Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4

#26 11-01-2014 o 19h51

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Można też zrobić najlepszy cosplay w tym tygodniu lub coś ze stylizacji inspirowanych. :'D

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#27 11-01-2014 o 19h53

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

W ogóle przydałby się dział z cosplayami/stylizacjami inspirowanymi, gdzie ktośby je przedstawiał /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#28 11-01-2014 o 20h06

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

Ja z chęcią zajęłabym się przeglądem finałów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Niestety na razie nie mam jak się zgłosić, bo ciężko byłoby mi napisać fragment artykułu - finały się już skończyły.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#29 11-01-2014 o 20h09

Miss'na całego
Kosia1
...

Jessica23, wybierz kilka stylizacji z defilady i je opisz póki co /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Finały w zasadzie polegają  na tym samym /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png) swoją drogą przeglądy finałów i tak będa po ich zakończeniu, czyli skupimy się na tych osobach, które wygrały /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (11-01-2014 o 20h10)

#30 11-01-2014 o 20h42

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Tak z ciekawości kiedy poznamy redakcję? Za pięć dni kiedy kończą się zgłoszenia? o:

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#31 11-01-2014 o 20h44

Miss'na całego
Kosia1
...

Myślę że tak, chyba, że zgłosi się mało osób to przedłużymy o kilka dni. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#32 11-01-2014 o 21h03

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Świetny pomysł ! I widzę nawet ciekawe tematy artykułów /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png jest tyle  dziewczyn, które umieją dobrze i ciekawie pisać. Na prawdę jestem ciekawa jak to wyjdzie!  Sama raczej nie wystartuję na redaktorkę, ale mam nadzieję, że uda Wam się zebrać fajną ekipę. No i czekam na pierwszy numer /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Chociaż...jak wymyślę jakiś fajny temat to się do Was zgłoszę ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png a jak!

Ostatnio zmieniony przez Steno (11-01-2014 o 21h12)

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#33 11-01-2014 o 21h16

Miss'na całego
Kosia1
...

No jasne, z chęcią Cię przyjmiemy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Bo tak każda mówi, że fajnie że to powstaje, ale tak naprawdę niewiele osób się zgłasza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A redakcja jest najważniejszym czynnikiem by to powstało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#34 11-01-2014 o 21h22

Miss'Fuzja
Steno

Może niektórzy boją się pisać dla publiki. Co by nie było trochę jednak strach, że może się nie spodobać. Mi osobiście najbardziej podoba się pomysł z defiladą ^,^ chociaż wyśledzenie czegoś ciekawego to ciężka robota - nie ma co. Raczej nie dziwi mnie fakt, że mało chętnych, ale może jak ruszy pierwsza gazetka i dziewczyny uznają, że fajna sprawa, to może zgłosi się więcej zbłąkanych redaktorów  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Steno (11-01-2014 o 21h22)

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#35 11-01-2014 o 21h24

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Wysłałam maila ze swoją kandydaturą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mam nadzieję, że nie będzie się źle czytać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez nisiam (11-01-2014 o 21h26)

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#36 11-01-2014 o 21h25

Miss'na całego
Kosia1
...

Zawsze możesz się zająć właśnie defiladą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja widzę dużo dziewczyn z ładnymi stylizacjami a jednak niedocenionymi. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jasne że tak, najgorzej ruszyć, potem jest już z górki. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Nisiam, spokojnie, sprawdzałam, wszystko czytelne. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Jeszcze jedna informacja do osób, które wysyłają swoją kandydaturę: dostaniecie odpowiedź na maila, oprócz tego postaram się wykonać jakąś grafikę-podpis dla każdego redaktora, którą będziecie mogły użyć jako sygnaturę czy jako podpis pod swoim artykułem.
W planach mam także zrobienie banerów do każdego działu, ale to jak już zbierzemy ekipę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (11-01-2014 o 21h40)

#37 11-01-2014 o 21h55

Miss'Super Miss
chorino
...
Miejsce: Gdynia

Kosia1 napisał

No jasne, z chęcią Cię przyjmiemy. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Bo tak każda mówi, że fajnie że to powstaje, ale tak naprawdę niewiele osób się zgłasza /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png A redakcja jest najważniejszym czynnikiem by to powstało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ten wątek istnieje dopiero parę godzin, więc niewielka ilość zgłoszeń nie jest niczym dziwnym. Na pewno jeszcze parę osób się zgłosi. Najważniejsze by te osoby, które się zgłoszą, nie miały słomianego zapału.

