Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4 5

#76 28-01-2014 o 16h05

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Link do zewnętrznego obrazka
Uśmiechnąłem się kiedy wspomniała o parku, kiwnąłem głową i zabrałem ją w stronę wyjścia. Mocno trzymałem jej dłoń, zupełnie tak jakby ktoś miał mi ją zabrać.
-Jak tam pierwsze wrażenie?
Zapytałem jednak praktycznie od razu dodałem:
-Ponoć w parku jest kawiarenka czy coś w tym stylu. Zajdziemy?
Uśmiechnąłem się do niej.
W końcu wyszliśmy z budynku. Rozglądnąłem się i zobaczyłem ścianę drzew, to pewnie ten park. Ruszyliśmy ścieżką prowadzącą w tamto miejsce.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#77 28-01-2014 o 16h15

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

//photo.missfashion.pl/pl/1/21/moy/16768.jpg

Odwróciłam głowę w stronę Adriana, który śmigał oczami po wyświetlaczu. Westchnął ciężko że to Izaya, i dodał że poszedł na randkę z Eli. Z Eli? Eli nie jest taka śmiała, moje zdziwienie zmieniło wyraz twarzy.
- Ciekawe co jej się stało.. - Stwierdziłam, ale nie wiedziałam do kogo to powiedziałam, wzruszyłam przy tym ramionami.
Spojrzałam się na psinę, którą nieustannie głaskałam. Ale w końcu przestałam, a Adrian spytał się czy miałabym ochotę pójść z nim do kawiarni. Uśmiechnęłam się lekko, patrząc na jego czynności.
- No to chodźmy.. - Podałam mu swoją dłoń i z jego pomocą wstałam, wzięłam torbę która leżała i nałożyłam ją na ramię.
Spojrzałam się na jeziorko, w pewnym sensie się nie zagapiłam. Ja nawet nie umiem się zapatrzyć, to jest takie dziwne..

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#78 28-01-2014 o 16h28

Miss'towarzyska
majkel325
...

-Widzisz może kiedyś byłam nieśmiała ale lekko się zmieniłam. -powiedziałam zanim podeszła do nas kelnerka.
-Ja poproszę gorącą czekoladę.
-Chcesz coś jeszcze wiedzieć?-zapytałam.
Chyba wiem o nich więcej niż oni o mnie. Ja słuchałam i sama nich nie robiłam w sensie nic nie mówiłam.
Spoglądałam za okno kto co robi i z kim chodzi za rączkę.
Jednym okiem spoglądałam na chłopaka który siedział naprzeciwko mnie i uśmiechał się. Po chwili nie uwierzyłam w to co widzę. Moja siostra szła z moim bratem za rączkę obok kawiarni.
-Cicho bądź teraz pyszczuniu-powiedziałam i zsunęłam się lekko z krzesła i zasłoniłam głowę.
Oby mnie nie zobaczyli. Brat zacznie coś gadać a siostra zacznie się z nim bawić.

Ostatnio zmieniony przez majkel325 (28-01-2014 o 16h32)

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#79 28-01-2014 o 16h30

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~
Miejsce: Pomocnik Moderatora

Samantha Wiliamson

Saito był jak duch, znalazł się za mną i zapytał co mam zamiar zrobić. Podskoczyła delikatnie, odwróciłam się do niego i wydymałam policzki.
-Panna Samatha ma zamiar zjeść pączka z nadzieją iż pójdzie w biust-odparłam i wystawiłam mu język. Choć mimo wszystko zabawnie z nim było. Odwróciłam się do niego i z torby wyciągnęłam pączka z czekoladą i z lukrem. Popatrzyłam na chłopaka i wgryzłam się w słodycz.
-A ty w ogóle zauważyłeś jak ten chłopak na wszystkich patrzył? A raczej na męskie grono. Jakby chciał powiedzieć "Ona jest moja. Za tknięcie połamie ci palce"-powiedziałam o pełnych ustach choć wiedziałam że to nie kulturalne.
-I wybacz za gadanie z pełną gębą-dodałam już po przełknięciu. Ja jadłam mojego pączusia i czekałam na jego odpowiedź. Szczerze to nie podobali mi się ci nowi, nie chciałam nikogo w naszej grupce. Ja tu byłam najmłodsza ale nie traktowali mnie jak małolaty, przynajmniej tyle mieli do mnie szacunku za to jak się staram. A oni pewnie będą olewać zajęcia itp. Ugh, ja chce żeby ich nie było.

