Link do zewnętrznego obrazka
Powinno być tez inne bo liczę na odrobinę komedii... dobra ta odrobina to kłamstwo byłoxD, horroru i co wam tylko przyjdzie do głowy.
Pewnego dnia otrzymała list od naszej dalekiej krewnej, okazał się on jej testamentem w którym zapisała wszystko córce, to był jakiś stary dom i niezła sumka.Postanowiła polecieć do Anglii i sprzedać ten dom, od tego czasu nie mamy z nią kontaktu.~ Matka zaginionej
Było dokładnie tak jaj mówiła żona
Ona tak po prostu by nie zniknęła bez śladu, pieniądze by jej nie zmieniły. Może święta nie była, ale rodzinę zawsze stawiała na pierwszym miejscu.~Ojciec zaginionej
Sąsiedzi i reszta rodziny mają o zaginionej takie samo zdanie, silnie związana z rodziną, ale z mocnym nieugiętym charakterem. Typ osoby która nie znika bez słowa.
Zaginięcie zgłoszono 07.03.2014, nie dawała znaku życia od tygodnia, wszelkie próby poszukiwań zawiodły. Obecnie nie ma z nią kontaktu od pół roku, nikt nie wie gdzie jest. Wiadomo tylko że wyjechała do Yorkshire obejrzeć stary dom i tyle ją widziano. W Yorkshire widziano ją tylko raz, gdy jechała do starej posiadłości wybudowanej około stu lat temu.Nie wracała, przed domem znaleziono wypożyczone auto i bagaż dziewczyny i żadnych śladów więcej.
Jednak ona tam jest, uwięziona w innym wymiarze, dom jest granicą między nimi, postawiono go tylko po to żeby wampir nie przedostał się do naszego świata.
Detektyw~
Młody detektyw z miejscowej policji wyjeżdża do miasteczka, tam dowiaduje się że dom jest niezamieszkały od ponad pięćdziesięciu lat, ale czy na pewno? -dortnana jako Tony White
Dziewczyna~
Uwięziona w domu od pół roku, przetrzymywana przez wampira w innym wymiarze jest w amoku, nie wie dokładnie co się dzieje. Krwiopijca uparcie twierdzi że owa dziewczyna jest jego narzeczoną. ~ Ikuna jako Larissa Soares
Wampir~
potrzebuje dziewczyny aby ta zdjęła z niego klątwę przez którą uwięziony jest w innym wymiarze.
Siostra wampira~
ciekawskie, wie wszystko co dzieje się w domu. Ona sprowadza pana detektywa co jakiś czas do drugiego wymiaru ~Lynn jako Liora Fleur Rottenheart
~~0~~
Służba~
Majkel325 jako Elizabeth Mary Hill- czarownica
Oliwkaa jako Samantha - Kotołaczka
Asuu jako -
( wilkołaki, duchy niższe wampiry i inne byty okultystyczne~pomysły własne)
1.Przestrzegamy regulaminu forum.
2. Przekleństwa cenzurujemy !#$\^*
3. Pytania spory i inne na PW.
4. Wygląd M&A.
5. W KP dużo informacji.
6. Używamy BBCodów oraz Centera.
7. KP w 24h/ że nie możesz napisz. W innym wypadku wyrzucę.
8. Nie tworzymy idealnych postaci, które potrafią wszystko i mają nieskończenie wiele mocy. Uwzględnijcie w KP wady i słabości. ( Zróbcie to dla dobra mojego bo jak widzę pseudo-idealną postać to mam ochotę wywalić monitor przez okno;_;. Skoro to czytasz napisz przy zaklepaniu Dżemor
9. Ja jestem władcą wątku, zmieniam pogodę, podaję porę dnia i mogę zmienić przebieg akcji.Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (31-01-2014 o 23h33)