//photo.missfashion.pl/pl/1/61/moy/48157.jpg

#38 11-01-2014 o 22h04

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

Mi pomysł strasznie się podoba, dlatego podesłałam wam e-maila z moją propozycją. Mam nadzieję, że moje zgłoszenie jest czytelne i zrozumiałe i ktoś owym działem już nie chce się zajmować. Sam pomysł stworzenia czegoś takiego jakim jest gazetka jest kreatywne. Świetny pomysł.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#39 11-01-2014 o 22h07

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Nie wiem czy nie powinnyście zapytać o zdanie również administratorki. Kiedy tworzyłyśmy "Słodkiego Kuriera", zanim gazetka ukazała się na forum, wszystko musiało dostać akceptację Magdy/Emmy.

Powodzenia w każdym razie, szczególnie, że tworzenie takiej gazetki zajmuje o wiele więcej czasu, niż mogłoby się wydawać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Kaede (11-01-2014 o 22h08)

#40 11-01-2014 o 22h27

Miss'wow
KimDallas
...

Jeśli jesteście zainteresowane koncikiem z opowiadaniami, ale jeśli chcecie mogę przesłać wam jakieś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez KimDallas (11-01-2014 o 22h27)

#41 11-01-2014 o 22h33

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Świetny pomysł. Sama się bym zgłosiła, ale brak czasu nie pozwala bym mogła regularnie tworzyć coś ciekawego a tak bardzo bym chciała (kusi... oj kusi...).

#42 11-01-2014 o 22h37

Miss'na całego
Yuki18
...

Może zaistnieje opcja dla tych, którzy obawiają się tej "nieregularności", że mogliby czasem wcielić się w Wolnego Strzelca i od czasu do czasu podrzucać jakiś artykulik do Pani Redaktor Naczelnej? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#43 11-01-2014 o 22h39

Miss'Żółtodziób
...

Kaede napisał

Nie wiem czy nie powinnyście zapytać o zdanie również administratorki. Kiedy tworzyłyśmy "Słodkiego Kuriera", zanim gazetka ukazała się na forum, wszystko musiało dostać akceptację Magdy/Emmy.

Wreszcie mam czas, aby sie wypowiedzieć. Kiedy otrzymałam wiadomość z pytaniem, czy dziewczyny mogą utworzyć taki temat wyraziłam zgodę. Bardzo spodobał mi się ten pomysł. Przede wszystkim zależy mi na tym, aby przed skontaktowaniem się z Emmą mieć jak najwięcej konkretnych informacji i zarys: jak miałoby to funkcjonować, ponieważ uważam, że pisanie o samej idei niewiele wskóra. Najważniejsze, to mieć plan i konkretne elementy planu do przedstawienia.
Kiedy już wszystko pod kątem merytorycznym i praktycznym zostanie ustalone, wtedy osobiście porozmawiam z Emmą na temat Gazetki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Wierzę, że się uda, i że zarazem pomoże to w rozwoju więzi zawieranych na forum, a także będzie świetnym umileniem czasu.
Jak już pisałam dziewczynom, mogę wziąć na swoje ramiona ciężar ewentualnej edycji tekstów oraz ich weryfikowania, tak, aby nie ukazało się nic, co nie zostało uprzednio sprawdzone /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#44 11-01-2014 o 23h04

Miss'OK
nisiam
Kobieta jest cudem boskim, szczególnie jeśli ma diabła za skórą.

Ja zawsze pisałam opowiadania... Większość do szuflady, część czytały najbliższe przyjaciółki, które często płakały i mówiły, żebym gdzieś je wysłała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png wtedy nie miałam odwagi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png teraz zaryzykowałam i wysłałam jedno z bardziej osobistych opowiadań /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png mam nadzieję, że się spodoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Myślę, że jeżeli byłoby dużo chętnych na opowiadania to nic złego. Stworzenie czegoś naprawdę dobrego czasem trwa dużo czasu i wtedy można by było wykorzystać tekst kogoś innego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ale to już zostawiam w kwestii głównych redaktorek /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

„Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego."