#80 28-01-2014 o 16h37

Miss'nieobczajona
Anular
...

-Zastanówmy się - pomyślałem chwilę i zalałem ją falą pytań. - Twój ulubiony film? Lubisz zwierzęta? Gorąca czekolada to Twój ulubiony napój? Co....- i tak dalej, naprawdę się nakręciłem, mi nie trzeba dwa razy powtarzać, a ona dała mi możliwość zaspokojenia wiecznie nienasyconej ciekawości. Jednak starałem się trochę zwolnić z tempem więc zadałem pytanie związane z dzisiejszym dniem. - Co sądzisz o tych nowych? - zapytałem kątem oka widząc, że o wilku mowa. Właśnie wyszli z parku i chyba kierują się w tą stronę.

#81 28-01-2014 o 16h52

Miss'towarzyska
majkel325
...

-ciężko wybrać jeden film bo lubię dużo. Lubię zwierzęta ale na razie wystarcza mi rodzeństwo-powiedziałam i wyprostowałam się. Już ich tam nie było. Zaczęłam dalej odpowiadać.
-Lubię gorącą czekoladę ale dam radę bez niej. A co do tych nowych sama nie wiem długo ich nie widziałam. Powiem ci jak trochę z nimi pobędę.
Spojrzałam jeszcze raz za okno i widziałam dużo par jakie szły w tą stronę.
Kiedy kelnerka przyniosła desery chwyciłam za swoją czekoladę. Powoli wzięłam łyka.
Po dostaniu chyba 10 SMS od brata gdzie ja jestem odpisałam że jestem na mieście i aby mnie nie szukał. I że i tak by mnie odebrał po lekcjach.

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#82 28-01-2014 o 17h34

Miss'nieobczajona
Anular
...

Kiedy kelnerka przyniosła desery odebrałem swoją czekoladę i lody, widząc że Eli już ze smakiem popijała swój gorący napój.
- Hmm.. - zastanowiłem się przez moment. To pytanie byłoby zbyt bezpośrednie, to też nie za bardzo, hmm... ciężko. W końcu wpadł mi pewien pomysł do głowy. Dziś ponoć mieliśmy ćwiczyć taniec towarzyski... Na moje usta wkradł się uśmiech.
- Czy byłabyś na tyle miła, aby na dzisiejszych zajęciach ze mną tańczyć, mademoiselle? - zapytałem z przekornym uśmiechem popijając przy tym czekoladę. Nie ma nic lepszego od tego napoju... Istna ambrozja i rozkosz dla mego podniebienia.

#83 28-01-2014 o 18h00

Miss'towarzyska
majkel325
...

-Hmm. No nie wiem czy jesteś  dość dobry.-powiedziałam z uśmiechem na twarzy.
Po czym się zaśmiałam.
-Żartowałam. Chętnie będę twoją partnerką. -powiedziałam biorąc łyk ciemnej cieczy. Po chwili coś wpadło z impetem do kawiarni.
-MIKE patrz tu jest Eli-krzyknęła jak się okazało moja siostra która szybko do mnie podbiegła i wskoczyła na kolana. Mój brat wszedł zmieszany do kawiarni i zobaczył mnie.
-No proszę jakie słodkie gołąbeczki.-powiedział Mike i uśmiechnął się starając nie wybuchnąć śmiechem
-Izaya to jest Mike mój starszy i bardzo upierdliwy brat a to jest moja młodsza siostra Lena-powiedziałam zrezygnowana.
-Chodź Lena nie przeszkadzajmy im-powiedział Mike kupując mojej siostrze ciastka  i wyszedł z kawiarni kierując się do parku.
-Poczekaj chwilę-powiedziałam i wybiegłam za nimi.
-Ej ale i tak odwieziesz mnie dziś do domu?-zapytałam z niepewnością.
-No pewnie. Ale wiesz uważaj na tego Amanta-powiedział i przytulił mnie czochając przy tym włosy. Pożegnałam się z nimi i wróciłam do kawiarni.
-Wybacz mi za nich. Obydwoje jeszcze są dziećmi. Ale za to kochanymi. Dobra stanęło na tym że będę twoją partnerką dziś do tańca.-rzekłam i uśmiechnęłam się promiennie.

