Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 3 4 5

#101 25-02-2014 o 09h49

Miss'wow
natasza793
...
Miejsce: Dobre

Link do zewnętrznego obrazka

Anastazja miała trochę racji. Jednak nie dałem tego po sobie poznać. Jak tylko zniknęła w drugim wymiarze poczułem się o wiele lepiej. Jej obecność dla mnie jest strasznie ciężka. Później spojrzałem na Elizabeth.
- Nie powiedziałem, że trudno... Jednak nic nie zmienia faktu, że jestem twoim pracodawcą i powinnaś okazywać mi szacunek i wykonywać obowiązki. Samantha wszystkiego nie zrobi. Nikt cię nie zmuszał abyś tutaj pracowała więc oszczędź sobie tego typu komentarze, a swoje pomysły zachowaj dla siebie - powiedziałem do dziewczyny. Każde moje słowo było prawdą. Sama zgłosiła się do pracy oraz daję jej możliwość wychodzenia z moją siostrą.

Jeśli gdzieś nie odpisuje długo proszę o wybaczenie i przypomnienie na PW  PS zadaj mi pytanie  ASK.fm

#102 28-02-2014 o 20h25

Miss'towarzyska
majkel325
...

-Nie zgłosiłabym się tu gdybym wiedziała o klątwie-powiedziałam stając naprzeciwko niego.
-Skoro już tak mówimy szczerze może jeszcze coś o mnie PAN powie-powiedziałam podkreślając to Pan.
Miałam już dość tego miejsca. I ludzi. Nie chciałam też być taka wredna ale to mój system obronny. Tak się bronię i zasłaniam przed strachem i słabością.

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#103 01-03-2014 o 22h14

Miss'OK
Ikuna
:>
Miejsce: Nibylandia

Kocica i lokaj zaczęli swoje przepychanki, to było nawet zabawne ale ja nie miałam ochoty na żarty. Westchnęłam, wstałam z łózka i podeszłam do okna, zobaczyłam obcą kobietę która chyba coś do siebie mówiła, później potłukła jakiś szklany flakonik i weszła do domu. Nie wiem kim była, ale domyśliłam się że ona jest gościem pana pijawki, również nie wyglądała zbyt sympatycznie i towarzysko. Raczej na taką co na wzmiankę o alkoholu innym niż wino zaczyna nazywać człowieka menelem i gn*dą. Wróciłam do łóżka, byłam szczerze zmęczona, zrobiło mi się strasznie zimno i po chwili usnęłam nie zważając uwagi na dwójkę która wciąż była w moim pokoju. Przyśnił mi się jakiś pokój i dziewczyna która była bardzo podobna do mnie, to było dziwne i jednocześnie jakieś przerażające. Kobieta uśmiechnęła się i przyłożyła palec do ust jak gdyby chciała dać mi do zrozumienia żebym zachowała ciszę. Położyła mi rękę na poliku a ja poczułam zimo, w tej chwili wybudziłam się tak gwałtownie że omal nie spadłam z łóżka, chciało mi się pić i to tak jakbym przez tydzień nie robiła nic innego tylko imprezowała.
- Samantha możesz mi dać coś do picia?

Ostatnio zmieniony przez Ikuna (01-03-2014 o 22h14)

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 ... 3 4 5