Można też zrobić najlepszy cosplay w tym tygodniu lub coś ze stylizacji inspirowanych. :'D
Zapraszam na mojego bloga *Klik*
Można też zrobić najlepszy cosplay w tym tygodniu lub coś ze stylizacji inspirowanych. :'D
W ogóle przydałby się dział z cosplayami/stylizacjami inspirowanymi, gdzie ktośby je przedstawiał 
Ja z chęcią zajęłabym się przeglądem finałów
Niestety na razie nie mam jak się zgłosić, bo ciężko byłoby mi napisać fragment artykułu - finały się już skończyły.

Jessica23, wybierz kilka stylizacji z defilady i je opisz póki co
Finały w zasadzie polegają na tym samym
) swoją drogą przeglądy finałów i tak będa po ich zakończeniu, czyli skupimy się na tych osobach, które wygrały 
Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (11-01-2014 o 20h10)
Tak z ciekawości kiedy poznamy redakcję? Za pięć dni kiedy kończą się zgłoszenia? o:
Myślę że tak, chyba, że zgłosi się mało osób to przedłużymy o kilka dni. 
Świetny pomysł ! I widzę nawet ciekawe tematy artykułów
jest tyle dziewczyn, które umieją dobrze i ciekawie pisać. Na prawdę jestem ciekawa jak to wyjdzie! Sama raczej nie wystartuję na redaktorkę, ale mam nadzieję, że uda Wam się zebrać fajną ekipę. No i czekam na pierwszy numer 
Chociaż...jak wymyślę jakiś fajny temat to się do Was zgłoszę !
a jak!
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-01-2014 o 21h12)
No jasne, z chęcią Cię przyjmiemy.
Bo tak każda mówi, że fajnie że to powstaje, ale tak naprawdę niewiele osób się zgłasza
A redakcja jest najważniejszym czynnikiem by to powstało 
Może niektórzy boją się pisać dla publiki. Co by nie było trochę jednak strach, że może się nie spodobać. Mi osobiście najbardziej podoba się pomysł z defiladą ^,^ chociaż wyśledzenie czegoś ciekawego to ciężka robota - nie ma co. Raczej nie dziwi mnie fakt, że mało chętnych, ale może jak ruszy pierwsza gazetka i dziewczyny uznają, że fajna sprawa, to może zgłosi się więcej zbłąkanych redaktorów 
Ostatnio zmieniony przez Steno (11-01-2014 o 21h22)
Wysłałam maila ze swoją kandydaturą 
Mam nadzieję, że nie będzie się źle czytać 
Ostatnio zmieniony przez nisiam (11-01-2014 o 21h26)
Zawsze możesz się zająć właśnie defiladą
Ja widzę dużo dziewczyn z ładnymi stylizacjami a jednak niedocenionymi.
Jasne że tak, najgorzej ruszyć, potem jest już z górki. 
Nisiam, spokojnie, sprawdzałam, wszystko czytelne.
Jeszcze jedna informacja do osób, które wysyłają swoją kandydaturę: dostaniecie odpowiedź na maila, oprócz tego postaram się wykonać jakąś grafikę-podpis dla każdego redaktora, którą będziecie mogły użyć jako sygnaturę czy jako podpis pod swoim artykułem.
W planach mam także zrobienie banerów do każdego działu, ale to jak już zbierzemy ekipę. 
Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (11-01-2014 o 21h40)
Kosia1 napisał
No jasne, z chęcią Cię przyjmiemy.![]()
Bo tak każda mówi, że fajnie że to powstaje, ale tak naprawdę niewiele osób się zgłaszaA redakcja jest najważniejszym czynnikiem by to powstało
Mi pomysł strasznie się podoba, dlatego podesłałam wam e-maila z moją propozycją. Mam nadzieję, że moje zgłoszenie jest czytelne i zrozumiałe i ktoś owym działem już nie chce się zajmować. Sam pomysł stworzenia czegoś takiego jakim jest gazetka jest kreatywne. Świetny pomysł.