#84 28-01-2014 o 18h09

Miss'nieobczajona
Anular
...

Na jej słowa krytyki co do mojego talentu tanecznego wydąłem policzki. Tańczę od momentu ukończenia 4 lat, czyli właściwie od kiedy byłem małym brzdącem. Kiedy zgodziła się ze mną tańczyć uniosłem czekoladę do ust, zakrywając swój uśmiech kubkiem.
Wtedy do kawiarni wparowało - z tego co się domyśliłem rodzeństwo Eli. Znałem już ten cienki głosik jej młodszej siostry, i z tego co zauważyłem, miałem przyjemność poznać jej brata. Na te słodkie gołąbeczki starałem się aby mi nie wyskoczyła pulsująca żyłka na czole.
Kiedy Eli mnie przedstawiła kiwnąłem głową na powitanie.
- Miło mi. - skwitowałem. Nie chciałem mówić nic więcej aby nie narazić się jej starszemu bratu.
W momencie kiedy moja towarzyszka dosłownie wyleciała z kawiarenki odprowadziłem ją wzrokiem, a potem w nienaturalnej pozie wygiąłem się, aby móc widzieć przez okno czemu wyszła. Braciszek ją rozczochrał - o jak słodko! - i usłyszałem słowo Amant. Lekko się naburmuszyłem. Zapraszam dziewczynę na miłą rozmowę przy czekoladzie a ten...
Zauważyłem, że wraca, więc aby nic nie podejrzewała wróciłem do poprzedniej - siedzącej - pozycji.
- Nie ma problemu. Ta miłość starszego brata...- westchnąłem. Co jak co, ale spotykam się regularnie z moimi kuzynami. Można powiedzieć więc, że wiem co ona ma na co dzień. Na jej potwierdzenie towarzyszenia mi w tańcu wyszczerzyłem się w uśmiechu.
- Co proponujesz? Salsę, sambę, walc angielski? - sam zacząłem rozważać swoje propozycje...

Ostatnio zmieniony przez Anular (28-01-2014 o 18h10)

#85 28-01-2014 o 18h16

Miss'Żółtodziób
...

https://imagizer.imageshack.us/v2/680x125q90/809/w06t.png

Chwytając jej dłoń pomogłem dziewczynie wstać. Dopiero teraz zauważyłem jakie ma drobne ręce w porównaniu do moich.
- Pójdziemy jeszcze tylko do domu odnieść Lukę, mieszkam tuż za parkiem. - wstałem i powolnym krokiem ruszyliśmy do mojego domu. Mijając bramę parku zauważyłem kątem oka nowych. Czy mi się wydawało czy oni też mieli zamiar iść do kawiarni? Hmmm... Dosłownie jakieś dwadzieścia metrów od parku było moje mieszkanie, przystanąłem przed drzwiami. Odpiąłem psa, który natychmiast się otrzepał. Z kieszeni wyciągnąłem klucz i otworzyłem drzwi. Luka wleciała do domu z impetem, a ja zarzuciłem sobie plecak, który zostawiłem koło komody.
- Luka, pilnuj domu! - krzyknąłem i odpowiedziało mi wesołe szczeknięcie. Zamknąłem drzwi i szybkim ruchem wyciągnąłem z kieszeni telefon. 8:59, mamy jeszcze 40 minut do zajęć. Schowałem telefon i odwróciłem się do dziewczyny z uśmiechem. Zszedłem do niej z werandy.
- Chodźmy - zrównałem się z nią i lekko zwolniłem kroku, aby nie musiała się spieszyć. Powoli ruszyliśmy w stronę kawiarni...

