Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4

#76 28-01-2014 o 20h57

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Dziękujemy bardzo dona2! Cieszymy się,że gazetka przypadła Ci do gustu. Trudno byłoby to zrobić w formie prawdziwego czasopisma, jedynie chyba w pliku Word, a nie każdy Worda ma, a chcemy trafić do jak najszerszego grona odbiorców /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Będziemy jednak pracować nad rozwinięciem blogowej gazetki!/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#77 28-01-2014 o 21h12

Miss'ok
...
Miejsce: Kępno

Blogowa gazetka to bardzo dobry pomysł ! Życze powodzenia w tak wspaniałym przedsięwzięciu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif

fabulousmag

#78 28-01-2014 o 21h13

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Kosia1 napisał

Dziękujemy bardzo dona2! Cieszymy się,że gazetka przypadła Ci do gustu. Trudno byłoby to zrobić w formie prawdziwego czasopisma, jedynie chyba w pliku Word, a nie każdy Worda ma, a chcemy trafić do jak najszerszego grona odbiorców /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Będziemy jednak pracować nad rozwinięciem blogowej gazetki!/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

To może pomyślicie o formacie .pdf? Nie chcę skłamać, ale Adobe Reader jest chyba darmowy, przynajmniej w podstawowej wersji, a i czytać łatwiej.

#79 28-01-2014 o 21h27

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Kaede, to dobry pomysł ale blog pozwala na utrzymanie kontaktu z czytelnikami, przy drugim numerze na pewno przejdziemy głównie na blog, nie chcemy tutaj forum zaśmiecać komentarzami do gazetki, która miała być w całości forumowa ale (jeszcze - mam nadzieję) nie jest, bo znajduje się w zupełnie innym miejscu.
Adobe odebrałby nam możliwość komentarzy tak jak już wcześniej mówilam, a w końcu nie piszemy same sobie i dla siebie.
Mam nadzieję, że po zmianie szablonu i wrzucania pojedynczych notek jako działów będzie łatwiej czytać, w końcu blog można dostosować wg. własnych potrzeb, kwestia pogrzebania w nim, co sukcesywnie czynimy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4