczeń v
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=226777&pieceid=20&destid=0
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=1284&pieceid=1&destid=0
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=1082&pieceid=3&destid=0
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=265110&pieceid=1&destid=0
//www.missfashion.pl/api/mobile/piece-img.php?type=jpg&id=2234&pieceid=1&destid=0
owy pokój

Podoina - nic dziwnego, bo to jest pokój Ygritte (zerknij do jej mieszkania, bo trafieniu na podium po prostu nieco go przerobiła) 
No chyba, że komuś udało się precyzyjnie przekopiować wszystkie elementy, ale to chyba raczej mało prawdopodobne...
A stylizacje pokazane wyżej są prześliczne ♥
Ostatnio zmieniony przez KimKas (05-10-2015 o 17h57)
Miss którą przedstawiła Steno jest obłędna, przywodzi mi na myśl "Złą matkę naturę" spotka was kara za niszczenie przyrody:P Genialna
Ostatnio zmieniony przez Karo19 (05-10-2015 o 19h47)
A ja na defiladzie natknęłam się na taką groźną wojowniczkę. Od dłuższego czasu bezskutecznie staram się stworzyć stylizację w takich arabsko-wojowniczych klimatach, więc tym bardziej podoba mi się ta miss
Ostatnio zmieniony przez Hetalia (07-10-2015 o 21h06)
Mi też się podoba, tylko nie wiem po co jej ogon. xD