#86 28-01-2014 o 18h23

Miss'towarzyska
majkel325
...

Uf wybaczył.
-Nie wiem co nauczyciel będzie kazał nam tańczyć. Wątpię aby była samowolka. Wiem że na pewno będzie zabawnie.-powiedziałam i dopiłam swoją czekoladę.
-Dobrze by było gdybyśmy już zaczęli się zbierać już w stronę szkoły. Nie chcę tam biec na urwanie głowy.-powiedziałam i zaczęłam się zbierać. Nawet jak nie będzie chciał ze mną i tak już wyjdę. Fakt ciekawe co będziemy tańczyć. I kto z kim będzie tańczył po tych 3h wolnych i burzliwych. Zerknęłam na plan lekcji co jest później. Nawet może być dziś znośnie. No i s nowi czyli każdy będzie ich obserował

#87 28-01-2014 o 18h24

Miss'OK
Eminaria

Kiwnęłam głową, i ruszyłam z nim do jego domu. Kiedy doszliśmy odpiął Lukę od smyczy i krzyknął do niej żeby pilnowała domu. Zamknął na klucz dom i ruszyliśmy w stronę kawiarni. Niezmierna cisza, której wręcz nie lubię. Westchnęłam cichutko.
- Jak oceniasz nowych? Oczywiście na Twoje oko.. - Spytałam się a potem szybko wytłumaczyłam, żeby się nie pogubiłam. - Moim zdaniem są mili.. - Odparłam z lekkim zamyśleniem.
A może nie są mili? A może tak.. Dobra, nie będę się tym tak zadręczać. Spojrzałam się kątem oka na Adriana, dlaczego on jest taki wysoki.. Westchnęłam cichutko..

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#88 28-01-2014 o 18h36

Miss'nieobczajona
Anular
...

- Hmm, w sumie - mimo wszystko w głębi duszy pragnąłem aby był to taniec towarzyski. Zacząłem się wręcz o to modlić. Dawno nie tańczyłem z kimś innym , a co dopiero z dziewczyną...
Kątem oka spojrzałem na zegar wiszący nad barem, gdzie właśnie jakaś starsza pani kupowała kremówki. 9:10. Do zajęć mamy jeszcze coś ponad pół godziny, ale z chęcią pospacerowałbym i porozmawiał zanim pójdziemy na zajęcia. Spojrzałem na jej szklankę, zostało jeszcze trochę czekolady. Następnie mój wzrok skierował się na mój pucharek, już po lodach - aktualnie znajdowały się w moim żołądku oraz dzwoniącym pustką kubku na czekoladę.
- Dopijesz czy odnieść? - zapytałem przez okno widząc wśród zmierzających tu par Adriana i Claudię.

#89 28-01-2014 o 18h37

Miss'nieobczajona
Garadriella
Asuna ♥ *u*
Miejsce: Sword Art Online x3

//photo.missfashion.pl/pl/1/22/moy/17005.jpg

Uśmiechnąłem się na jej wypowiedź. Wzięła pączka, i zaczęła go jeść. W końcu zaczęła, mówić o nowych. Zamyśliłem się, ale koniec jej zdania rozbawił mnie normalnie.
- No widziałem. A szczególnie było to widać, choć zdaje mi się że on tą reakcje chował. - Potwierdziłem jej pytanie, ale ostatnie zdanie nie wiedząc do kogo mówię. Po prostu wymsknęło mi się.
A kiedy powiedziała żebym jej wybaczył, że gada z pełną buzią to machnąłem na to ręką.
- Nic nie szkodzi.. - Odparłem z lekkim uśmiechem.
Odkręciłem głowę w stronę zegarka, czyli pierwszej lekcji nie było a na niej był taniec towarzyski. Więc teraz będzie. Odkręciłem się do Samanthy.
- Wiesz że teraz na trzeciej lekcji będzie taniec towarzyski? - Spytałem się dziewczyny.
Dokładnie zostało nam 40-38 minut. Dziwne trochę.. Na trzecią lekcje.. Nigdy nie było odwołanych lekcji, na inną pozycję.