Nie wiem czy nie powinnyście zapytać o zdanie również administratorki. Kiedy tworzyłyśmy "Słodkiego Kuriera", zanim gazetka ukazała się na forum, wszystko musiało dostać akceptację Magdy/Emmy.
Powodzenia w każdym razie, szczególnie, że tworzenie takiej gazetki zajmuje o wiele więcej czasu, niż mogłoby się wydawać 
Ostatnio zmieniony przez Kaede (11-01-2014 o 22h08)
Jeśli jesteście zainteresowane koncikiem z opowiadaniami, ale jeśli chcecie mogę przesłać wam jakieś 
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (11-01-2014 o 22h27)
Świetny pomysł. Sama się bym zgłosiła, ale brak czasu nie pozwala bym mogła regularnie tworzyć coś ciekawego a tak bardzo bym chciała (kusi... oj kusi...).
Może zaistnieje opcja dla tych, którzy obawiają się tej "nieregularności", że mogliby czasem wcielić się w Wolnego Strzelca i od czasu do czasu podrzucać jakiś artykulik do Pani Redaktor Naczelnej? 
Kaede napisał
Nie wiem czy nie powinnyście zapytać o zdanie również administratorki. Kiedy tworzyłyśmy "Słodkiego Kuriera", zanim gazetka ukazała się na forum, wszystko musiało dostać akceptację Magdy/Emmy.
Wierzę, że się uda, i że zarazem pomoże to w rozwoju więzi zawieranych na forum, a także będzie świetnym umileniem czasu.
Ja zawsze pisałam opowiadania... Większość do szuflady, część czytały najbliższe przyjaciółki, które często płakały i mówiły, żebym gdzieś je wysłała
wtedy nie miałam odwagi
teraz zaryzykowałam i wysłałam jedno z bardziej osobistych opowiadań
mam nadzieję, że się spodoba 
Myślę, że jeżeli byłoby dużo chętnych na opowiadania to nic złego. Stworzenie czegoś naprawdę dobrego czasem trwa dużo czasu i wtedy można by było wykorzystać tekst kogoś innego
Ale to już zostawiam w kwestii głównych redaktorek 
KimDallas
Prześlij do nas fragment swojego opowiadania, możemy publikować opowiadania na zmianę, raz ty, raz inna osoba, lub - jeśli nie będą zbyt długie - publikować dwa opowiadania na raz, nie ma z tym problemu.
Yuki18
Jak najbardziej gdy napiszesz od czasu do czasu możesz coś do nas wysłać, i tyczy się to każdej użytkowniczki. 
Kosia.
powiedz Ty mi jak na obecną chwilę ma się rekrutacja?
A ja dalej myślę nad jakimiś nowymi działami xd uh...mimo wszystko ciężka sprawa.
Steno
Na chwilę obecną mamy 3 zgłoszenia przesłane + 1 które ma być przesłane jutro.
Dziewczyny przesyłały zgłoszenia do działów: warsztat pisarski, opowiadania oraz recenzje anime. Więc dziewczyny wpadły na świetne pomysły swoich autorskich działów. Brakuje redaktorów do głównych działów (o których mowa w 1 poście).
Jeśli będziesz miała dobry pomysł na swój dział to również możesz się przyłączyć.
Z Zormą ustaliłyśmy, że potrzebna nam conajmniej 6 redaktorów na początek, mamy już prawie 4, ja również coś skrobnę, gdy czas pozwoli, więc jakby jeszcze zgłosiły się ze trzy osoby to na początek byłoby świetnie. 
Oczywiście rekrutacja będzie trwać jeszcze po 1 numerze.
Dziś z Zormą ustaliłyśmy, że postaramy się by 1 numer ukazał się 20 stycznia, następny pojawiłby się 7 lutego, potem 21 lutego... a potem byłoby to równe 2 tygodnie do następnych numerów.
Jako, że artykuły muszą przejść moderacje, trzeba sprawdzić błędy, wnieść ewentualne poprawki to gdy będą już redaktorzy chciałabym, aby prace składali co najmniej 3 dni przed planowanym pojawieniem się numeru.
Przesłałam opowiadanie i od razu przepraszam za wszelkie błędy, ale jestem w tym początkująca 
Ostatnio zmieniony przez KimDallas (12-01-2014 o 12h06)
Świetny pomysł! Na redaktorkę się raczej nie zgłoszę, bo nie czuję się jeszcze na tyle doświadczona, aby oceniać stylizacje innych czy też wypisywać jakieś nowinki o grze, ale z chęcią będę czytać, szczególnie dział dotyczący anime
I może od czasu do czasu jak wpadnę na jakiś ciekawy temat na artykuł to podeślę
Acz życzę zarówno obecnemu zespołowi jak temu przyszłemu powodzenia! 

BonnieBennett napisał
Świetny pomysł! Na redaktorkę się raczej nie zgłoszę, bo nie czuję się jeszcze na tyle doświadczona, aby oceniać stylizacje innych czy też wypisywać jakieś nowinki o grze, ale z chęcią będę czytać, szczególnie dział dotyczący animeI może od czasu do czasu jak wpadnę na jakiś ciekawy temat na artykuł to podeślę
Acz życzę zarówno obecnemu zespołowi jak temu przyszłemu powodzenia!
Jak się zastanowisz to wiesz gdzie się zgłosić