Szybko zrezygnowałeś jak na kogoś, kto mówił, że jestem kobietą jego życia
— Guillaume Musso, "Kim byłbym bez Ciebie?"

#45 12-01-2014 o 10h42

Miss'na całego
Kosia1
...

KimDallas
Prześlij do nas fragment swojego opowiadania, możemy publikować opowiadania na zmianę, raz ty, raz inna osoba, lub - jeśli nie będą zbyt długie - publikować dwa opowiadania na raz, nie ma z tym problemu.

Yuki18
Jak najbardziej gdy napiszesz od czasu do czasu możesz coś do nas wysłać, i tyczy się to każdej użytkowniczki. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#46 12-01-2014 o 11h44

Miss'Fuzja
Steno

Kosia. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png powiedz Ty mi jak na obecną chwilę ma się rekrutacja?

A ja dalej myślę nad jakimiś nowymi działami xd uh...mimo wszystko ciężka sprawa.

#47 12-01-2014 o 11h54

Miss'na całego
Kosia1
...

Steno
Na chwilę obecną mamy 3 zgłoszenia przesłane + 1 które ma być przesłane jutro.
Dziewczyny przesyłały zgłoszenia do działów: warsztat pisarski, opowiadania oraz recenzje anime. Więc dziewczyny wpadły na świetne pomysły swoich autorskich działów. Brakuje redaktorów do głównych działów (o których mowa w 1 poście).
Jeśli będziesz miała dobry pomysł na swój dział to również możesz się przyłączyć. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Z Zormą ustaliłyśmy, że potrzebna nam conajmniej 6 redaktorów na początek, mamy już prawie 4, ja również coś skrobnę, gdy czas pozwoli, więc jakby jeszcze zgłosiły się ze trzy osoby to na początek byłoby świetnie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Oczywiście rekrutacja będzie trwać jeszcze po 1 numerze.
Dziś z Zormą ustaliłyśmy, że postaramy się by 1 numer ukazał się 20 stycznia, następny pojawiłby się 7 lutego, potem 21 lutego... a potem byłoby to równe 2 tygodnie do następnych numerów.
Jako, że artykuły muszą przejść moderacje, trzeba sprawdzić błędy, wnieść ewentualne poprawki to gdy będą już redaktorzy chciałabym, aby prace składali co najmniej 3 dni przed planowanym pojawieniem się numeru.

#48 12-01-2014 o 12h05

Miss'wow
KimDallas
...

Przesłałam opowiadanie i od razu przepraszam za wszelkie błędy, ale jestem w tym początkująca /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez KimDallas (12-01-2014 o 12h06)

#49 12-01-2014 o 12h13

Miss'całkiem całkiem
BonnieBennett
the baddest female

Świetny pomysł! Na redaktorkę się raczej nie zgłoszę, bo nie czuję się jeszcze na tyle doświadczona, aby oceniać stylizacje innych czy też wypisywać jakieś nowinki o grze, ale z chęcią będę czytać, szczególnie dział dotyczący anime /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I może od czasu do czasu jak wpadnę na jakiś ciekawy temat na artykuł to podeślę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Acz życzę zarówno obecnemu zespołowi jak temu przyszłemu powodzenia! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

https://33.media.tumblr.com/d4268c29a3c74dc7a5dea463627f3cf2/tumblr_nunkcfNan91sgqdobo1_540.gif

#50 12-01-2014 o 12h58

Miss'Żółtodziób
...

BonnieBennett napisał

Świetny pomysł! Na redaktorkę się raczej nie zgłoszę, bo nie czuję się jeszcze na tyle doświadczona, aby oceniać stylizacje innych czy też wypisywać jakieś nowinki o grze, ale z chęcią będę czytać, szczególnie dział dotyczący anime /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png I może od czasu do czasu jak wpadnę na jakiś ciekawy temat na artykuł to podeślę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Acz życzę zarówno obecnemu zespołowi jak temu przyszłemu powodzenia! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Dzięki że życzysz nam dobrze:) i z chęcią przeczytamy twoje opowiadanie w formularzu /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Jak się zastanowisz to wiesz gdzie się zgłosić/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4