#90 28-01-2014 o 18h48

Miss'towarzyska
majkel325
...

-Dopiję-powiedziałam i dopiłam czekoladowy płyn. Wstałam i spojrzałam się za okno.
O idzie Adrian i Claudia. Chyba jednak nie mam ochoty się z nimi spotkać jak jestem z nim. Jeszcze coś wywnioskują niewłaściwie. Kiedy kelnerka podeszła do nas bo zauważyła że się zbieramy. Zapłaciłam za siebie puszczając mimo uszu to że mi postawi. Wyszła już z tego upalnego miejsca. O jak dobrze świeże powietrze. Stanęłam kawałek dalej i czekałam aż on się wygramoli

#91 28-01-2014 o 19h00

Miss'Żółtodziób
...

Szliśmy jedną z uliczek a w oddali widać już było kawiarenkę.
-Hmm.. wydają się mili, ta dziewczyna jest nieśmiała Sądzę, że tylko dzięki chłopakowi odnajdzie się w grupie - nie chciałem dodawać " O ile się odnajdą w grupie... " . Zacząłem się zastanawiać. - Bardziej się martwię o to jak oni nas widzą. - tak, po tym jak ich "przywitaliśmy" pewnie nie mają o nas najlepszego zdania. Pewnie w ich oczach byliśmy po części irytującą, czepiającą się zgrają, a z drugiej pewnie byliśmy ignorantami. Westchnąłem ciężko.
Stanąłem przez bramką ogrodzenia do kawiarenki, na którym były powieszone kwiaty. Na zewnątrz były miejsca pod parasolem, które chroniły przed słońcem, ale wewnątrz też było przytulnie.
- Gdzie chcesz usiąść? - zapytałem, chciałbym aby to ona wybrała aby było jej wygodnie. Zauważyłem Elizabeth wychodzącą z kawiarenki. Była "z leksza" zdenerwowana, chyba nie chciała z nami rozmawiać. Przez okno przy ladzie baru zobaczyłem płacącego Izayę.

Ostatnio zmieniony przez Ragnarei (28-01-2014 o 19h45)

#92 28-01-2014 o 19h09

Miss'nieobczajona
Anular
...

Wstając wziąłem naczynia. Dziewczyna wykorzystała moje chwilowe zajęcie i poleciała do lady za siebie zapłacić. Mówiłem, że ja stawiam!
Westchnąłem i poszedłem odnieść. Taki odruch. Zawsze i w każdej restauracji odnoszę po sobie rzeczy. Zapłaciłem za swoje zamówienie i dałem napiwek kelnerowi. Odchodząc od kasy zauważyłem, że Eli stoi lekko się niecierpliwiąc. W zasięgu mojego wzroku pokazał się także Adrian i Claudia. Aaaa... nie chce z nimi rozmawiać? No dobrze... Wyszedłem z knajpki i chwytając Elizabeth za rękę szybko wyminąłem tamtą parkę posyłając czerwonowłosemu spojrzenie. Wiedziałem, że zaczai o co chodzi - tak to jest między nami facetami. Kiedy oddaliliśmy się o parę metrów od knajpki puściłem rękę dziewczyny.

Ostatnio zmieniony przez Anular (28-01-2014 o 19h10)

#93 28-01-2014 o 19h29

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~
Miejsce: Pomocnik Moderatora

Samantha Wiliamson

Zadławiłam się i zaczęłam kaszleć. Kiedy było ok spojrzałam wielkimi oczami na chłopaka.
-Że niby taniec towarzyski na 3lekcji? Nie cierpię towarzyskiego-jęknęłam. Tyle dobrego że nie był zły za gadanie z pełną gębą. Usiadłam na parapecie dzięki czemu byłam kilka cm wyższa od niego.
-Saito nie siadaj obok mnie tylko co najwyżej na podłodze czy coś-powiedziałam delikatnie się uśmiechając. Przy chłopakach miałam kompleks niższości a przy dziewczynach kompleks mniejszości. Przy płci męskiej byłam niska i jak nie wiem co, a przy mojej byłam płaska jak nie wiem co. Dlatego wole siedzieć na parapecie i patrzeć na wszystkich z góry.

#94 28-01-2014 o 20h04

Miss'towarzyska
majkel325
...

Link do zewnętrznego obrazka

Po chwili doszedł mój dzisiejszy partner do tańca.
Chwycił mnie za rękę co było dla mnie dziwne. Jednak przeszliśmy kawałek i mnie puścił.
Weszłam na murek, który ciągnął się obok nas. Rozłożyłam ręce po tym jak poprawiłam torbę.
-To co masz zamiar robić przez te 40 minut?-zapytałam patrząc się na swoje stopy. Mój nos wyczuwał różne zapachy. Spalenizny, moich perfum, przypraw noszących się od różnych barów.
Uszy nasłuchiwały dźwięki. Ludzi, aut, zwierząt.

Ostatnio zmieniony przez majkel325 (28-01-2014 o 21h49)

#95 28-01-2014 o 22h27

Miss'OK
Eminaria

Weszliśmy do kawiarenki, zauważyłam Eli a dalej Izaye. Ominęliśmy ich a Izaya, spojrzał na Adriana. Kiedy dosłyszałam pytanie gdzie chce usiąść to podeszłam do wolnego stolika.
- Tutaj.. - Pokazałam stolik i się uśmiechnęłam do niego.
Usiadłam na miejscu i pomyślałam co chce. Najlepsza będzie gorąca czekolada, opuściłam wzrok na stół.
- Co zamawiasz? - Spytałam się z ciekawością.
Zaczęłam grzebać w swojej torbie, czy mam pieniądze. Znalazłam portfel, z moimi drobnymi. Uśmiechnęłam się czekając na jego odpowiedź..

Ostatnio zmieniony przez Eminaria (28-01-2014 o 22h28)

#96 30-01-2014 o 12h15

Miss'Żółtodziób
...

Odsunąłem jej krzesło, aby usiadła. Dopiero kiedy wygodnie się usadowiła usiadłem na miejscu naprzeciwko niej.
- Ja stawiam, bierz cokolwiek chcesz - uśmiechnąłem się do niej. Rzadko kiedy miałem tą przyjemność z kimś miło spędzać czas. Zastanowiłem się nad jej pytaniem akurat w momencie kiedy kelner zmierzał w naszym kierunku.
- Poproszę małe cappuccino z dużą ilością mleka oraz dużą czekoladę - zwróciłem się do wysokiego kelnera, szybko zapisującego moje życzenie. Spojrzałem na dziewczynę.- A ty sobie czego życzysz moja droga? - zapytałem lekko żartobliwie z uśmiechem na ustach. Byłem wręcz niemal pewny że zamówi coś z gorących napoi, a dziesięcioma dolcami obstawiam czekoladę.

----

Mogę rzadziej pisać, ale postaram się raz na dzień, komputer jest zepsuty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png

Ostatnio zmieniony przez Ragnarei (30-01-2014 o 12h24)

#97 31-01-2014 o 15h37

Miss'OK
Eminaria

Adrian, odsunął mi krzesło a ja usiadłam, on usiadł naprzeciwko mnie. Kelnerka do nas podeszła, ze swoją niezapisaną jeszcze listą. Adrian zamówił, ja się do niego uśmiechnęłam.
- Ja poproszę gorącą czekoladę.. - Odparłam przerzucając swój wzrok na kelnerkę, która szybko zapisała i odeszła.
Odkręciłam głowę w stronę Adriana. On stawia? Schowałam portfel do torby, za to wyjęłam telefon i spojrzałam na godzinę. Ponownie schowałam telefon, ale wyjęłam plan lekcji. Zauważyłam że na trzeciej lekcji jest taniec towarzyski, podsunęłam Adrianowi pod nos plan lekcji i wskazałam palcem trzecią lekcje.
- Taniec towarzyski na trzeciej lekcji.. - Powiedziałam z uśmiechem. - Przynajmniej nie straci się tego.. - Mruknęłam i lekko zabrałam z pod oczu Adrianowi, plan lekcji.
Schowałam go do torby, i wtedy przyszła kelnerka. Położyła przede mną gorącą czekoladę. Popatrzyłam się trochę na brązowy napój i po chwili zaczęłam go pić.

Okey Ragnarei ;3

#98 01-02-2014 o 00h04

Miss'nieobczajona
Garadriella
Asuna ♥ *u*
Miejsce: Sword Art Online x3

//photo.missfashion.pl/pl/1/22/moy/17005.jpg

Samantha źle zareagowała na taniec towarzyski. Ja tylko przerzuciłem oczami i westchnąłem jednocześnie. Najchętniej bym został w domu i pospał do niewiadomo której. Albo poszedł z całą grupą do kina.. Chyba że mają inne plany.
- A jakbyśmy dziś lub innego dnia, wszyscy poszli do kina. Nasza cała grupa taneczna. - Skierowałem to bardziej do siebie, ale potem spojrzałem się na Samanthę pytającym wzrokiem. Czy to dobry pomysł.
Przekrzywiłem głowę, ale szybko odkręciłem ją i spojrzałem na zegar. Jeszcze z jakieś 25 minut, mniej więcej tak. Odkręciłem się ponownie do Samanthy oczekując, wypowiedzi na mój drobny pomysł..

#99 01-02-2014 o 17h37

Miss'Żółtodziób
...

Tak jak myślałem dziewczyna zamówiła czekoladę. Uśmiechnąłem się pod nosem. kelnerka zapisała w ekspresowym tempie nasze zamówienie i równie szybko je przyniosła. Chwyciłem kubek i pociągnąłem łyk czekolady, spoglądając w obrazek, który z mleka utworzył się na powierzchni cappuccino w filiżance. Nagle dziewczyna podsunęła mi pod nos plan lekcji, który o mały włos nie zanurzył się w czekoladzie - praktycznie czułem zapach papieru. Mamy na 3 lekcji taniec towarzyski ? Świetnie.
- Czy chciałabyś zostać na dziś moją partnerką do tańca? - zapytałem i w ostatnim momencie ugryzłem się w język aby nie dodać " I nie tylko dziś, ale do końca tego roku " . Zastanowiło mnie co wymyśli nauczyciel. Obyśmy tańczyli walc angielski - praktycznie zerowy dystans fizyczny między tancerzami, do tego taniec całkiem romantyczny. Wziąłen ostatni łyk cappuccino ukrywając lekko rozkojarzony uśmiech 

Ostatnio zmieniony przez Ragnarei (02-02-2014 o 11h52)

#100 01-02-2014 o 22h59

Miss'OK
Eminaria

Powoli piłam swoją czekoladę, rozkoszowałam się tym smakiem. Spojrzałam się na Adama, który patrzył się na swoje cappuccino. Odkręciłam głowę w stronę torby i sprawdziłam która godzina. Otworzyłam szeroko oczy, niedługo będzie trzeba się zbierać. Usłyszałam pytanie Adama, spojrzałam się na niego wielkimi oczami. Co by tu odpowiedzieć? Claudia nie panikuj.. Odpowiedz spokojnie na jego pytanie.. Pomyślałam i wzięłam głęboki wdech.
- Ja... No.... - Zaczęłam się jąkać, to był trudny dla mnie moment, i czułam jak moją twarz pokrywają gorące rumieńce. - Zostanę. - Wyrzuciłam to słowo, a po pewnej chwili się lekko uśmiechnęłam.
Dobrze że to wyrzuciłam, choć nadal czułam że moja twarz pieczy się, od tych rumieńców.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4 5